Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה יש ב700 ?

והרדיודיסק עולה לי 100 שח והוא חדש .

יש הבדל משמעותי בין 24BT ל1BIT?

מה איכויות הקרוס של ה786 לעומת ה4XS?(נניח ויש קלאריון במחיר הזה ).

ישראל , נניח שקניתי נגד שיחתוך לי ב60 הרץ, ולא נשמע לי משהו אני צריך לקנות נגד שיחתוך לי ב80 הרץ, אותו דבר לסאב וגם לטוויטר.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משחק ראשוני יהיה, אבל לא תהיה סחבת של החלפה בכל פעם שרוצים לשמוע.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
איזה HU אתה מתכוון לקנות ?

יכול להיות שיותר כדאי לך כבר להשקיע ב- HU עם קרוס מלא וזהו, לא חסר קלריונים ב- 800-900 שקלים, או אלפיינים ב- 1000 שקלים.

עריכה:

אתה לא תצטרך להחליף כל פעם נגדים, מצא את הערך המתאים לך ותישאר איתו.

חד משמעית.

מעבר לזה שאתה מקבל רדיודיסק איכותי,יש לך יכולת לשלוט על הקרוס ממנו ולכוון בזמן אמת שלא

כמו קרוס שמונח בבגז' שהוא אופציה פחות נוחה ,אתה גם מקבל יופי של אקולייזר מובנה וגם טיים קורקשן

באותה חבילה.

יש לך 9855 ב-1000 שח

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=297470

פורסם

אם מגבלת התקציב לך היא 500-550 שקל- אז לך על הפיוניר עם הקרוס של אדי.

איזה פיוניר אתה מביא ב- 100 שקל ?

פורסם

לדעתי באמת שאין טעם להשקיע בקרוס אפילו 400 שקלים, אם זה מה שאתה מכוון אליו, אני לא חושב שיש טעם להשקיע בקרוס אקטיבי, פשוט תשנה את ערך הקבל בקרוס של המורל למה שאתה רוצה, ותשים קבל שיחתוך את המידבאסים מלמטה, תחסוך את הכסף וכאב הראש.

אני אומר לך את זה מהמקום הכי אמיתי שיש, כי פשוט חבל להשקיע באוברקיל.

פורסם

לא להשקיע בגלל שהרדיו דיסק נמוך?

אין לי ידע טכני ברמה כזו , של להוסיף לשנות קבלים , יש לי המון מושגים בנושא בראש ואני דיי לא מבין אותם.

קבל שיחתוך את המידבאס מלמטה יעלה יקר לא ?מכיוון שהוא גדול יחסית,ככה הבנתי לפחות.

יבגני , תודה אך אני לא מעוניין בתרומות , המצב שלי ב"ה, פשוט את התקציב התאמתי לפי ההיגיון בכמה שווה לי מערכת לרכב, לא לפי כמה שיש לי .

תודה רבה יבגני

פורסם

כמובן - הצעתי גם את האופציה של החלפת כבלים ובניית קרוס פסיבי

וכן אני שומר למוטי את הזכות להיות הרוכש הראשון במידה והוא יהיה מעוניין בכך.

אני לא מבין למה כל כך הרבה מתנגדים לרעיון של הקרוס הזה - סה"כ זו היתה המערכת הראשית שלי למשך תקופה של שנתיים ארוכות עד שעברתי לרכב ליסינג.

והמערכת מבוססת מוראל שהיתה מותקנת לי ברכב הפרטי היתה מערכת ברמה גבוהה ושמעו בה נפלא.

ה4XS הוא מוצר לא פחות ממעולה, אני השתמשתי בו במקביל לHU 9853 והשתמשתי באקולייזר חיצוני לפני הכניסה ל4XS בכדי לא להשפיע על העבודה של הסאב.

נכון - זה אולד סקול, אבל...

there is no school like old school

זה המקום הכי טוב להתחיל ממנו, שם נמצא הלב, שם נמצא הבסיס - אנלוגי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי , באתי לרשום את התגובה ורשמת את התגובה שלך אז אני אתייחס אליה מאוחר יותר, תודה.

גם אם אשפר את הקרוס , הוא לא יאפשר לי עבודה אקטיבית, לכן חשבתי לעבור לדוטק וזהו.

דוטק יאפשר לי הגברה לכל רכיב בנפרד(הקרוס שלו מאפשר גם טיימקורייקשן ?)

הקרוס של הדוטק אוביישן חותך את הרכיבים בכמה שממומלץ להם ובנקודות חיתוך ריאליות או שגם בו צריך שפורים ?

מה אתם אומרים ? אשמח אם תענו לשאלוותי.

תודה!

נ.ב- אדי , נגדים זולים יחסית , לא מדוייקים ממש נכון ?

פורסם

מוטי, אתה מעלה על הפרק נושאים T\A או הגברה אקטיבית, כשהסט המדובר הוא טמפו או גג שבגג- דוטק.

אם ברצונך "לשדרג" את הקרוס של הטמפו ולהתגבר על החוסר במיד, ראה את השרשור של איתמר:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254659

• תוכן חדש...