Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסע אחרי בכביש ערס עם אודי A3 חבוטה שכמובן השקיעה בקיט זול של קסנון.

החלפתי נתיב אבל זה לא עזר. האלומה הייתה לרוחב 4 נתיבים של איילון.

אני חושב שמשטרה צריכה להחמיר עכיפה של הרכבת קיטים כאלה.

עם אין לך עדשה - אל תשים. נקודה. 

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שצריך לתת קנס כ"כ גבוהה על הקסנונים המזויפים האלה ושיהיה שעיר אחד לעזאזל וכל השאר ילמדו. הגעתי למצב שאני שם משקפי שמש גם כשאני נוהג בלילה אי אפשר עם הנורות האלה.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

זה לא עניין של עדשה , זה עניין של התקנה לא נכונה או כיון אורות לקוי .

הונדה סיוויק החדשה מגיעה עם קסנון ללא עדשה מהחברה וזה לא גורם לה לסנוור .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

אצלינו בצפון המצב בכלל קטסטרופה, קסנונים כבר פחות מפריעים לי (אבל עדיין כן). האנשים פה הפכו את האורות הגבוהים לאורות דרך ולא אכפת להם שיש רכב לפניהם או בא ממול. הדבר הכי מעצבן שקרה לי זה שניידת תנועה שבא ממולי עם אורות גבוהים ולא עזרו שום רמזים מהצד שלי שהוא מסנוור אותי.

אני כבר התיאשתי.

פורסם

ביפו קיטים חאפרים של קסנון ואנשים שנוסעים על אורות גבוהים נהיה כבר סטנדרט כי פשוט אין שום אכיפה. הבעיה היא שלא נראה שמשהו הולך להשתנות בשנים הקרובות.

אני חושב שהפתרון לקסנונים למינהם צריך להיות שכל אחד שרוצה להרכיב צריך לעבור דרך מכון רישוי שמאשר שהאורות לא מסנוורים ולא חורגים מנתיב הנסיעה.

TFSI Power

פורסם

בדיוק בגלל הסיבות שללו, משרד התחבורה ומשטרת ישראל אוכפים את השימוש בקיטים זולים .

כפי שמסרתי להם בעבר, אני עובד מול משרד התחבורה כדי שיאמצו את התקנות האירופאיות בהסבת רכב לתאורת קסנון.

לידיעתכם. רכבי BMW ,אאודי ודומיהם, ניתן להסב אותם לקסנון באופן חוקי לחלוטין באירופה. המשווקים הרשמיים מוכרים את הקיטים עם תקינה ואיכות של יצרן.

חבל שלקחו מוצר בטיחות שיכול להציל חיים והפכו אותו למוצר זול ומטריד

ברוך

פורסם
זה לא עניין של עדשה , זה עניין של התקנה לא נכונה או כיון אורות לקוי .

הונדה סיוויק החדשה מגיעה עם קסנון ללא עדשה מהחברה וזה לא גורם לה לסנוור .

אין חיה כזאת. אתה חייב לרכז את האלומה.

פורסם

אני בניגוד אליך לא אומר דברים סתם , אלה מוודא במליון אחוז שכל מה שאני אומר לא יטעה אף אחד .

לכן אני יעשה מאמץ ויצלם לך מחר דוגמא של אחת מעשרות הונדות (סיווק 2010 גרסה מאבזרת) שהגעו אלינו לחברה עם תאורת קסנון מקורית ומערכת מתזים לפנסים ללא עדשת זכוכית אלה רפלקטור רגיל .

דרור.

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

השאלה מה קורה שהחבר'ה מחליטים לשים קיט כזה גם באורות ערפל ונוסעים איתם באמצע היום הכי בהיר שיש.

אני לא יודע מה הולך במרכז אבל בצפון בלילה כל רכב חמישי מסנוור, אתמול ראיתי שילוב של קסנון + ערפל + לד חאפר + ניאון מתחת לאוטו ותאורה אדומה בתוך האוטו. הדובדבן היה 2 קוביות מהמראה שהחליפו צבעים.

שלא נדבר שהאוטו (שבטח מצוייד בסאב סיני) עשה רעידת אדמה בסולם 2

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

אני נוהג עם קסנון על הסמארט שלי, קסנון איכותי ולא משהו ב20 דולר. אני לא מסנוור אף אחד, משטרות כן עוצרות אותי וכן היו כאלה שראו ילד אז הבהילו אותי והיו כאלה שאמרו לי לעצור בצד לפרק את הקסנונים והצלחתי להתחמק מהם.

אני יכול להגיד שכל הקסנונים של הפורשים- כמה שהם חוקיים הם הכי מסנוורים, כל פעם שאני מסתנוור מקסנון אני רואה פורש קאיין או אפילו פעמיים פורש טורבו סנוורה אותי, שתיים שונות. והקאיינים גם הן מסנוורות אפילו יותר, רק אני שמתי לב לזה?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

ההוא מעליי - צודק! גם אני שמתי לב שקסנון של פורשה מאוד מסנוור!

אכן הגיעו קסנון בלי רפלקטור מקורי ברכבים הבאים: הונדה סיוויק 2010, סובארו פורסטר, הונדה לג'נד, מרצדס סדרה E דור קודם, ניסן מקסימה דור קודם, ועוד כמה. כך שבהחלט אפשרי.

אני גם שוקל לשים קסנון, יש לי רפלקטור אבל אין שפריצר.

גילוי נאות: לכותב יש קוביה כחולה ברכב. אבל לא על המראה (כי זה מסוכן) אלא תלויה על החלון האחורי. אם תראו קליאו ספורט עם קוביה מאחורה, תגידו שלום :-D

פורסם

תאמינו לי אם הייתי מבין מה זה נותן להם מצבי אולי היה יותר טוב :)

לא יודע למה אנשים שמים את זה וסתם מסנוורים אנשים ממש הישראלי היפה :)

אני יכול להבין כאלה שאם רכבים חדשים מהחברה אבל כאלה אם מכוניות ישנות

ממש פדיחות בשבילם לדעתי .

העיקר שיראה אוטו יוקרה :lol::lol::lol:

• תוכן חדש...