Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת ג'יפ סקודה יטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מתעניין לרכוש ג'יפ זה

מחירו זול 135 מפואר 145 עם מגוון גדול של תוספות אפילו חניה אוטו' במפואר

יש לו דאבל שאפט מה שמקנה לו מנוע 1200 עם סחיבה מוצלחת וחסכון בדלק

שוב הוא חדש ואיני יודע אם ללכת עליו

לפחות יותר גדול וזול מהניסן קשקאי

תודה

פורסם

זה לא גייפ , זה סה"כ מיניואן מוגבהה בעל פוזה ותו לא.

ההתאמה שלו נובעת מהצרכים שלך , ואת אילו לא הגדרת בהודעה שלך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
שלום אני מתעניין לרכוש ג'יפ זה

מחירו זול 135 מפואר 145 עם מגוון גדול של תוספות אפילו חניה אוטו' במפואר

יש לו דאבל שאפט מה שמקנה לו מנוע 1200 עם סחיבה מוצלחת וחסכון בדלק

תודה

אני לא יודע למה ויש מצב גדול שאני טועה,אבל כל פעם שרכב חדש של סקודה נוחת בארץ,נפתח שרשור של חבר חדש שנראה כמו מדור פירסומי לדגם:wink: סליחה מראש.

:fadein:
פורסם
זה לא גייפ , זה סה"כ מיניואן מוגבהה בעל פוזה ותו לא.

ההתאמה שלו נובעת מהצרכים שלך , ואת אילו לא הגדרת בהודעה שלך.

ג'יפ הוא לא. מקסימום ג'יפוני עם יכולת שביל נחמדה.

אני אישית מעדיף את היטי על אוקטביה בכל רגע. האוקטביה מעט זריזה יותר, אך נופלת מהיטי בשאר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לאו דווקא, האוקטביה מרווחת יותר לדעתי במושב האחורי מלבד במרווח הראש שעדיף ביטי ומציע תא מטען ענקי לעומת תא מעט מצומצם ביטי.

לא כולם יתחברו לעיצוב שלו, אני אישית אהבתי, אימא שלי שהיא סוג של רוכשת פוטנציאלית אמרה שהוא נראה כמו טנדר ופנתה לאוקטביה.

פורסם
לאו דווקא, האוקטביה מרווחת יותר לדעתי במושב האחורי מלבד במרווח הראש שעדיף ביטי ומציע תא מטען ענקי לעומת תא מעט מצומצם ביטי.

לא כולם יתחברו לעיצוב שלו, אני אישית אהבתי, אימא שלי שהיא סוג של רוכשת פוטנציאלית אמרה שהוא נראה כמו טנדר ופנתה לאוקטביה.

מייק, היטי עדיפה על האוקטביה בכל הקשור למרווח (קדימה/אחורה) - למעט המושב עצמו (שביטי כל מושב נפרד ובאוקטביה התצורה הסטנדרטית).

האוקטביה היא משפחתית קונבנציונלית והיטי משפחתית ג'יפונית. תלוי בהעדפות של הלקוח - כל אחד יקנה את מה שמתאים לו.

אני אישית הייתי בוחר ביטי - מגניבה יותר, בטוחה יותר, נעימה יותר וגם נותנת את האופציה לירידת שבילים קלילה :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני פשוט נדהם מההתלהבות של רוכשים פוטנציאלים מהרומסטר עם כנפוני הפלסטיק.

אין שום שינוי מכני ברכב הזה,הוא נשאר רומסטר קופצני ולא נוח רק עם קצת פוזה של כאילו גיפ.

שאפו ליבואן שמתמחר את הרכב במחירו ומצליח למשוך קונים.

ואני לא נגד סקודה - יש לי אוקטביה ואני מחבב את הרכב מאוד.

פורסם
אני פשוט נדהם מההתלהבות של רוכשים פוטנציאלים מהרומסטר עם כנפוני הפלסטיק.

אין שום שינוי מכני ברכב הזה,הוא נשאר רומסטר קופצני ולא נוח רק עם קצת פוזה של כאילו גיפ.

שאפו ליבואן שמתמחר את הרכב במחירו ומצליח למשוך קונים.

ואני לא נגד סקודה - יש לי אוקטביה ואני מחבב את הרכב מאוד.

היטי מבוסס על טיגואן והרומסטר על פאביה.

פורסם
רכב ממש חמוד.

לא נראה לי שהוא מתאים להגדרה של ג'יפ, מקסימום רומסטר עם יכולת עבירות טובה יותר בשבילי הקק"ל.

איזו יכול עבירות?? אותה הנעה קדמית 4X2 כמו לרומסטר. רק מרווח גחון עדיף, כדי לעלות מדרכות.

קשקאי הוא בעל 7 מקומות ישיבה.

באמת השרשור נראה כאילו נפתח ע''י חברת שיווק של יבואן סקודה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

קשקאי עם 7 מקומות ישיבה עולה 185 אלף ש"ח (וקוראים לו קשקאי+2).

יש גם קשקאי עם 5 מקומות ישיבה, ללא הנעה כפולה הוא עולה 160 אלף ש"ח, עם הנעה כפולה כבר קרוב ל 200 אלף.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
איזו יכול עבירות?? אותה הנעה קדמית 4X2 כמו לרומסטר. רק מרווח גחון עדיף, כדי לעלות מדרכות.

מרווח גחון עדיף=עבירות גבוהה יותר (גם) בשבילים

קשקאי הוא בעל 7 מקומות ישיבה.

באמת השרשור נראה כאילו נפתח ע''י חברת שיווק של יבואן סקודה

נכון, אבל עדיין הרכב חמוד ושונה מהעדר .

.....

פורסם

אני חושב שהמחיר של הדגם הבסיסי הוא דווקא מעניין ותחרותי.

מה כבר מוצע במחיר קרוב? טריוס? אפשר להשוות בינו לבין היטי? לא ממש...

מדובר ברכב איכותי, בעל עיצוב שונה (לדעתי אף נאה) ואפשר גם להגיד שיש לו אופי, העיצוב מעניק לו איזשהי אישיות שכבר אבדה מרוב המכוניות החדשות שמוצגות חדשות לבקרים.

אני אישית סימפטתי אותו עוד מהחשיפה העולמית ולאחר מפגש פנים מול פנים החיבה גברה ולדעתי הוא קנייה לגיטימית ביותר במחירו הנוכחי.

פורסם

מכתבתו של טל שביט במגזין אוטו האחרון עולה כי היטי עם מנוע ה- 1.2 ט' ותיבת ה- DSG זוועתי במהירויות זחילה של פקקים. הוא כותב שהטורבו נכנס לפעולה בבת אחת ב- 1,500 סל"ד וגורם לרכב לקפץ קדימה. הרכב מטלטל את הנוסעים וממש לא נעים לנסיעה...

• תוכן חדש...