Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה על חוף בכינרת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בחופים שלקחו על אנשים בגלל שיש להם תוספות שאין לאחרים.

אני מקווה שיש שם בית כנסת ואז זה יהיה בכלל מעולה.

אגב המקום מפוצץ באנשים?

קובי

פורסם

האמת היא שלא נראה לי יש בית כנסת כי ראיתי אנשים מתפללים בחוץ.

המקום לא מפוצץ בכלל.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

הייתי לפני שבועיים ,

חוף אמנון , ממליץ בחום , יש חשמל יש שירותים ומקלחות נורמליים ביותר ויש אפשרות להשכיר מקרר (מביאים לך ליד האוהל)

יש צל הערימות ואם אתם הרבה (היינו 25 איש) בעל החוף שמר לנו מקום הכי קרוב שאפשר למים

מחיר כניסה היה 140 לרכב , משישי בבוקר ועד מוצאי שבת (מעל 24 שעות)

פורסם

אכן חוף אמנון גם חוף מצויין אך נמצא בצידו השני של הכנרת למגיעים מעפולה.

שחכתי גם להוסיף שגם בחוף ירדן כנרת ניתן להשכיר מקרר שמביאים ליד האוהל ב-25 שקל.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מעלה את השירשור מהשאול:

דיברתי עם חוף אמנון- יש להם דרישות מוזרות- רכב עד 4 אנשים- 140 ש"ח-> למרות שאנחנו דתיים ולא נוסעים בשבת הם לא מוכנים לכך ולכן נצטרך לשלם תוספת של 50 ש"ח.

רכב מעל 4 אנשים זה כבר כמו 2 רכבים מבחינתם, כמובן שרכב גדול(טרנזיט של חבר שמגיע עם המשפחה שלו(5 נפשות)) זה גם כמו 2 רכבים.

רק אני חושב שהמחירים ממש מטורפים?

ירדן כינררת- 150 ש"ח לשישי מהבוקר עד לצאת השבת, אבל החוף לא מוכרז לרחצה.

יש לכם רעיונות אחרים?

קובי

פורסם

אנחנו היינו שישישבת לפני שבועיים בחלוקים. 3 ימים, 2 לילות - 55 ש"ח.

עצה שלי, חכה שיתקרר טיפה, חם שם מדי כדי לנשום.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...