Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום:]

בשבוע שעבר אבא שלי קנה לי סובארו אימפרזה מנוע 2000 שנת 2007 עם 46K ק"מ, אין מילים,מרוצה ממנו עד הגג.

הרעש של המנוע פשוט עושה לי את זה כול פעם מחדש.

למרות שכתוב בפריטי יצרן מ0-100 ב12 שניות הצלחתי לרדת מ12 שניות, לא שזה נראה לי הגיוני י:lol:

האחיזה ה4X4 פשוט מטורפת האוטו דבוק לכביש. :twisted:

תמונות של הנסיכה :

23.jpg

דקאירדרטח.jpg

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש, יפייפיה! חולה על גרסאות הסטיישן! (למרות שלדעתי הB4 סטיישן היא אחת היפות ביותר שיש!)

חוזר על שאלת קודמי, ידנית?!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

1. אוטומט

2. וסטיישן כי אהבתי את הצורה שלה, היא נראת ככה ספורטיבית. מכיר תהרגשה הזו שאתה מסתכל על האוטו וחושק בו?:roll:

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

דווקא בסובארו סטיישנים יותר מוצלחים מבחינת שלדה. תוספת משקל מאחורה יוצרת חלוקת משקל יותר מוצלחת בין קדימה לאחורה בניגוד לסדאן. זה, ביחד עם הגה מצויין (האחרון שנשאר בסגנון OLDSCHOOL) והנעה כפולה קבועה יוצרים מתכון בלתי מנוצח להנאה צרופה ורצון לנהוג לצורך נהיגה נטו ולא התניידות.

תתחדש ותהנה.

פורסם
2 שאלות:

1) ידנית?

2) למה סטיישן? אתה נשוי+6 ילדים+כלב? למה סטיישן?

כי היא הרבה יותר יפה והרבה יותר פרקטית. תכל'ס, היא פשוט עדיפה על הסדאן בכל היבט.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אין לי שום בעיה עם סטיישן, פשוט יותר ניראה לי יפה הסדאן, כמו כן גם אני מעדיף B4 בסטיישן,

רק שאלתי מאיזו סיבה בנאדם שאין לו צורך לוקח סטיישן, והוא ענה שהיא יותר יפה בעיניו, וזה מספיק בתור תשובה.

פורסם
דווקא בסובארו סטיישנים יותר מוצלחים מבחינת שלדה. תוספת משקל מאחורה יוצרת חלוקת משקל יותר מוצלחת בין קדימה לאחורה בניגוד לסדאן. זה, ביחד עם הגה מצויין (האחרון שנשאר בסגנון OLDSCHOOL) והנעה כפולה קבועה יוצרים מתכון בלתי מנוצח להנאה צרופה ורצון לנהוג לצורך נהיגה נטו ולא התניידות.

תתחדש ותהנה.

איזה הגה מצויין? הגה ממוצע כמו של כל שאר היפניות,ובטח ובטח שנופל מזה למשל של המאזדה 3/6

הנעה כפולה קבועה היא לא מתכון להנאה צרופה והמון אושר,היא מתכון לבטיחות אקטיבית מצטיינת.

תתחדש על הרכב!

נראה מעולה!

פורסם

מקסים, כנראה שלא יצא לך לנהוג יותר מדקה וחצי על אחת או שאתה לא יודע להבחין בהבדל בין הגה חשמלי להידראולי.

פורסם

לי יצא. זה לא שהוא רע, אבל ההגה של המאזדה3 באמת יותר טוב. ולעניין חשמלי מול הידראולי, תושיב 99% מכותבי הפורום הזה לא יידעו להבחין בין הגה חשמלי להידראולי אם לא יידעו מה יש ברכב לפני כן.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מקסים, כנראה שלא יצא לך לנהוג יותר מדקה וחצי על אחת או שאתה לא יודע להבחין בהבדל בין הגה חשמלי להידראולי.

מה זה קשור לחשמלי או הידראולי?

גם בקאוואליר שלי ההגה הוא הידראולי,זה לא אומר שחסרים רכבים עם הגה חשמלי עם הגה יותר טוב.

ההיגוי לא הנקודה החזקה של הסובארו, אגב גם את ההיגוי של STI אני לא הכי אוהב SORRY

פורסם
2 שאלות:

1) ידנית?

2) למה סטיישן? אתה נשוי+6 ילדים+כלב? למה סטיישן?

גרסאות של 3\5 דלתות הרבה יותר פרקטי, האפשרות לקבל דלת נוספת בסובארו מהשנתון הנ"ל זה רק סטיישן. היום יש כבר דלת נוספת ב-B3 שהיא לא סטיישן.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...