Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעד מי אתם ב"אח הגדול"?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלירז, המלך! פשוט אמיתי, כיף לראות אותו, האדם שהכי התחברתי אליו מהדיירים.

מחזק :mm_yeah:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 155
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלעד, שלח לי את המייל הזה בבקשה :wink:

לגבי תמונה שמופיעה בקישור שנתנו כאן קודם: מדובר אכן בבגד ים החוטיני שלה שנבלע אי שם ולכן הוא אינו נראה.

קחו ממנה את הטיפשות והנאיביות, תוסיפו קצת שכל וקיבלתם אחלה מוצר :-D

פורסם

שלחתי לך למייל שמופיע בפרופיל וקיבלתי הודעה שזה לא עובר. לאן לשלוח?

לגבי השיפוץ שאתה מציע לאיילה: במקרה שלה, נראה שנדרשת עבודה רצינית יותר. נכון שהגדלת המשקל הסגולי של המוח שלה יכולה לעשות פלאים, אבל מצד שני גם יש צורך להפחית את המשקל הסגולי של הישבן שלה, ועוד אי אילו שיפורים שמן הראוי לדון בהם בפורום שיפורים ולא באוף טופיק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד, עדכנתי את המייל בפרופיל.

לגבי הישבן של איילה- אני מסכים איתך שמעט שיוף ו"גילוח" בצדדים היה משפר את זה עוד יותר, אבל גם במצבו הטבעי כיום, לטעמי, זה משהו נפלא :-)

אבל המוח, אוי המוח..

פורסם

10 דיירים, בית משוגעים אחד: הסיכום המלא - דיעת יחיד

אז אני הפראייר שהזמין את ערוץ 20. אני גם הפראייר שהקליט כל תכנית מרכזית בוידאו וצפה אח"כ שוב. אממה? הוידאו החליט שנמאס לו להקליט תכניות ירודות, ופתח בשביתה (=התקלקל).

אז מי נשאר לנו? אנסה להתנסח בזהירות, בכל זאת פורום ציבורי וצריך לשמור על שפת כתיבה ראוייה.

איילה: בזמן האחרון כשאני שומע את המילים "סתומה", "סנובית" ו- "סחטנית כספים", ישר קופצת לי בראש תמונה של איילה. הבחורה הזו היא הדוגמא הקלאסית של של כל בנות ישראל כשכל רצונן בחיים זה לבלות, לקנות, לגור ובקיצור לחיות על חשבון בן הזוג שלהן, ולעזאזל העולם - ולמה? מכיוון שהיא חושבת שהיא מלכה, וכולם המשרתים שלה. איילה, תתעורי חמודה: את (גם) חושבת שאת יפה... אולי הגוף יפה (מלבד הישבן), אך הפרצוף זקוק לשיפוצים, בואי נגיד שאת נראית כמו תאונת פוטושופ קשה. אם נגזר עלינו לראות אותך זוכה במיליון, תקחי את הכסף ותבדקי אם ניתן לטפל בקול שלך - פשוט כל פעם שאני רואה אותך אני משתיק את הווליום בטלוויזיה.

אלין: אין מה לומר, מתוקה אמיתית. בחורה נחמדה ויפה, רק כמה חבל כשאלוהים חילק שכל היא לא עמדה בתור, כנראה הלכה להתאפר או למדוד איזה ג'ינס. אני רק מקווה שהיא תמצא עבודה בדוגמנות, זו העבודה היחידה בעולם שהיא יכולה לעבוד בה.

אלירז: הבחור השפוי ביותר בבית - אותו אני רוצה לראות בגמר. נחמד, אמיתי וחברותי - יישר כוח.

ארז: אין ספק שמגבלת הליקוי שמיעה מכבידה מאוד על ההתנהלות היומיומית בבית האח הגדול, אבל כמדומני שזה לא צריך להפריע לנפש להפסיק לתפקד, הבחור קצת השתגע. ארז, תשמע לי: באסימון האישי הבא תבקש לראות פסיכולוג. דחוף.

גואל: גואל הוא מיוחד במינו: הוא נחש. הבחור חכם, פיכח ויודע מצויין איך להערים על כולם כדי להגיע לגמר - בקיצור בעל טקטיקה מעולה. אין שום צל של ספק שהוא - הוא המציא את המילה "אסטרטגיה".

הילה: בתור צופה מהבית אני הייתי ממליץ להילה ללכת לעבור ב"טמבור", ורצוי בתפקיד בכיר - הבחורה צבועה מכף רגל עד ראש ויכולה בקלות לעשות קריירה מהסרטים. אני מבטיח בפסח הבא לבוא להתייעץ איתך באיזה צבע לצבוע את הבית. בפרומו הילה מדברת לרעת פותנה, אך מסתבר שהן חברות מאוד טובות... לי אישית זה לא מסתדר בעין.

סער: לך אני ממליץ לנטוש את עבודתך הנוכחית, וללכת לעבוד בחברת "סנו" - אתה המצאת את הנוסחה לייצור סמרטוטי רצפה, והמבין יבין. כמו כן, כשאני צופה בו לפעמים אני רואה מולי מפלצת. לפי תווי הפנים וההתנהגות שלו נראה שהוא הולך מכות בתור תחביב בזמנו הפנוי.

עדנה: הפקת האח הגדול רדפה אחרי עדנה עוד מהעונה הקודמת במטרה שתיכנס לתכנית, מתוך כוונה שהדיעות שלה יביאו רייטינג. אני הייתי מעניק לה ולמלהק שלה כרטיס אוטובוס בכיוון אחד לשטחים, אני בטוח שהיו מקבלים אותם שם בשמחה רבה, ועל הדרך שולל את האזרחות.

פותנה: פותנה תורמת לבית כמה רק שהיא יכולה - לפעמים נוצר לי הרושם שפותנה עברה לגור במטבח, בין הכיריים למקרר. מה היו עושים בלעדיה? כשפותנה רואה שדייר אחר מכין לעצמו אוכל היא מרגישה נבגדת. לפעמים אני חושב שהיא צריכה להיעזר בעובדת סוציאלית, רק היא יכולה לסדר לה הסדרי ראייה במטבח בשעות קבועות מראש - רק כך היא תצא מהמטבח.

תומר: התקשרו מבלוקבאסטר, ביקשו שתחזיר את הסרט שאתה חי בו. בעצם נודע לי הרגע שאתה חייב 670 סרטים! הבחור כבר עבר לחיות בתוך טלנובלה, אני בטוח שערוץ 2 בונה עליך לסרט הבא שעתיד להצטלם: "הביטחון והחיפזון". מישהו צריך להוריד לבחור את הביטחון העצמי...

פורסם
אלעד, עדכנתי את המייל בפרופיל.

לגבי הישבן של איילה- אני מסכים איתך שמעט שיוף ו"גילוח" בצדדים היה משפר את זה עוד יותר, אבל גם במצבו הטבעי כיום, לטעמי, זה משהו נפלא :-)

אבל המוח, אוי המוח..

אם אתה מתלונן על המוח של איילה,

אז מה תגיד על המוח של אלין ?

פורסם

לא מסכים עם כל מה שכתבת, אבל הקטע הזה:

איילה: ...

אולי הגוף יפה (מלבד הישבן), אך הפרצוף זקוק לשיפוצים, בואי נגיד שאת נראית כמו תאונת פוטושופ קשה.

טו-אוב! :roflmao:

אמיר: בכיף.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

עדנה הגיעה לרמות חדשות של גועל, היא השוותה בין השואה לנעשה בשטחים, סער נתן לה להבין איזו טעות גדולה היא עשתה.

היא קיבלה החלטה פתאומית שהיא רוצה לצאת וניסתה לטפס מעל הגדר (משוגעת אמרנו כבר?), האח הגדול קרא לה, היא יצאה אחרי כמה דקות עם הודעת התנצלות מנוסחת, אבל זה לא יעזור היא אמרה את מה שהיא באמת חושבת.

פורסם

הדיירת החדשה:

Birdie Bell, שחקנית מניו יורק:

340x.jpg

IJ8UQS-TKRk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בואו נאחל לסער ואיילה בהצלחה ושיספקו לנו עוד קטעים הזויים השבוע בעקבות כניסתה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...