Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעד מי אתם ב"אח הגדול"?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה מכל האינטלקטואלים פה שנגעלים ממשהו "עממי", אבל אני חושב שהעונה הנוכחית (בניגוד לקודמת) היא מראה מצויינת לחברה שלנו, זה מעניין לראות איך אנשים מקצוות החברה יושבים לארוחה או לסיגריה בחצר ומנסים למצוא מכנה משותף, יותר טוב מהרבה תכנים שיש כרגע בטלויזיה.

לדוגמא היתה שיחה בין סער (עו"ד חתיך ורווק, שהתחיל מכלום) לבין איילה (רקדנית מפונקת מצפון ת"א, שאבא קנה לה תמיד הכל), סער טען ש9K משכורת נטו לאישה זה מעולה ושזוג ממוצע בישראל מרוויח 10K נטו, מצד שני איילה לא הבינה על מה הוא מדבר וטענה ש9K נטו משכורת לאישה "זה נחמד לתחילת קריירה".

עוד דוגמא, שיחה בין אלין (בלונדינית אשכנזיה, "צפונבונית" בת 19 שחולמת להיות דוגמנית) לבין מעיין (בחורה ממוצא מרוקאי נשואה טריה בת 22, בהריון, עם "שפת שכונות" ומזג חם), מעיין טענה שאלין התקרבה יותר מידי לבן הזוג שלה, אלין הגיבה שאין לה כל עניין בבן זוגה של מעיין, אלין: "קודם כל הוא נמוך, והוא קורא לי "כפרה" ו"נשמה" כאילו, מה הוא חושב לעצמו, אני בחיים לא אלך עם אחד כזה".

זו השתקפות מעולה לחברה שלנו, מה הסיכוי שהאנשים האלו אי פעם היו נפגשים?

• תגובות 155
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בעצמי לא עוקב - אני שומע את הסיכומים למיניהם בעבודה.

אני לא מבין מה מעניין שם - אבל מה שאני עוד יותר לא מבין זה אנשים שנחרדים, נגעלים וזועקים אל השמיים.

בכל הזדמנות שרק אפשר הם יצהירו: "אני לא לוקח חלק בדבר הזה" ויסבירו לך בחצי חיוך וגבה אחת מורמת שכל התוכנית הזו היא בעצם תרגיל שיווקי לעידוד השתלות מוח, ושכמות האינטילגנציה של המשתתפים והצופים במשותף לא עולה על זו של זבוב חרא (נו..הירוק מיטלי הזה).

ללא ספק "אנשים שצריך להרוג"

אם הדבר הזה היה מתנהל בנישה משלו ורק מי שהיה מעוניין בו היה נחשף - מצויין.

אבל הדבר לא ככה, הדבר הזה זולג על כולם מכל אמצעי תקשורת אפשרי עם פרומואים ועדכונים אין סופיים.

במקרה מדובר גם במוצר שהוא תת רמה ,מה שמעורר אנטגוניזם נוסף.

שומעים על זה בכל ימי השידורים של ערוץ 2 נון סטופ ולא רק בימים ראשון ושלישי.

בכל מקרה, הדבר הזה מיועד לצפיה לאנשים משועממים עם הרבה זמן פנוי. בערך כמו אלה שמשתתפים באח הגדול.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא מסכים שמדובר במוצר שהוא תת רמה. מסכים שחלק מהאנשים שם הם תת רמה, אבל זה צפוי - אם כולם היו איכותיים את מי זה היה מעניין? המוצר עצמו עשוי היטב ואני מוצא את זה מעניין - כמובן אם דואגים לא להפריז בזמן הצפייה. לכן אין סיכוי שאקנה את הערוץ כי לשבת ולראות אותם יושבים ומקשקשים בחוסר מעש במשך שעות זה משעמם טיכו. התוכניות פעמיים בשבוע ממצות לך את הקטעים המעניינים ובזה אני אצפה לפעמים. כמובן שגם בהן, כמו בתוכניות ריאליטי אחרות, הייתי מעדיף שיקצצו כל תוכנית בחצי. אבל אנחנו בישראל...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אם הדבר הזה היה מתנהל בנישה משלו ורק מי שהיה מעוניין בו היה נחשף - מצויין.

אבל הדבר לא ככה, הדבר הזה זולג על כולם מכל אמצעי תקשורת אפשרי עם פרומואים ועדכונים אין סופיים.

במקרה מדובר גם במוצר שהוא תת רמה ,מה שמעורר אנטגוניזם נוסף.

שומעים על זה בכל ימי השידורים של ערוץ 2 נון סטופ ולא רק בימים ראשון ושלישי.

בכל מקרה, הדבר הזה מיועד לצפיה לאנשים משועממים עם הרבה זמן פנוי. בערך כמו אלה שמשתתפים באח הגדול.

פחות התייחסתי לעניין התוכן עצמו בתוכנית, התכוונתי יותר לעניין התגובות שהתוכנית הזו מעוררת.

תגובות רעות או טובות יש הרבה עניין בדבר - אני פשוט לא מבין מה הטעם להילחם בזה (כבר אמרנו שזו רק טלויזיה).

אני אנסה להדגים בצורת משל:

אדם נכנס למעלית מלאה בדרכו לקומת הקרקע,

בעוד המעלית אט אט יורדת לה לפתע הורגשה צחנה באויר,

אותו אדם, בעודו נסער עד עמקי נשמתו מההפתעה הלא נעימה - החליט לנקוט עמדה מול ציבור המעלית.

"זו תת רמה של התנהגות! יש כאן אדם חסר לב!" הכריז בקול רם.

המעלית הגיעה ליעדה, ציבור הנוסעים התפזר כל אחד ליעדו,

אך עד היום הם כולם זוכרים את הפלצן המכחישן במעלית פלח ג' צד צפוני.

מוסר השכל

זה נאד, זה עובר תוך כמה דקות (ולפעמים אפילו מצחיק), אל תילחם בזה.

GOT סחוג?

פורסם
הישרדות כבר יותר טובה.

מילא כל הדעות על האח הגדול, אבל להגיד על תוכנית שהיא כולה זיוף אחד גדול שהיא טובה יותר?

הישרדות זה בדיחה עצובה של החיקוי האמריקאי, כ"כ הרבה מבויים שם ולא אמיתי.

אני עם דעתו של רוני- האח הגדול זה נחמד מהפרספקטיבה של בחינת האוכלוסיה שקיימת בנו (ובעונה הזאת הם באמת ניסו לקחת אנשים מכל השכבות.

הצפייה ההגיונית בשטות המעניינית הזאת זה בדיוק 2 התוכניות שיש במהלך השבוע.

פורסם

אני קניתי את הערוץ והוא פתוח כל עוד אני בבית. למה? (עשיתי טעות, הא?) :shock:

בכל אופן כצופה עוד מהעונה הראשונה, מעונת ה- VIP ומהעונה הנוכחית, אין ספק שהאחרונה פשוט מתנהלת באופן בזוי לחלוטין. טיפוסים כמו מעיין מכניסים אותי להלם כל פעם מחדש.

ב"קופרמן הפקות" ניסו למצוא את הדגם המשופר של עינב בובליל, ומסתבר שהיו מוכנים להרחיק עד הצפון כדי להשיג כאלו אנשים. הסיפור של מעיין הוא כזה: מעיין העלתה 3 סרטונים לאתר "מאקו" כדי לנסות להתקבל לאודישנים. כשראתה שלא מסתכלים לכיוון שלה, נסעה כל הדרך מטבעון (בצפון) ועד למרכז הארץ, למשרדים של חברת ההפקה (אין לי מושג מי הסיע אותה, אולי נתנה כמה מכות לבעלה ולא היתה לו ברירה אלא להסיע אותה). בחברת ההפקה יש אנשים טובים מסתבר, ולכן לא היה להם נעים לשלוח אותה חזרה לצפון סתם כך, ולכן הכניסו אותה לביניין ע"מ לעשות לה אודישן זריז. אנשי ההפקה כנראה התאהבו בגסות הרוח, בחוצפה ובשחצנות של מעיין והחליטו להעביר אותה לשלב השני (מה לא עושים למען רייטינג).

עוד כשישבתי מול הטלוויזיה בפרק הראשון וראיתי את מעיין נכנסת בשמלה האדומה (המזעזעת), חשבתי לעצמי שמשהו בבחורה הזאת לא ממש תקין. לפני כשבוע, העלה דודי מליץ (מתמודד העונה הקודמת) הודעה בפורום "האח הגדול" באתר תפוז, ובו רשם בין היתר שלמעיין יש "IQ כמו של מדף מאיקאה". נו, מה לעשות - רשמתי לו שהוא צודק.

לאחר יום אחד הוא מקבל טלפון, ובצד השני מדברת אמא של מעיין בכבודה ובעצמה, הגברת סימה בוזגלו. בואו נאמר שהיא "לא ממש" דיברה יפה... במקרה הזה אכן התפוח לא נפל רחוק מהעץ. היום בשעה 23:00 לערך, קראה הפקת התכנית למעיין, ואיימה עליה באופן חד משמעי שאם עוד פעם אחת היא מתנהגת כלפי הדיירים באלימות מילולית - היא עפה מיידית מהוילה.

לסיום, הכנתי הסברים הממחישים את המצב בתמונה מטה.

11133_1279795963782_1496540539_765373_1990163_n.jpg

פורסם
עוד כשישבתי מול הטלוויזיה בפרק הראשון וראיתי את מעיין נכנסת בשמלה האדומה (המזעזעת)

אצלי זה היה יותר גרוע, אני הדלקתי את הטלוויזיה בדיוק בדקה שהיא נכנסה - ונכנסתי בעצמי לשוק. אז עוד לא ידעתי במי מדובר אבל היה לי ברור שאישה נורמלית בגודל שלה בחיים לא תלך עם דבר כזה. אחרי שהבנתי שהיא בהריון ההלם רק גבר. מדובר בשמלה צמודה וכמעט שקופה עם שלל פתחים במקומות אסטרטגיים, כולל שסע ברגל שמגיע כמעט עד לתינוק. שימו את זה על בחורה, איך לומר, די כבדה, ותבינו איזה מטעמים בטח עשתה מזה זאת אצל גיא פינס שמחלקת דרקונים (שכחתי את שמה).

באחת התוכניות ראיתי אותה גם עם פיג'מה חומה שהייתי מתבייש לראות מישהי שמסתובבת איתה בבית גם אם היא נראית כמו מייגן פוקס. אבל חודדה חשבה משום מה שכל עמישראל ירצה לראות אותה מרוחה בתוך הסדין-קינג-סייז הזה, מוצצת אצבע ומשחקת עם השיער בו זמנית...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ומאיפה אתה יודע את כל זה?

גלישה במקומות הנכונים.

ההודעה נגד מעיין שפרסם דודי מליץ בפורום האח הגדול: "אנוכית, דוחה ובעלת בור ביוב במקום שנהוג להיות בו פה"

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2077&MessageId=135961622

תגובתה (הברברית) של אמא של מעיין נגד דודי מליץ: "בטח היית ילד כאפות כשהיית קטן"

http://www.nrg.co.il/online/7/ART1/970/952.html

מנחם בן מסביר בשידור שמעיין היא "בלתי נסבלת", ו- (גם) מקבל מיד טלפון מאמא בוזגלו:

http://celebs.walla.co.il/?w=/3601/1613781

איך מעיין נכנסה לבית האח הגדול? "הבחורה לקחה את עצמה הישר מקרית טבעון וביום בהיר אחד פשוט התייצבה במשרדי "קופרמן הפקות" וטענה כי הגיעה באופן רשמי לאודישנים"

http://www.mako.co.il/entertainment-tv-media/tv/Article-1b9b988fd8cf421004.htm

פורסם

סוף סוף. חודבה עפה. (זרקו את הפוסטמה) המערכת של הפח הגדול. פלטה אותה החוצה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...