Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיבה שה4XS הולך להמכר היא מלחתכילה העובדה שאני עובר ברכב הזה למערכת שני חלקים מקדימה וזוג סאב וופרים 8 אינטש על המגש האחורי.

אין לי צורך ב4XS - הוא אובר קוואליפייד לתצורה שכזו וה9853 לבדו יכול להתמודד עם כל הסטאפ הזה בלי למצמץ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הסט הקדמי - שמור כרגע במערכת.

המגבר לסט הקדמי סאן דאון אודיו 50.4

הסט יותקן - מידבאס בדלתות לאחר בידוד אקוסטי עם זווית כלפי מרכז הרכב, טוויטרים בקיקפאנל ללא בניה - פשוט תפיסה ישירה של המתקונים שלהם לקיק.

הדלתות יכוסו בבד אקוסטי בלבד בדיפונים איפה שיש חור מהבניה הקודמת - זה לא הולך להיות משהו אסטטי כהרגלי בקודש.

הסאב וופרים הם שני סאבוופרים של אינוקס פרו מהת'רד הנוכחי -

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=98507&highlight=%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA

המונו שמרים את הסאבים - הJBL CS300.1 שהרים אצלי את הקאפה ועשה זאת בצורה טובה מאוד - אין סיבה להחליף אותו.

אפרופו - השמיניות כבר הוחזרו לשימוש והן עובדים היטב - אם הייתי מראש קונה את המונובלוק הזה כנראה שמעולם לא הייתי רוכש את הסאבוופר של אינפיניטי - איזה מזל שרכשתי אותו - אולי המוצר שהכי אהבתי עד היום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
ta זה ?

יש בקרוס של הדוטק אוביישן אפשרות לטיים קורייקשן והגברה אקטיבית ?

ישראל , להתחיל ממשהו ? לקנות ואז להתחרט ולמכור?

מוטי, בלי להעליב, אני מתקשה להבין איך אתה כ"כ פעיל בפורום ועדיין שואל דברים כאלה.

TA = time alignment = Time correction = TC = טייים קרוקשן = תיקון זמן ע"י השעית/הקדמת סיגנל לאלמנט מסוים כדי לחפות על חוסר הסימטריה בסביבת ההקשבה ברכב.

הקרוסים שמגיעים עם כל הסטים של מורל הם קרוסים פסיבים (סלילים,קבלים).

בקרוס פסיבי אין אפשרות לטיים קורקשן כי קרוס תפקידו לחתוך תדרים לאלמנטים שונים ולא לבצע שום עיבוד/שיהוי על הסיגנל.

הגברה אקטיבית = הגברה מחוברת ישירות לאלמנט אז אין שם קרוס-אובר פסיבי אחרי המגבר.

הסיגנל מגיע "חתוך" מראש מהמקור - המקור יכול להיות אות מ-HU עם קרוס-אובר פנימי (דיגיטלי) או HU פשוט שמחובר לקרוס אקטיבי כמו ה4XS שמתחבר לפני יחידת ההגברה.

פורסם

עידו - חידוד

הגברה אקטיבית זו הגברה אקטיבית - דהיינו הגברה בלבד

לא מתייחסים כאן בשום צורה לאופן החיתוך

אין שום בעיה עם הגברה אקטיבית וחיתוך עם קרוסים פסיביים לפני האלמנטים רק שכל אלמנט מחובר עם קרוס משלו לערוץ ההגברה הייעודי לו.

תיקח לדוגמא קרוס של הייבריד אוביישן - זה קרוס פסיבי שיכול לתמוך בכניסת הגברה נפרדת לכל אלמנט.

ההגברה כאן היא אקטיבית אבל החיתוך פסיבי - זה נקרא בי-ויירינג...

Pioneer TS-X150

פורסם

אין שום בעיה עם הגברה אקטיבית וחיתוך עם קרוסים פסיביים לפני האלמנטים רק שכל אלמנט מחובר עם קרוס משלו לערוץ ההגברה הייעודי לו.

מעבר לזה, ישנן חברות שמייצרות את הרמקולים עם קרוס נפרד לכל אלמנט או קרוס למידבאס וקרוס למיד וטוויטר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אוקי , לאחר שיחה עם הבחור החדש בפורום (זה שמבין באלקטרוניקה ), הוחלט שהוא יוכל לבצע לי קרוס למידוופרים בנפרד , וקרוס לטוויטרים בנפרד, בקיצור התדרים יהיו שונים(ממה שבקרוס המקורי ) , ומוגברים על ידי כל זוג ערוצים (הגברה אקטיבית )

זה לדעתי הפתרון הטוב ביותר כרגע לא ?(בהתחשב בתקציב ).

ישראל , אני מנסה למצוא את הכיוון הנכון לי ביותר, זה יכול להיות קרוס אקטיבי , קרוס פאסיבי משופר ,רדיו דיסק תומך , בקיצור הרבה, ובגלל התקציב אני מנסה להגיע לטוב ביותר .

תודה רבה לכל העוזרים עד כה.

עידו תודה על ההסבר.

עריכה: אדי , העיקרון העיקרי של הת'רד הוא לא למצוא קרוס אקטיבי ב400 שח , הוא למצוא פתרון לבעיה שאני נמצא בה כרגע.

פורסם

אאאאאאהההההההההההה :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

לדעתי הפתרון היעיל ביותר בתקציב נמוך הוא:

1. קרוס אקטיבי יד שניה (לדוגמת ה4XS) ועבודה אקטיבית לגמרי על הטמפו/פולס - מקסימום גמישות

2. קנית סט אחד גבוה יותר כמו הדוטק, שנדמה לי שכבר מגיע עם קרוס פסיבי ראוי - ועבודה פסיבית סטנדרטית בלי מודיפיקציות

פורסם

בסטים של מוראל אתה תמצא את אפשרות הבי-וויירינג בהייבריד אוביישן ובאילייט שני חלקים ובשלושה חלקים.

רק הסט החדש של דוטק שנקרא דוטק אוביישן מכיל קרוס שהמבנה החיצוני שלו נראה שנלקח מההייבריד - אבל עד כמה שידוע לי ביטלו שם את האפשרות לבי-ויירינג - צריך לבדוק.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...