Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעד מי אתם ב"אח הגדול"?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזבו אתכם משטויות, אני מאוהב באלין! :yum:

אהה כן, וכמה שיותר בלונדינית ועם זאת גם לא שיא האינטיליגנציה יותר טוב!!!

• תגובות 155
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני בעד ארז.

הכי הזוי, הכי מצחיק, הכי מטורף. וגם חיפאי :lol:

כל השאר סבתות יעכנה משעממות.

נ.ב: אני באמת לא מבין מה כולם מתלהבים מאלירז.

סתם ערס צעצוע, ואפילו לא מעניין.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
ראוי להקפצה.

סוף סוף הקהל בבית הבין איזה צבועה שרה ושלח אותה הביתה.

סער, בהתחלה מאוד התחברתי אליו, אבל באמת שהוא ילדותי ואין לו אופי.

איילה, סתם ילדה צפונית שחושבת שהכל מגיעה לה, סמרטוטה.

תומר, כל מה שהוא עושה מאז שהוא נכנס זה ללקק לסער ולסכסך בין הדיירים.

ארז, לפעמים הוא חמוד, לפעמים הוא מתנהג כמו פסיכופט.

הילה, לא בולטת במיוחד, אבל באמת שלפעמים ההומור שלה משעשע.

פותנה, ה"אמא" של הבית, אבל זה נכון שהיא משתלטת על המטבח.

עדנה, לא מסכים עם הדעות שלה, אבל בגדול היא אחלה בנאדם.

גואל, בנאדם מאוד מעניין, אבל נחש וערמומי.

אלין, הדבר הכי חמוד שראיתי בטלויזיה בזמן האחרון.

אלירז, המלך! פשוט אמיתי, כיף לראות אותו, האדם שהכי התחברתי אליו מהדיירים.

שרה הזאת באמת הייתה נחשה מרושעת. אני גם מסכים עם רוב מה שכתבת. אפילו יותר מקצין בנושא סער - הבנאדם לא רק ילדותי, הוא אלים וסכסכן ברמות שקשה לתאר. אין שם כמעט בנאדם שהוא לא הסתכסך איתו - ועל שטויות.

איילה צדקנית מעצבנת. אין מצב שהיא תודה שהיא טעתה או תבקש סליחה. אם יש מישהו שמגיע לו התואר "צבוע" במשחק הזה זאת היא.

בנוגע לארז - תקשיבו, הבנאדם דפוק. הוא חייב לעבור טיפול פסיכולוגי. אני מקווה מאוד שהוא לא מתנהג ככה גם בחוץ.

עדנה - יש רגעים שהיא מציגה שם נורמליות מבורכת, ויש רגעים שבא לי להחטיף לה על השטויות שהיא מדברת.

ובנוגע לאלין - זה נכון שיש בה מן הנעליות, אבל היא באמת מאוד מאוד חמודה והתמימות שלה מבורכת בבית של סכסכנים מקצועיים. חוצמזה שהיא בכלל לא טיפשה.

רק סער.

רק סער מה? אתה מצביע לו בבחירות? רוצה לעשות לו ילד? או סתם בעל חיבה בלתי מוסברת לאנשים בני ארבעים שמתנהגים כמו בני ארבע-עשרה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
עזבו אתכם משטויות, אני מאוהב באלין! :yum:

אהה כן, וכמה שיותר בלונדינית ועם זאת גם לא שיא האינטיליגנציה יותר טוב!!!

הסיבה היחידה שיוצא לי לראות האח הגדול לפעמים.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

כל כך כיף לראות את חבורת אלירז משתעשעת לה או סתם מדברים איש עם רעהו, לעומת חבורת הזבל של סער שבה כל אחד יותר מלוקק וצבוע מהשני.

סער הוא ביריון נפוח שנתקע אי שם בגיל הטיפש עשרה וחושב שהתואר והמעמד שלו מקנים לו איזה סוג של חסינות מפני השטויות שהוא אומר ועושה.

איילה היא בחורה פאתטית ומגעילה, מגיע לה שצעקו לה שהיא מכשפה. אה, והבכי שלה היה עוד יותר פאתטי.

תומר הוא אדם שכל יעודו בחיים זה לעשות את סער כמנהג הטורקים ועל הדרך גם לסכסך בין כל השאר.

וארז... הבעיה שלו היא לא שהוא כבד שמיעה - הבעיה שלו היא שהוא פשוט אידיוט. קיבינימאט, הבנאדם כמעט עשה למיני הזאת מה שתומר זומם לעשות לסער. כמה דפוק צריך להיות?!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלירז שדה!

למה? כי הוא ידיד טוב של אחותי..:-)

וגם כי הוא אחלה גבר כמו שהוא בתוכנית אחד לאחד הוא במציאות באופי וההיתנהגות,אחד הגברים.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לא רציתי.. אבל..

לדעתי, השניים שמגיע להם להגיע לגמר הם אלירז וארז.

אלירז על מי שהוא וההתנהגות מאז כניסתו לבית, הרגעים המצחיקים שגורם בבית והכיף שמביא איתו לסובביו.

ארז על כך שהוא בניגוד לשאר הדיירים שמתייפייפים וכולם מדברים על היותם "אמיתיים" ושאר הבולשיט הזה בזמן ש50 מצלמות מצלמות להם את ה#@$ של ה#$% הוא ממש שחקן! והוא יודע את זה. אל תחשבו שהוא טיפש או משוגע, לדעתי הוא מצא לו את הנישה שלו והוא דובק בה, שימו לב גם בכל השיחות שבהם משתתף תמיד כמעט מסכים עם הצד השני ובכך נותן לו לשפוך את ליבו, הוא אינו לקח צד במחנות בבית וה"פרוגרם" שלו שכוללת את שיחות הבוקר, תוכניות הבישול, האימונים, הדרמות והרומנטיקה עם המיני מוסיפה המון צבע לתוכנית, בטח ובטח בשעות שבין 5 בבוקר ל9 בהם שאר הדיירים חורפים.

הוא פשוט קורע מצחוק, תוסיפו לכל הכתוב לעיל גם את היותו כבד שמיעה ותבינו שצריכים להיות לו כוחות מאד גדולים לעבור את התקופה הזו בבית מנותק מקרוביו, יודע שמדברים עליו מאחורי הגב ולא יכול לקחת כמעט חלק פעיל בשיחות קבוצתיות כי פשוט לא יכול לעקוב אחרי כל מה שנאמר.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

בנוגע לארז - תקשיבו, הבנאדם דפוק. הוא חייב לעבור טיפול פסיכולוגי. אני מקווה מאוד שהוא לא מתנהג ככה גם בחוץ.

לפי דעתי, הוא פשוט משחק מעולה.

הבן אדם צריך להיות מאוד חכם אם הוא למד (לפחות) שתי שפות וקריאת שפתיים רק מראייה. אני מאוד מעריך אותו על כך.

רק סער מה? אתה מצביע לו בבחירות? רוצה לעשות לו ילד? או סתם בעל חיבה בלתי מוסברת לאנשים בני ארבעים שמתנהגים כמו בני ארבע-עשרה?

מצביע לו בבחירות? ילד? חיבה? כל מה שרשמת פה ממש תת רמה מצידך וחבל שאתה רושם כך (אני לא מאילו שמבינים כזה סוג של צחוק).

בכל מקרה, אני מצביע רק לו בהדחות :).

דרך אגב, אני רואה רק את התוכנית בערוץ שתיים, אבל אני לא רואה אצלו שום פרץ של אלימות.

פורסם

לכל העוקבים, השבוע בשבת לפי דברי ארז יתחיל שבוע חדש, "השבוע שלא היה" כדבריו.

משימת "השבוע שלא היה" מקורה ב"אח הגדול אנגליה", ניתן לקרוא עליה בקישור הבא:

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1627800

מיותר לציין שזהו שבוע שיבוא באמת לבחון את סבלנותם ולהצית אש בבית.

הולך להיות חחחחחחחחחחחחחחםםםםםםםםםםם.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מצביע לו בבחירות? ילד? חיבה? כל מה שרשמת פה ממש תת רמה מצידך וחבל שאתה רושם כך (אני לא מאילו שמבינים כזה סוג של צחוק).

בכל מקרה, אני מצביע רק לו בהדחות :).

דרך אגב, אני רואה רק את התוכנית בערוץ שתיים, אבל אני לא רואה אצלו שום פרץ של אלימות.

עבורי, תת רמה זה תגובה בסגנון "רק סער". או "רק טויוטה", "רק גולף", "רק הונדה" וחבריהן. אבל שיהיה.

ובנוגע לפרצי אלימות - אולי ההגדרה שלך של אלימות שונה משלי, אבל עבורי, בנאדם שמתחיל לצעוק על מישהו אחר בהיסטריה, להתקרב למרחק של 5 סנטימטר מהפרצוף שלו ולצרוח עליו תוך כדי נפנופי ידיים - הוא בנאדם אלים. במיוחד כשהוא עושה את זה מול מצלמות הטלוויזיה. וכן, הוא עשה את זה גם לגואל וגם לאלירז (שניהם עמדו מולו יפה, אגב).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רצה באוזניי שמועה שאיילה וסער נתפסו "על חם" בסוג של שעשוע אוראלי ונודע לי גם שלאיילה נחשף החלק היותר יפה שבגופה, האם מישהו יכול לאשר זאת?

(כי אין שום איזכור לזה ברשת).

פורסם

לא, הוא לא התכוון לזה. יש מייל שרץ, גם אני קיבלתי אותו. לגבי החלק האוראלי - כנראה שצריך להיות בעל דימיון מפותח במיוחד, אבל לגבי כל השאר, כנראה שבאמת היו דברים מעולם. אגב, שמתם לב שאחרי מלחמת הכוסיות שהיתה בין סער לאיילה, פתאום השבוע הם היו רגועים ונחמדים זה לזו?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...