Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

500 אבארט – סיכום נסיעת מבחן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שגם אני הייתי בוחר בקופרה אם הבחירה הייתה עומדת בפניי.

אין לי ספק שההתנהגות של ה500 עדיפה אבל אני די "זונת כוח".

אני חולה על הבעיטה בגב, אם הרכב לא חזק אני נהנה ממנו הרבה פחות.

בנוסף אני לא מתחבר בכלל לעיצוב של ה500, היא מצחיקה בעיניי, האיביזה גם לא מושלמת אבל הקופרה נראית נהדר.

Auto Emoción

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל המובנים?

מה עם היגוי, ניהוג, התנהגות כביש?

ד"א, מבחינת יחס הספק/משקל ל-500 יש יתרון אפילו על השירוקו 1.4.

ה-500 שוקלת 1035 ק"ג - כמו הקליאו דור ראשון וכ-80 ק"ג יותר מה-106!! מבחינתי זה מדהים שרכב שנת 2010 עם 5 כוכבי בטיחות שוקל ככה וזה מתבטא ביכולות הפנייה של האוטו ובהחלט ביכולות הבלימה.

סקירה מעניינת!

אני מחזק את הדגש על המשקל. על הקושי בביצועים מחפים היום בשיפורי מנוע, כך שהספורטיביות היום לא איטיות מבעבר (נהפוך הוא). גם ביצועי הבלמים לא חייבים לסבול. התנהגות הכביש, לעומת זאת, ניזוקה. מכונית כבדה יותר היא פחות זריזה ומהירה להגיב להעברות משקל. מוסיפים לזה צמיגים רחבים (מדי) ומקבלים מכוניות עם הרבה אחיזה, אבל שמרגישות כמו ממותה. באנגלית קוראים לזה flicakble. אפשר לתרגם את זה לקלילות תנועה.

לגבי בקרת המשיכה הלא מתנתקת, יש היום בקרות מאוד ליברליות. הן עושות את עבודתן באופן רגיש מספיק כדי שייקשה להרגיש שהן מתערבות, כך שניתן עדיין להנות מאוד, אבל הן מתערבות. אני אוהב את זה במכוניות שהמגבלות שלהן גדולות עליי ו/או אני לא מכיר אותן טבו מספיק, כנהג. אני לא אהבתי את זה במגאן ספורט, לדוגמא.

זו לא קטסטרופה משביתת שמחה לחלוטין, אבל בקטנה חמה וזריזה... בעסה.

אני מבין שאבארט היא כן מתנתקת?

תמיד?

גם תחת בלימה בתוך הסיבוב?

עדיין, הרכב הראשון בכמה שנים שעושה לי חשק.

חבל שהתמחור יקר מדי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

falou,

הבקרה לא מתנתקת במלואה אך כמו שאמרת היא מהבקרות המתירניות.

בכל הסשן הבקרה התערבה פעם אחת וזה היה תחת פרובוקציה מכוונת של הוצאת זנב במהירות גבוהה על כביש מאובק.

אייל

BMW M135I

פורסם
1035 זה לא כזה קל , איביזה היא רכב גדול יותר עם משקל זהה

ה500 האברט היא אכן רכב מגניב בטירוף!

האיביזה קופרה החדשה שוקלת 1172 ק"ג. כמעט 150 ק"ג יותר.

פורסם

אני לא מצליח להבין למה אתם משווים 500 ליביזה או לשירוקו,כאשר צריך להשוות אותה למיני,זה רכב יחידי שמתחרה ב500 אבארט בארץ.

הרבה אנשים מדברים למה היא יקרה זה מטומטם למה היא לא עולה 130אלף.

גם אם יבואן היה מוכר אותה ב120אלף אתם עדין לא הייתם קונים אותה בכל מקרה.

זה רכב שונה מכל הרכבים שיש,זה רכב פאן נטו הוא לא מתאים לצעירים,כי הוא קטן ואין לו מספיק פוזה.

הוא מתאים למישהו שיש לו כבר רכב ליום יום ויש לו כסף לקנות לעצמו צעצוע לסוף שבוע,בדיוק לאנשים כאלה היא משווקת.

פורסם

דווקא לענין ה"פוזה" איני יכול להסכים איתך. האוטו הזה, עתיר "פוזה" ולשם שינוי דווקא חיובית. אפילו ל 500 הרגיל יש לא מעט פוזה לטעמי ולא סתם אנשים נשים וטף קונים אותו.

פורסם
אני לא מצליח להבין למה אתם משווים 500 ליביזה או לשירוקו,כאשר צריך להשוות אותה למיני,זה רכב יחידי שמתחרה ב500 אבארט בארץ.

הרבה אנשים מדברים למה היא יקרה זה מטומטם למה היא לא עולה 130אלף.

גם אם יבואן היה מוכר אותה ב120אלף אתם עדין לא הייתם קונים אותה בכל מקרה.

זה רכב שונה מכל הרכבים שיש,זה רכב פאן נטו הוא לא מתאים לצעירים,כי הוא קטן ואין לו מספיק פוזה.

הוא מתאים למישהו שיש לו כבר רכב ליום יום ויש לו כסף לקנות לעצמו צעצוע לסוף שבוע,בדיוק לאנשים כאלה היא משווקת.

דווקא בגלל שזה רכב פאן קטן, הוא מאוד מתאים לצעירים. פוזה ממש לא חסר.

emotion of motion

פורסם

מדהים איך כל מי שנהג ברכב הזה יוצא עם אותה תחושה.

גם לי הדבר הראשון שעלה בראש זה ה205 ראלי של פעם ולא, זה ממש לא קשור לאבזור/איכות וכל השאר.

מדובר, אצלי לפחות, על הרגשת החיבור לרכב שלא חויתי מאז ימי ה205.

פורסם
מדהים איך כל מי שנהג ברכב הזה יוצא עם אותה תחושה.

מדובר, אצלי לפחות, על הרגשת החיבור לרכב שלא חויתי מאז ימי ה205.

בדיוק :mm_yeah:

רק אצלי זה היה ל-106 GTI / קליאו 172.

זאת לדעתי אחת התכונות החזקות ברכב הזה.

אייל

BMW M135I

פורסם

צוקי, אינעל רבאק!

ראיתי שהגבת, נכנסתי בציפייה דרוכה לתובנות רציניות וזה מה שקיבלתי?!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...