Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעד מי אתם ב"אח הגדול"?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וסליחה עם כל הצופים בפח הגדול.

אחרי צפיה בת 15 דקות בפרק האחרון, אני לא מבין איך הפייבוריטית של רוב האנשים היא ילדה בת 19 סתומה בלחץ אטומי.

הבנתי מאנשים שזו ההתנהגות הרגילה שלה.

אוי לנו ואבוי לנפשנו אם זו הרמת אינטלגנציה בטלויזיה שלנו.

היא אולי סתומה בלחץ אבל אין בה טיפת רוע, אתה יודע איזה עולם יפה היה לנו אם כולם היו כמוה ?

היא אולי סתומה בלחץ אבל היא זו שאמרה לסער "אולי תפסיק להתנהג כמו ילד קטן" כשהוא אמר לפותנה "פותנה תגידי לאלין ש..." כשאלין עומדת מטר לידו, אז אולי בת.ז. היא בת 19 אבל היא יותר בוגרת ממה שסער אי פעם יהיה

ואני יכול להמשיך ולהמשיך.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תגובות 155
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני עדיין לא יודע למי מגיע יותר, אלין או אלירז.

בכל אופן, יש לי הרגשה שבעזרת התוכנית הזאת הם יגיעו לסכום הזה גם בלי לזכות בו.

במיוחד אלין, שלמרות הקצר בעיינים תהפוך לפרזנטורית מבוקשת.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אלין מקסימה ממש ,יש לי הרגשה שהיא תיקח את המיליון וזאת תיהיה הפתעה הפתעה!

אני מהמחנה של אלירז והייתי רוצה שהוא יזכה.

פורסם

ההימור שלי:

5. גואל

4. פותנה

3. אלין

2. סער

1. אלירז

יא אללה, למה לא שמתי כסף...:wink:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

שמח שאלירז ניצח, ומרוצה שלינוי בר גפן קטלה את סער בפנים בתוכנית שלה, שיקבל מעט טעימה ממה שמחכה לו בחוץ.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לאחר שחשבתי מעט בהגיון, בסביבות השעה 19:00 העלתי את הסטטוס הבא בפייסבוק:

אלירז היום זוכה, סער יהיה מקום 2, אלין מקום 3, פותנה מקום 4 וגואל מקום 5... ושלא יעבדו עליכם!

נו - אז עליתי על הפתרון שעתיים לפני תחילת השידור... אני רץ למלא לוטו :)

לוח עריכה02.jpg

פורסם

לוטו? זה היה אחד הגמרים הכי ברורים שראיתי (אני חושב שבין מקבצי הפרסומות היה שם איזה גמר כלשהו). גם מי שראה את התוכנית בדיוק שבוע היה יכול לנחש את התוצאות. גואל היה מספיק מעצבן בשביל לעוף ראשון. לפותנה לא היה סיכוי כי היא בקושי הייתה מועמדת להדחה. אלין עפה שלישית רק בגלל שהרבה קולות הלכו לסער כי הוא היה היחיד שנותר מהמחנה שלו (תחשבו שלאורך התוכנית הצביעו נניח 30% מהאנשים למחנה שלו - בגמר כל ה-30% היו עליו, כשה-70% הנותרים התחלקו בין ארבעת חברי המחנה השני). ואלירז? חבל שלא אמרו איך ההצבעות התחלקו, אבל יש לי תחושה שהוא קיבל לפחות פי 2 מכל האחרים ביחד...

שמתם לב, אגב, איך 90% מהזמן סער ישב שם בפרצוף חמוץ? באמת הגיע לו ההשתלחות של לינוי בר גפן...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה שהכי משמח אותי בכל העונה הזאת, כשבעיקר אני מתייחס לחודש וחצי האחרון, זה העינוי המתמשך שעבר על סער.

הכולירע הזה נאלץ להישאר בבית כשבכל שבוע, פעם אחר פעם מישהו אחר מהמחנה שלו מצא את דרכו החוצה בעוד המחנה של אלירז נותר (כמעט) ללא פגע.

מגיע לו שחבורת הנאלחים שלו התמסמסה לו מול עיניו כשהוא נותר חסר אונים מול אלירז.

מי אמר שאין צדק בעולם?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אפשר לקבל קישור כלשהו ל"השתלחות" של לינוי בר גפן בסער?

פספסתי את הזכייה כי יצאתי ב22:30 מהבית, וגם היום קמתי מאוחר.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
מה שהכי משמח אותי בכל העונה הזאת, כשבעיקר אני מתייחס לחודש וחצי האחרון, זה העינוי המתמשך שעבר על סער.

הכולירע הזה נאלץ להישאר בבית כשבכל שבוע, פעם אחר פעם מישהו אחר מהמחנה שלו מצא את דרכו החוצה בעוד המחנה של אלירז נותר (כמעט) ללא פגע.

מגיע לו שחבורת הנאלחים שלו התמסמסה לו מול עיניו כשהוא נותר חסר אונים מול אלירז.

מי אמר שאין צדק בעולם?

:mm_yeah:

פורסם

אני הייתי בעד סער לאורך כל הדרך וכן, אני ידעתי שהוא לא יזכה, אך למרות זאת, הצבעתי לו.

הגמר באמת היה ברור ואפילו מאה פרסומות כל הדחה, לא מנעו את העובדה הידועה, שאלירז ינצח.

אלירז פשוט ידע לשחק את המשחק וכל הכבוד לו - הוא תמיד, אבל ת-מ-י-ד, יצא בסדר עם אנשים. הוא כ"כ הרבה פעמים הוציא את סער כאדם שפשוט לא מוכן לקבל שלום ואהבה וסתם רוצה להתנגח.

סער, לפחות בהתחלה, היה הכי אמיתי במשחק, אבל אחרי כמה פרקים כבר היה נראה שנשבר לו והוא התחיל לשחק- לא לשחק מלוכלך, אבל פשוט לשחק.

כ"כ הרבה לכלכוכים יש עליו ברשת (שלא נדבר על הטופיק הנ"ל) ואני מאוד מקווה שהוא לא יישבר בחוץ, כי יופעל לעיו לחץ כבד מאוד. עורך דין "רגיל" הוא כבר לא יהיה :)

לא יודע למה, אבל סער הוא הדמות שהכי התחברתי אליה ולכן הייתי נאמן לו כל הדרך.

דעה אישית קטנה לסוף, לפי דעתי, בגמר הנוכחי היה פספוס ענק ושמו ארז, הוא פשוט היה חייב להיות שם.

פורסם

אלירז פשוט ידע לשחק את המשחק וכל הכבוד לו - הוא תמיד, אבל ת-מ-י-ד, יצא בסדר עם אנשים. הוא כ"כ הרבה פעמים הוציא את סער כאדם שפשוט לא מוכן לקבל שלום ואהבה וסתם רוצה להתנגח.

דעה אישית קטנה לסוף, לפי דעתי, בגמר הנוכחי היה פספוס ענק ושמו ארז, הוא פשוט היה חייב להיות שם.

אני לא מצליח להבין את ההיגיון שלך. אלירז הוציא את סער כמחרחר ריב? אתה לא חושב שיכול להיות שאולי, רק אולי, היה זה דווקא סער שהוציא את עצמו כטיפוס מתנגח?

ומה עם הריבים הקבועים של סער עם איילה? היחס המזלזל שלו כלפיה? ההתעלמות הילדותית? המילים הפוגעות? גם זה בגלל אלירז? או שזו דווקא אשמת איילה?

ובנוגע לארז - הוא פשוט היה יותר מדי לא מחובר למציאות בשביל להגיע לשלב גבוה יותר. המוזרויות שלו היו משעשעות עד שלב מסוים, משם כבר לא היה לו סיכוי כי הוא יצר יותר מדי אנטיגוניזם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני מאמין בכל ליבי שסער של האח הגדול זה לא ה"סער האמיתי".

המשחק, בצורה כזו או אחרת, הרס אותו, הפך אותו לגמרי.

אני לא כתבתי שאלירז הוציא את סער מחרחר ריב כזה או אחר, התכוונתי שבכל העימותים בין שניהם, אלירז יצא עם ידו על העליונה או אם אתה רוצה, הוא היה ה"בוגר".

לפי דעתי, הריבים של סער עם איילה היו נ-ט-ו בשביל הצופים, סער ניצל את המצב ע"מ לתת SHOW. אל תבין אותי לא נכון, אני כן מאמין שקיימת איזושהי אהבה ביניהם, אבל זו לא הייתה אהבה נטו.

אני מסכים שכל הריבים היו ברמה של שני בני 16 ותו לא, אך צריך להבין דבר אחד (שהוא לא תירוץ, אגב) - רואים בבירור כי רוחו שלסער נשברה וכמה שהשהות בבית הזיקה לו מבחינה נפשית.

בלי להכיר את האדם, אני בטוח שהוא יתנהג לאיילה אחרת לגמרי בחוץ, ברמה הרבה יותר אינטלגנטית ועם הרבה יותר כבוד.

בנוגע לארז,

מחובר למציאות או לא, יש לי הרבה כבוד והערכה לבן אדם.

אדם חירש אשר יודע לקורא שפתיים בצורה מושלמת ודובר שתי שפות (לפחות) הוא לא "חירש רגיל", מבחינתי.

פורסם

לדעתי במצבים כאלה, דווקא המצב ההפוך קורה - הבנאדם האמיתי שבך יוצא החוצה. בהתחלה יש לך חסמים, אתה זוכר טוב מאוד שיש מצלמות בכל פינה, אבל עם הזמן הזכרון הזה עובר לתת-מודע ואתה מתנהג יותר ויותר טבעי. לכן אני דווקא חושב הפוך - שסער האמיתי יצא ככל שהזמן עבר.

גם האופציה השניה לא משחקת לטובתו - אם הוא "ניצל את המצב בשביל לתת שואו" אז הוא עשה זאת בצורה עלובה ביותר - כל מה שזה הוציא אותו זה כאפס קטן ונעלב, חסר יכולת להתמודד עם כלום או לרדת מהעץ, והכי גרוע - כמתעלל סדרתי שיהיה לו קשה למצוא בחורה נורמלית בעתיד הקרוב...

אני מקווה בשביל איילה שהוא יתנהג אליה שונה בחוץ, ולו בגלל שראיתי שהוא טיפה התפכח לקראת הסוף, והבין שהתנהג בצורה ילדותית ופתטית. ועדיין - במקומה לא הייתי נשאר איתו דקה. אני המום שהיא לא קלטה את זה ברגע שהיא יצאה החוצה (או שהקרובים אליה לא אמרו לה).

ארז - מסכים איתך. הוא באמת משהו מיוחד (ודווקא סער היה זה שאמר זאת הכי טוב). אבל עדיין - משהו דפוק אצל הבנאדם, בלי קשר לחירשות. גם הוא, אגב, התפכח קצת בשלב מסוים, הרבה בזכות אלירז ואלין.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...