Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אם אני מזמין רדיו דיסק דרך אתר בחו"ל, לדוגמא Amazon, מישהו יודע אם אני משלם מכס ?

ועוד שאלה

אני מתכוון לקנות בדיוטי פרי את הצ'יינג'ר 12 דיסקים של פיוניר ולקנות בארץ או להזמין ברשת פנל של פיוניר שייתחבר אליו. עכשיו ככל היודע לי אני יכול לקנות פנל רגיל (לא cd), אתם יכולים להמליץ לי על דגם מסויים?

תודה ויום טוב

8)

פורסם

על תקנה צ'יינגר אני לא מכיר הרבה שקנו ולא הצטערו על זה

זה חרא אחד גדול זה תמיד מתקלקל, תשקיע ברדיו mp3 ותסדר הרבה יותר טוב

בקשר למכס עד 200 דולר לא יעשו לך בעיות, מ200 דולר יכולים לעשות לך

RozwareZ מנהיג אגודת "נמאס לי מתדרי רדיו אמריקאים".

פורסם
על תקנה צ'יינגר אני לא מכיר הרבה שקנו ולא הצטערו על זה

זה חרא אחד גדול זה תמיד מתקלקל, תשקיע ברדיו mp3 ותסדר הרבה יותר טוב

בקשר למכס עד 200 דולר לא יעשו לך בעיות, מ200 דולר יכולים לעשות לך

מה???

לצ'נג'ר יש הרבה יתרונות על רדיו דיסק MP3!

יש לי ברכב צ'נג'ר ואני ממש ממש ממש לא מצטער על זה!

בקשר למכס אם מזמינים מהאינטרנט- זה ממש לא כמו להביא מכשיר מחו"ל. מהאינטרנט מותר עד 50 דולר בלי לשלם מיסים... לא 200

פורסם

יש לי משפחה בארהב. אני יכול לנצל אותם כדי לשלם פחות על מוצר שאני קונה בארהב?

ובלי לגרום להם בעיות ויותר מידי בזבוז זמן. בכל זאת לא נעים......

אולי שהם יקבלו אותו וישלחו את זה בדואר וכך אני לא ישלם כלום חוץ מהערך שלו בארהב ומשלוח לארץ ישירות לבית שלי? בדואר זה יותר משתלם? אני רוצה לקנות קומפוננטים ונאונים וכל מיני שטויות יפות וזה מאד יקר בארץ.

פורסם

רוב האתרים בארצות הברית לא שולחים לישראל.

אם אתה מתכוון לקנות דרך MUSTOP למשל אז אתה משלם עם כרטיס אשראי ישירות לאתר שממנו אתה קונה ומשלם ל MUSTOP כשהחבילה מגיעה, סכום שכולל ביטוח + משלוח בהתאם למשקל של החבילה + מכס

פורסם
יש לי משפחה בארהב. אני יכול לנצל אותם כדי לשלם פחות על מוצר שאני קונה בארהב?

ובלי לגרום להם בעיות ויותר מידי בזבוז זמן. בכל זאת לא נעים......

אולי שהם יקבלו אותו וישלחו את זה בדואר וכך אני לא ישלם כלום חוץ מהערך שלו בארהב ומשלוח לארץ ישירות לבית שלי? בדואר זה יותר משתלם? אני רוצה לקנות קומפוננטים ונאונים וכל מיני שטויות יפות וזה מאד יקר בארץ.

אתה יכול לעשות את זה בלי בעיות!!!

אבל !!!!!!!!

תגיד לקרובים שלך ליזרוק את הקרטון של המוצר לפח ולעשות אליו איזה שריט כדי שיראה יד שנייה או מתנה כול שהיא בשום פנים ואופן אל תישלח את הקבל ביחד עם המוצר :nono:

כדי שיאמינו שזה יד שנייה או מתנה!

פורסם

אני יודע שזה אפשרי אבל השאלה היא אם זה יותר משתלם? ואיך זה קשור לשריטות? אף אחד לא רואה מה אני מקבל בכלל.

פורסם
אני יודע שזה אפשרי אבל השאלה היא אם זה יותר משתלם? ואיך זה קשור לשריטות? אף אחד לא רואה מה אני מקבל בכלל.

אל תשרוט שום דבר, תעשה ככה:

פשוט שהם ישלחו את זה בתור מוצר REFURBISHED (או אנערף איך כותבים את זה) שזה מוצר תצוגה\שעבר תיקון

ושירשמו עלות של 50 דולר (לא 200 ..) , כמובן ללא הקופסא המקורית וקבלה...

בהצלחה.

• תוכן חדש...