Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההוי אנשים אמיצים ונשים גם,

ברשותי הרכב הרשום בכותרת, למען הסר הספק: סיטרואן קסנטיה ידנית נפח 2000 סמ"ק שנת 1994

אני שמתי לב שמידי פעם המנורה של ההידראוליקה נדלקת, מנורת אזהרה שעון חום מנוע נדלקת (השעון מראה טמפרטורה נורמלית והמנורה נדלקת בכ"ז) ולחץ שמן מהבהבת (לחץ שמן לא חסר שמן).

שאלתי המכונאי שלי לפשר העניין וביקשתי ממנו לבדוק רצועת אביזרים. (הערה: פולי מנוע הוחלף לפני מספר חודשים).

המכונאי אמר שהכל תקין והרצועה מתוחה תמיד כי יש מותחן.

יש לי הערכה רבה למכונאי אבל בכ"ז, אני רוצה לנסוע באוטו ולא בדיסקוטק מהבהב.

רעיונות???

אוהד

נ.ב. במכונית הזאת יש שני חישני חום, ברדיאטור מחובר לשעון ובמנוע מחובר למנורה. לכן יתכן מצב שמשאבת המים תפסיק לרגע לעבוד המנורה תדלק אבל השעון יראה טמפרטורה נורמלית

פורסם

האם החלפת פולי בגלל שהוא נטחן ?

האם הנורות שנדלקות לך בדיסקוטק קשורות לאביזרים שעל הרצועה שבה אתה חושד ?

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

א) מתי בדקת שמן הידראולי בפעם אחרונה? יכול להיות שיש לך נזילה.

ב) לגבי חום מנוע ולחץ שמן. הטורים לא נופלים כשהיא נדלקת (יותר נכון היא נדלקת כשהטורים נופלים)? תבדוק שאין לך מים בשמן, ושמן במים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לגבי החום מנוע ולחץ שמן הכיוון צריך להיות משאבת שמן מנוע כל עוד שהחלפת פילטר שמן+שמן בזמן!

לגבי ההידרוליקה כנ"ל מתי החלפת שמן?צריך לבדוק את התמנונים שהם הצנורות הפנואמטיים שמובילים את השמן במערכת יכול להיות שיש מהם דליפה קטנה ובכל פעם הלחץ יורד on ו off

פורסם

מנורה של ההידראוליקה? אתה מתכוון למנורת STOP?

הדבר היחיד המשותף לכל הנורות הללו הוא שהן נדלקות במצב של סוויץ' פתוח ומנוע כבוי. נראה כי מאיזושהי סיבה המנוע כבה לחלקיק שניה במהלך הנסיעה.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

פולי מנוע מוחלף ברכבים האלה בתור טיפול מונע, כיוון שהוא בנוי עם משכך תנודות עשוי גומי. כשהגומי מתייבש, בשלב מסויים הוא נקרע. התותב נשאר על הקראנק, הפולי עף על הרדיאטור. רעיון צרפתי קלאסי למערכת השמדה עצמית.

באשר למנורות זה נשמע כמו תקלה חשמלית. חפש קצרים בחיווט, קונקטורים רופפים, או איזו הפתעה אלקטרונית

• תוכן חדש...