Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעד מי אתם ב"אח הגדול"?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 155
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לוטו? זה היה אחד הגמרים הכי ברורים שראיתי

+1. גם אני, שחלש בהימורים, הימרתי במדויק.

הגמר של שנה שעברה היה ה-ר-ב-ה יותר מותח.

דעה אישית קטנה לסוף, לפי דעתי, בגמר הנוכחי היה פספוס ענק ושמו ארז, הוא פשוט היה חייב להיות שם.

+1. המתמודד הכי מעניין של העונה הזו.

שמחתי לקרוא היום שהקמפיין הראשון שלו אחרי "האח הגדול" זה קמפיין בהתנדבות למען העמותה שלו.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

ארז בנאדם מיוחד, הוא התמודד עם המון דברים בבית, וכמו שסער אמר, לו היה יותר קשה מכולם בגלל המגבלה שלו.

אפשר להגיד עליו שהוא מוזר\משוגע וכו', אבל בגלל זה כ"כ הרבה אנשים התחברו אליו, בגלל שהוא שונה ומצחיק בצורה טובה.

אולי הוא סיים במקום ה 6 בגלל שיש אנשים שלא קלטו אותו ... ללא ספק היה מגיע לו מקום בגמר ...

פורסם

אומנם באיחור קל, אבל גם לאחמד וסלים יש מה לומר על האח הגדול. שופופו:

http://www.youtube.com/watch?v=bFlziCNyZ18 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

גם לי יש מילות סיכום, ובנושא סער: ראיתי אתמול את פרק הסיכום של האח הגדול ומה אני אגיד לכם, הבנאדם לא מסוגל להרפות. או שהוא מחפש את השם שלו בגוגל ומתעצבן, או שהוא מתבכיין איך זה שדווקא אלירז זכה ומאשים את עמישראל שלא ידע לבחור נכון (חוצפן!), או שהוא כמעט בוכה שוב כשהוא מדבר על כמה היה לו קשה, וכמה הוא התאמץ, וכמה הוא רצה... בנאדם - תרפה! הוא כל כך מרוכז בעצמו, כל כך מלא תסכולים, הוא פשוט מרגיש שהוא במלחמה כל הזמן, ולא מפסיק להתגונן. האמת? אני מרחם עליו.

אבל יותר מהכל, אני מרחם על האנשים האלה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...