Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פחח וצבעי זול באזור השפלה .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לעשות פחחות וצבע סבירה ,לא צריכה ליהיות שתחזיק לי מאה שנה עלה גם שנתיים שלוש סבבה,אם מישהוא מכיר באזור השפלה פחח שיש לו ניסיון,ולא סתם שמנסה לילמוד איך עושים,לא משנה לי גם אם הוא ערבי רק שהאותו לא יעלם לי אחר כך ,התקציב הוא 3000 שח האוטו נירה כמו כופסת שימורים,ועוד שאלה האם אני יכול לשנות צבע ?איזה אישורים צריך ?וכמה זה בארך עולה תודה מראש לעונים.

פורסם

מוסך ג'ורג' ברמלה. עשו אצלי עבודה טובה ובהחלט לא יקרנים. בנוסף, יחס טוב ומקצועי, והמקום עצמו נקי ומסודר, ונעים להמתין.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
בתקציב הזה הייתי הולך לבסון בלוד או איזשהו פחח אחר ברח' מודיעין בלוד.

גם אני ממליץ לך על בסון בלוד. העבודה ברמה סבירה, כדי לחסוך כסף לא מפרקים את המכונית לפני הצביעה.

לא לשכוח להתמקח על המחיר.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

תודה רבה לכם ,אני יבדוק את שתי המקומות ,ויש לי שאלה לגבי לשנות צבע אם מישהוא יכול להסביר איך זה הולך?

• תוכן חדש...