Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טיימ קורקשן והגברה אקטיבית הם השקעה נפרדת מהשקעה בסט ברמה כזו או אחרת והתמורה שכל אחד ואחד מהם נותן לך צריכה להלקח בחשבון לפי ההעדפות האישיות שלך.

אני יודע שגם אם אני אתקין סט של פולס שני חלקים ברכב שלי אני עדיין ארצה שיהיה לי טיים קורקשן בשביל לקבל פוקוס נכון של הבמה הקדמית, אז היא תהיה פחות מפורטת פחות ברורה אבל היא עדיין תהיה מפוקסת נכון.

אני יודע שגם אם אני אעבוד עם סט שני חלקים כמו פולס אני עדיין ארצה לעבוד עם הגברה אקטיבית כי אני פשוט לא אוהב שהטוויר והמידבאסים חולקים את אותו ערוץ הגברה.

יקר או לא - אלה דברים שאני באופן אישי לא יכול להתפשר עליהם - זה המינימום מבחינתי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לגבי הגברה אקטיבית - כנראה שיפור זניח, צודק.

אבל:

לגבי TA - לא מסכים בכלל.

TA יעשה פלאים לבמה ולimaging גם על טמפו ובמיוחד על דוטק.

לא feature זניח בכלל.

פורסם

הטיים קורקשיין לא כ"כ עומד על הפרק, כי הטיים קורקשיין הכי זול שהוא יקבל זה מר"ד ב- 700 שקל יותר, וזה מחוץ לתקציב.

מוטי- אני ממליץ לך בחום לשמוע יותר מערכות, ולהתחיל ממשהו, עד שלא יהיה לך משהו ביד, אתה לא באמת תהיה מחובר למציאות, נוכל לכתוב פה עשרות עמודים בכל נושא שבכלל לא יהיו רלוונטיים אלייך, אולי בגלל שהדוטק יהיה מעולה בשבילך ואולי בגלל שבסוף החלטת שאתה אוהב סט אחר ולא של מורל.

אדי- בסט שהטוויטר בו חתוך כ"כ גבוה, הבורות בסאונד גדולים, אחוזי העיוות גבוהים, ופירוט הטוויטרים נמוך, לי היה מספיק כיוון באלאנס.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ta זה ?

יש בקרוס של הדוטק אוביישן אפשרות לטיים קורייקשן והגברה אקטיבית ?

ישראל , להתחיל ממשהו ? לקנות ואז להתחרט ולמכור?

פורסם

הוא הולך לעבוד בהגברה אקטיבית ולשנות את נקודות החיתוך.

איפה נכנס פה בדיוק אחוז עיוות - עם שני הדרייברים עובדים בתחומים שהם יכולים לעבוד בהם - יהיה אולי בור תדרים אבל אין קשר לעיוות.

אני שומע כרגע ברכב הפרטי שלי במצב הבא

בקורות - טוויטר ומיד שמנגנים מ600 הרץ ומעלה כאשר הטוויטרים מנגנים מ3500 והמידים עד 3500

במגש האחורי - שתי שמיניות שמנגנים עד 60 הרץ

אין שום עיוות. יש בור תדרים אדיר בין 60 ל 600 - זה הכל...

עידו - לדעתי מעבר להגברה אקטיבית בסט שני חלקים זה לא שיפור זניח - זה שיפור אדיר היות ויש לך יכולת להרגיע קצת את הטוויטר מבלי לאבד את המידבאס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אבל זה בדיוק הקטע, שמיד של פולס לא באמת עולה ל- 9KHZ, וכשתחתוך את הטוויטר ב- 3-4 מסדר ראשון ותגביר את הווליום אז אתה תגיע לאחוז עיוות גבוה (אני לא מדבר ברמה של סאונד "מלוכלך" אלא תאבד הרבה מן הפירוט).

אתה לא יכול להשוות את אופי העבודה שלך, עם הרכיבים ודרישות הסאונד, למישהו פחות מנוסה עם רכיבים יותר פשוטים ודרישות בהתאם.

להנמיך את הטוויטר אפשר לעשות בהרבה דרכים, מה גם שכרגע לא רק שאין בעיה עם הטוויטר, אין בכלל טוויטר! ובגלל זה אני אומר, כשנגיע לגשר- נחצה אותו, אבל בוא לא נחשוב איך חוצים את הגשר בלי לדעת אם יש בכלל גשר :)

פורסם

לפי מה שהבינותי מאיתמר הסליל הוא בסביבות 4 מיליהנרי בקרוס הזה ככה שהוא גג עולה עד ה4.5 קילוהרץ אם אני לא טועה

מעבר לכך למידבאס הזה צריך להיות רול אוף טבעי באזור ה3K ככה ש9K הוא ינגן רק בחלומות בהקיציס.

במקרה הכי טוב יש כאן בור תדרים של 3K הרץ ששני הרכיבים מנגנים אותו חלש מאוד אם בכלל - בגלל זה אני כל הזמן אמרתי שצריך לזרוק את הקרוסים האלה לפח. - לפחות לא לחבר אליהם את הטוויטרים.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני מנסה להגיד שקשה להושיט עזרה כשאין מטרות מדוייקות.

אנחנו יורים לכל הכיוונים: אקטיבי, TA, קרוס משודרג ומה שרק אפשר להעלות על הדעת.

אני מתחיל להתעייף.

פורסם

שרול - בוא נתרכז בכותרת

המלצה לקרוס אקטיבי...

תקציב 400 עד 500 שקלים...

:-D

Pioneer TS-X150

פורסם

אם פותח השרשור משוכנע שקרוס אקטיבי ב- 400-500 ש"ח זה מה שטוב בשבילו וככה הוא יגיע לתוצאה הטובה ביותר במסגרת התקציב, אז הקרוס של אודיוקונטרול 4XS הוא בהחלט הבחירה שלי.

פורסם

המממממ יד מכוונת? :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

יד? כף של D-9 !

סתם, אני צוחק, אני פשוט משוכנע ש HU איכותי יותר עם קרוס מובנה יהיה טוב יותר.

פורסם

למערכת של שני חלקים מקדימה וסאב - אני איתך באותה הדיעה.

Pioneer TS-X150

פורסם

זה בסדר, זה לא שאנחנו מסכימים, זה רק כי אני על אנטיביוטיקה :)

• תוכן חדש...