Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה על חוף בכינרת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסופ׳ש הבא מתכננים אנוכי אני וחבריי כיסוי לכינרת,עד עכשיו היינו תמיד מגיעים לחוף דוגית(60שקל ללילה) עם גנרטור שהיה נסחב איתנו מהמרכז. הפעם החלטנו לשנות מיקום לחוף עם שקע בהישג יד על מנת לחסוך בגנרטור.

הדרישות נמוכות מאוד,שקע,לא ריכוז גבוהה של ״בני דודים״ שיהיו שירותים נקיים.

תודה מראש לכולם 

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אנחנו הלכנו כל המשפחה לחוף האון.

יש שמה חיבורי חשמל ושירותים ומקלחות סבירים.

יש שמה מקום לצימרים וגם אזור של חול ועצים בישביל אוהלים.

הבעיה- המקום כמעט ריק לגמריי, בקושי היו שמה 3-4 אוהלים.

עקב זה שאין הרבה אנשים המים עומדים והבוץ ממש מגעיל, לא יכלנו להיכנס למים בלי נעל כולשהי רק לא לדרוך בחול של המים.

הבנתי שהבעלים התחלפו שם וטיפלו יותר במקום אז אולי כדאי לך לבדוק.

קובי

פורסם

ירדן כנירת באמת חוף טוב, וגם יחסית קרוב לטבריה.

השאלה איפה אתה מחפש חוף, אם באיזור טבריה יש לך את חוף סאות' ביץ' שזה החוף הכי חם וחזק בכנירת המון אנשים, בלילה פאב מעולה וגם חדרים סבבה במחירים נוחים.

אם אתה לא רוצה חדרים יש את החוף העירוני, חוף נחמד עם מקום לאוהלים.

אם אתה מחפש בצד השני של הכינרת יש לך את לבנון, דוגית, חלוקים והאון.

המלצה שלי זה הסאות' ביץ', חדרים במחיר נוח יחסית, מיטה נורמאלית ולא אוהל ושירותים ומקלחת בכל חדר, חוץ מזה החוף מאוד מאוד פעיל ועם המון המון נשים יפות בבגד ים...

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

מה זה החוף הזה ירדן כינרת?

יש למישהו תמונות וכדומה? כמו על חוף חוקוק?

מה לגבי הסאות' ביץ'? כמה עולה שם חדר?

קובי

פורסם

יש לי תמונות בפייסבוק לא ידוע כמה זה יעזור רואים שם יותר אנשים אבל אפשר לקבל כיוון כללי

בכל מקרה דמיין לך מצד אחד שיש לך את הירדן , ובמרחק הליכה יש את הכנרת.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
יש לי תמונות בפייסבוק לא ידוע כמה זה יעזור רואים שם יותר אנשים אבל אפשר לקבל כיוון כללי

בכל מקרה דמיין לך מצד אחד שיש לך את הירדן , ובמרחק הליכה יש את הכנרת.

אפשר כיוון איפה זה?.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

ירגן כינרת זה ממש מול קיבוץ כנרת, אם אתה נוסע מכיוון טבריה לצמח אז החוף הוא בצד הימני ממש ליד הסכר של דכניה.

סאות' ביץ' זה ביציאה מטבריה לכיוון צמח, אבל עדין בתחום טבריה, אם תירצה לברר מחירים וכאלו אז פנה אלי בפרטי ואקשר אותך למישהו מהחוף.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

איין לנו שום צורך בחדרים ופאבים,אנחנו מקימים אוהלים ואלכוהול יש לנו מספיק,גם אנשים אנחנו לא צריכים,סך הכל קמפינג ללילה אחד,חשוב מאוד שיהיה חשמל.

אם אפשר לציין את מחיר הכניסה לחוף גם יעזור,ומיקום החוף לא ממש משנה למרות שהעדיפות היא יותר לכיוון לטבריה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אני מקפיץ את השירשור על מנת לשאול שאלה דומה:

אנחנו 4-5 משפחות שרוצות לנסוע לשבת, חשוב לנו שיהיה שם בית כנסת.

היינו שנה שעברה בחוף האון, הכל היה טוב חוץ מהמים(היה בוץ מגעיל).

לינת אוהלים.

תודה.

קובי

פורסם

לבסוף הייתי בחוף ירדן-כינרת,המחיר כניסה אינו 80 כמו שרשום באתר אלא 110.

חוץ מזה החוף מצויין,יש חשמל בשפע,שירותים,מקלחות,שולחנות והכי חשוב זה שמחנים את הרכב 2 מטר מהאוהל.

ישבתי על הירדן ככה שלא נכנסתי אפילו פעם אחת לכנרת.

במקום יש איסור להשמיע מוזיקה בין 23:00-08:00,למרות שבווליום לא גבוהה אין שום בעיה להשמיע גם עד הבוקר.

פורסם

המחיר הוא תמיד לרכב,לא נראה לי שיש חוף שלוקח לפי אנשים.

• תוכן חדש...