Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעד מי אתם ב"אח הגדול"?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעד להוריד פצצה של טון על בית האח הגדול ,שיהפוך להיות המכתש הגדול.

זה כבר נהיה מוגזם. זה נמצא בכל מקום וגם אנשים כמוני שמנסים להמלט מזה לא מצליחים.

באינטרנט, בטלויזיה - גם בערוצים אחרים, בעיתונות הכתובה, ברדיו בשיחות עם כל האנשים.

מדובר במיץ של הזבל של תוכניות הטלויזיה (שמטפטף ומסריח את המעלית), תוכנית מציצנית ומגעילה בצירוף עם מקבץ של טיפוסים תת רמה. זה כמו להסתכל על הקופים בגן החיות.

אם פעם חשבתי שהישרדות זה תת רמה, אז בא הפח הגדול ונתן פרספקטיבה וגיסנו עבאדן נראה כמו אחד התכנים היותר איכותיים על המרקע :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 155
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאנשים אין מה לעשות באמת, תראו לאן הגענו רואים תוכנית שמראה אנשים רגילים שיושבים ביחד ולא עושים שום דבר מעניין.

זה מתחת לכל ביקורת, ואני תומך באייל, אפשר להשתתף איתך בהוצאות על הפצצה?

עדיף לראות סרט לקרוא ספר, ולמי שרוצה יש משחקי מחשב.

או חס וחלילה לצאת לטיול בחיק הטבע.

עם משעמם יש במדינה הזאת.

פורסם

רק אם יהיה שם סקס או רצח אני אתחיל לצפות בתוכנית הזאת. עד אז יש לי דברים טובים יותר לעשות.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

חברה שלי רואה את החרא הזה לפעמים.

בעונה הראשונה ראיתי אולי 2 פרקים. ואת הסיום וזה בגלל חבר שישיב אצלי וחייב אותי לראות.

את המעיין הזו צריך להעיף ורק בגלל הפה המלוכלך שלה.

אחרי זה מה מתפלאים שהנוער שלנו (היא להערכתי בתחילת ה20. גג 24 ועם IQ של קרש חיתוך)

מדבר כך. ומתנהג כך.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מה אגיד ומה אומר, החודדה הזאת באמת שמה את הבובלילים בכיס הקטן. במבט מפוקח לאחור, עינב בובליל היא שייקספיר פלוס איינשטיין ביחס לערסית הקטנה, הילדותית, המפונקת, השקרנית, חסרת המודעות העצמית, מעוטת האינטיליגנציה ונטולת החוש האופנתי הזאת. היא כמו ילדה בת חמש בגן ובעלה הוא הגננת/שק החבטות שלה, כתלות במצב הרוח. מפחיד לחשוב איזו אמא היא תהיה.

רוני

עבדתי עם מוטי חודדה במשך 4 שנים אי שם בתחילת המילניום. מעיין כבר החלה "לצוץ" בחייו כבר אז, כאשר בקושי מלאו לה שישה עשר אביבים. אני יכול לספר עליהם סיפורים (מצחיקים לעיתים, הזויים רוב הזמן) שייסדקו לכם את הדאונפייפ, אבל אחסוך זאת בכדי לא לעשות "ספוילר".

מנסיוני עם הזוג המלכותי אני ממליץ להשאר ולצפות בתוכנית מכיוון שעל פי ההיכרות שלי עם הגברת, עוד לא ראינו קמצוץ מהיכולת הוורבלית שלה. כמו שרוני כתב, היא בהחלט שמה את בובליל בכיס הקטן ואני מבטיח ש the best is yet to come.

פורסם

חברה שלי אוהבת לראות את זה, אבל רק כדי "לשטוף את הראש עם משהו רדוד אחרי יום שלם באוניברסיטה". כשהיה הפרק הראשון, ראיתי קצת רק כדי לראות על מה מדובר. אחרי זמן קצר הבנתי למה אני לא ראיתי את הקרקס הזה עד היום ולמה אני גם לא מתכוון להתחיל.

בושה וחרפה (וזה נאמר בשיא העדינות).

פורסם

הבעייה בשביל כל אלה, שרוצים לראות את הרגשות הכי אפלים\נמוכים של משתתפי התכנית, ללכן לספארי, שבספארי לא מצאו לנכון להכניס ביחד ובמכוון את החיות ,שמהתחלה ברור, שלא יסתדרו\יריבו\יאכלו אחת את השניה.

לכן הם ימשיכו לראות את הדבר הזה בטלויזיה - :mad:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אל תתיחסו לזה קשה מדי, בידור זול פעם-פעמיים בשבוע, לא ביג דיל.

אישית אני רואה סדרות וסרטים מכל קצוות הספקטרום התרבותי ולכן נמנע מרגשות אשם ומציץ לי בכיף על אנשים באקווריום.

כמובן שאין לי את הערוץ הזה שמשדר 24 שעות ביממה ואין שום סיכוי שאוותר על בילוי איכותי יותר אם יזדמן לי בעת שידור הפרק.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

דברים שכתבה סמדר שילוני ב YNET על האח הגדול, ציטוט מלה במלה:

יאללה, מוטי, לך הביתה

חודדה, האישה בלי עור, מדרדרת את הבית למרתפים היותר חשוכים של האנושות. המזל הגדול שלה הוא מוטי. סמדר שילוני תוהה מאיפה הוא דולה את הכוחות סמדר שילוני פורסם: 25.11.09, 09:42

דלית הלכה. קורבן הדחה ראשונה קלאסית. כנראה לא היו לה מספיק אנשים בחוץ, פלוס העדר זמן מסך בשבוע בו נקבע הרושם הראשוני הביאו לזה שדלית, העולה החדשה מארצות הברית, תלך לפני טיפוסים הרבה פחות מועילים כמו בנצי, פותנה (או "פוטאנה" כמו שאביב קורא לה) או ארז. עכשיו לעולם לא נדע איזה יחסים רוחניים, ויש לקוות גם רוחניים פחות, היו מתפתחים בינה לבין יוסף. מצד שני, כנראה שההדחה הגיעה ממש רגע לפני שדלית מאבדת את זה, כי ביציאה היא טענה שלמעיין חודדה יש לב זהב.

דלית. קורבן הדחה ראשונה קלאסית (צילומים: ערוץ 2)

אוי, חודדה חודדה. האשה שאין לה עצמות בידיים, ברגליים או בלשון, אבל כנראה יש אחת שתקועה לה טוב טוב באף. חודדה היא בהחלט עליית מדרגה מהסוג שמדרדר את הבית למרתפים היותר חשוכים של האנושות. היא הפתרון הקל של ההפקה, החטיף אנרגיה הזה שאתה אוכל כשאין לך כח להכין ארוחה, ואחר כך אתה חוטף את הבחילה של החיים, וכשאתה מסתכל על האריזה אתה מגלה שאכלת מונוסודיום גלוטומט עם קצת קרמל.

חודדה היא הפרובוקציה בשקל תשעים, הטיפוס שאפשר לסמוך עליו שיקים מהומה מכל זלזל שיצנח. כל כך הרבה כפתורים צבעוניים מפוזרים על פני האישיות של חודדה, וכולם נלחצים בבת אחת כמעט מכל משב רוח ירושלמי קל. הבעיה היא שכשמגיע הרגע בו צריך לקמפרס את הרעש שהיא עושה, זה בא על חשבון אחרים. הקולות שלהם נעלמים כמעט לגמרי.

חודדה. התבגרות לא ניכרת באופק

בשורה התחתונה מדובר בילדה בת 22, שכל שפת הגוף שלה מבטיחה שהתבגרות לא ניכרת באופק. היא מוצצת אצבע, דורשת שכולם יקשיבו לה כל הזמן, אוסרת על בעלה להגיד לנשים אחרות שהן יפות ואשכרה שכנעה את עצמה שהאח הגדול אשם בזה שהיא שפכה מים על אלין, כי ההפקה מחפשת דרמות.

המקרה של חודדה עוד יילמד באקדמיה כסוג של נס רפואי - אשה בלי עור. אין לה מסננים, אין הפרדה בינה לבין העולם החיצון, כל אחד מאיים עליה, מכניס אותה לכוננות, מאלץ אותה לרדת לסליק ולשלוף את כל הארסנל. ובכל הקומפלקס הענק הזה, מגדלי חודדה, אין טיפת תחכום או מודעות, אין אף אחד במגדל הפיקוח שיכול למנוע את התאונות האלה, כי חודדה פיטרה אותו כבר מזמן, או – סבירות גבוהה יותר – הוא פשוט קפץ אל מותו.

דרושה שיחת השכמה למוטי

המזל הגדול של חודדה – וזאת גם החידה הגדולה מכולן – הוא מוטי. מוטי הוא איש התחזוקה המושלם, בוב ספוג עם יכולות הכלה אינסופיות. הוא בעליל לא אסקופה נדרסת, הוא דעתן, לא טיפש בכלל, ויש משהו נעים בנוכחות שלו. בהתחשב בכל אלה, חייבת להיות למוטי נקודה עיוורת במקום בו עומדת אשתו (ודי גדולה, שתצליח לכסות את כולה).

מאיפה הוא דולה את הכוחות לשרוד את הלולאות של מעיין? איך הוא מתדלק את הנאמנות הכלבלבית הזאת אליה? איך הוא נותן נותן נותן, ומה הוא מקבל ממנה? למה בנאדם נבון כמוהו תופס את הנזקקות החונקת הזאת כאהבה? ושאלת השאלות – מתי תגיע שיחת ההשכמה?

ליבי על הילד שיגדל בתוך קייס סטאדי של תואר בפסיכיאטריה. למזלם של כל הנוגעים בדבר הכל מתועד. אני רואה בעיני רוחי את הנצר לבית חודדה מגיע יום אחד לפסיכולוג, מוסר לו את הקלטות של ערוץ 20 ואומר לו "תצפה בזה, אני אעבור מחר בבוקר לאסוף את המרשם".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...