Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת ג'יפ סקודה יטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תקרא מבחני דרך מהעולם לא קופצני ולא בבל"ת

מבחני דרך מאירופה לא מצביעים על כלום בארץ ישראל.....

הייטי לא מבוסס על רומסטר?! מבט אחד על הרכב מסביר הכול.

ושוב שאפו ליבואן......

פורסם
מבחני דרך מאירופה לא מצביעים על כלום בארץ ישראל.....

הייטי לא מבוסס על רומסטר?! מבט אחד על הרכב מסביר הכול.

ושוב שאפו ליבואן......

א. נכון ולא נכון.

ב. מראה לא מעיד על פלטפורמה ואין לך שמצון של מושג. יטי מבוססת על טיגואן (שתיהן מבוססות על גולף פלוס כמובן).

ג. אני מבין את טענותיו של טל שביט ומחזק אותן אך במידה מסויימת. צריך לסוע ולראות איך זה, זה לא כזה נורא ודורש התרגלות קצרצרה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
א. נכון ולא נכון.

ב. מראה לא מעיד על פלטפורמה ואין לך שמצון של מושג. יטי מבוססת על טיגואן (שתיהן מבוססות על גולף פלוס כמובן).

ג. אני מבין את טענותיו של טל שביט ומחזק אותן אך במידה מסויימת. צריך לסוע ולראות איך זה, זה לא כזה נורא ודורש התרגלות קצרצרה.

ג. להתרגל למה? למשהו רע? אישית אני נסעתי על הרכב (לא יודע אם אתה כן) ובעיניי זה פשוט בזיון!! לא פחות מכך. רכב שצריך להמתין לו חצי שנייה עד שיזוז וגם אז, אם דוושת הגז לא מדודה הוא מקפץ כאילו אין מחר. את היטי אסור היה לצייד במנוע הזה הוא פשוט קטן מידי. אם כתבי הרכב בארץ לא היו צריכים ללק ליבואנים קצת, הם היו כותבים שזה פשוט לא ראוי!!! ולפני שכל חובבי DSG קופצים עלי, שיסעו על וולוו S60 החדשה ויראו איך מייצרים תיבה כפולת מצמדים כמו שצריך!!!! זו גם בתיבה שתשרת את דגמי פורד השונים ולא צריך "להתרגל".

• תוכן חדש...