Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם,

אני נוהג ברכב מסוג אופל וקטרה 2.2 שנת 2003 בנזין.

היום בבוקר, התנעתי את הרכב שילבתי לרוורס על מנת לצאת מהחניה יצאתי וכאשר העברתי לדרייב הרכב כבה לפתע.

נסיונות כושלים להתניע אותו אילצו אותי להתקשר לחברת הגרירה ששלחה מכונאי רכב מטעמה.

לאחר בדיקת המצבר, אלטרנטור,סטרטר ופיוזים התברר שהם תקינים והנ"ל הציע שנגרור את הרכב לחשמלאי מוסמך.

פעם ראשונה שבעיה מסוג זה קוראת לי ברכב, כאשר אני פותח את המכסה מנוע אני רואה הרבה חוטי חשמל וייתכן שמספיק וחיבור אחד מהם לא יושב כמו שצריך ויוצר את כל הבעיות.

אני מתכוון להיכנס למוסך ולטפל ברכב כי הרי אין אופציה אחרת.

רציתי לדעת אם יש באפשרותכם לייעץ לי על דרך אחרת בניסיון לפתור את הבעיה ובמידה ואין אחת כזו אז כמה עשויי לעלות טיפול מסוג זה של התחברות למחשב של הרכב? והם זה מקור הבעיה?

תודה מראש על העזרה ושבת שלום לכולם!

פורסם

אם זה היה חיבור רופף רוב הסיכויים שהגרריסט היה רואה את זה.

לא בטוח כמה יקחו ממך על האבחון...

Daihatsu Charade 1.5i Classic

♦♦♦○○○♦♦♦○○○○○♦♦♦○○○♦♦♦

פורסם

ערב טוב!

יכולות להיות הרבה תקלות החל ממשאבת דלק שלא עובדת ועד בעיות בחיישנים ומחשב מנוע.

רק סריקת תקלות וטיפול במוסך שמכיר את הרכב טוב טוב יכול לפתור את הבעיה.

יניב.

***YMM***

DAEWOO LEGANZA

פורסם

המון המון תודה,

אני אקח אותו לחשמלאי שכבר טיפל בו בעבר, עד כה היה לי ניסיון לא טוב עם המוסך המורשה שבו טיפלתי בעבר ברכב, אך אני מקווה שאין פער ידע גדול דיו בכדי לא לפתור את הבעיה.

שאלה נוספת ובתקווה אחרונה:

מכר ששמע על הבעיה אמר לי שייתכן שהרכב נתקע על הילוך לאחר שנסעתי בו ברוורס נכבה ולכן הוא לא מתניע, זאת אף על פי שאת ידית ההילוכים הצלחתי להעביר בין מהלכים לאחר מכן וכמו כן לדרדר את האוטו אחורה וקדימה ( כאשא הרכב מכובה ועל חצי סוויטצ' ).

פורסם

אוקי, האם כשאתה שם את התיבה על P הרכב עוצר? אם כן, אז כנראה שההילוכים לא תקועים.

♦♦♦○○○♦♦♦○○○○○♦♦♦○○○♦♦♦

פורסם

בדקתי לפי עצתך ואכן הרכב לא תקוע בהילוך..

אני מתכוון לגרור בהקדם את הרכב למוסך מורשה של יו אמ אי ולא לקחת סיכון.

אני מאזור פרדס-חנה ואשמח לשמוע על מוסך מורשה מומלץ ואמין שלהם אם מישהו מכיר?

עד כה, נכוותי קשות מהמוסכים המורשים באזור חדרה ונוצר אצלי משבר אמון חריף..

מודה על העזרה,

פורסם

טוב אז ככה,

לקחתי את הרכב בסופו של דבר למוסך מורשה של אופל - יו אם איי - אחים כהן ( כהן מוטורס ) בחדרה,

לאחר בדיקה של מערכת החשמל ברכב קבעו במוסך שמדובר בקצר במערכת החשמל.

הרכב חזר להניע, נסעתי ובדקתי אותו והכל היה תקין. העלות הייתה 800 ש"ח לא החליפו דבר ובוצעו הדברים הבאים:

בידקת תקלות - ממוחשבת

שעתיים עבודה

החלפת נורה ובית נורה שנשרפו

סה"כ כולל מע"מ עלה לי 800 ש"ח - האם זה מחיר סביר?

לאחר שעתיים שאני עם הרכב והמוסך כבר היה סגור, נתקע לי החלון בהלך הנסיעה וכל הדלת השמאלית קידמית השתתקה מבחינה אלקטרונית, הנעילה , כיוון מראת הצד וחלונות החשמל לא מגיבים לי:(...נהייתי ממש עובד עצות ומשבר האמון שלי רק הולך ומחריף, איך זה ייתכן שבכלך פעם שאני נכנס למוסך אני יוצא עם תקלה חדשה אחרת, והאם מן הראויי שבמידה ויאתרו בעיית חשמל בחלון עליי לשאת בעלות התיקון ( מעולם לא הייתה בעיית חשמל בדלת , נעילה,רמקולים, חלונות , שליטה על המראת צד!

זקוק לעזרתכם, מה עליי לעשות?

תודה מראש, טל.

פורסם

גש למוסך חזרה מחר בבוקר ובקש שיטפלו לך בעיה כי היא רוב הסיכויים היא נוצרה

מאחד העובדים שחיבל במערכת החשמל!

עדכן אותנו!

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

לרוב כן, אלה אם כן בעל המוסך יתנער ויטען שזה לא קשור לעבודה שהוא ביצע.

♦♦♦○○○♦♦♦○○○○○♦♦♦○○○♦♦♦

פורסם

אהלן חברים,

הגעתי למוסך ולצערי הייתי צריך קצת להרים את הקול שלי שם בשביל יתחילו לעבוד על הרכב.

התעכבתי שם 3 שעות בגלל פיוז שרוף שלא התפנו להחלף אותו ובסופו של דבר יצאתי משם ללא דרישה לתשלום נוסף בגין התקלה.

סה"כ הם יצאו בסדר איתי אך השירות והיחס ללקוחות שם מתחת לכל ביקורת.

יש תחושה חזקה מאוד של חוסר אמון ורצון של המוסך ל"נפח" תקלות.

כרגע הרכב תקין מלבד חיישן חמצן שעליו קיבלתי הצעת מחיר של 1700 ש"ח ללא עבודה ומע"מ - שזה כבר לא כ"כ מפריע לי מכיוון שהממיר הקטליטי חדש.

בנוסף הציעו לי במוסך לבצע "אינפוזיה " למנוע ומערכת הפליטה - אין לי כל כך מושג מה היעילות של זה ועד כמה זה שונה משמעותית מהתוסף דלק של גולד?

• תוכן חדש...