Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעד מי אתם ב"אח הגדול"?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 155
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
המרשם.

אמא מופרעת.

אבא אדיש ואפטי.

קח 2 אקמול. וכדור לראש. למה למחלה שלך אין תרופה.

ועוד כמה שנים תראה את שניהם בתוכנית של אלון גל, משפחה חורגת.

גועל נפש של תוכנית, היום ראיתי בפעם הראשונה, בזבוז זמן.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני שמח שישנם אנשים נורמלים בצוות הפקה של האח הגדול.

רק שלא יהיה לנו מחר בתקשורת קרקס חודבאי על מנת לבנות "מותג" חודבה.

אין הרבה מה לומר עליה יותר ממה שהיא כבר אמרה על עצמה ( היא גם מתגאה בזה שהיא ללא בגרות ועם 12 שנות לימוד מרחמים!).

תודה רבה לך מעיין בוזלו-חודבה. קיבלת 15 דקות של התהילה שלך.

מי יתן ולא תקבלי דקה אחת יותר !!!

את הדוגמא להישראלי המכוער שהוא מתגאה בזה שהוא מכוער !

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

לא חשבתי שההפקה תעשה דבר כזה, אבל טוב מאוד שהם התעשתו ובעטו אותה לקיבינימט, אפילו בלי 10 דקות של ראיון יבש בסוף הפרק.

אין לי צל של ספק שללא ההדחה היא הייתה מגיעה רחוק מאוד בתוכנית. כמו הבובלילים גם היא רחשה את אהדת העם, בדיוק אותה אהדה לה זוכים פושעים ועורכי-דין צמרת (שהם לדעתי פושעים באותה מידה של העבריינים, רק אינטיליגנטים). היא תקבל הנחת סלב בסופר ותוזמן לאלף ואחת טוקשואים. היא כבר כיכבה בכל מדור אפשרי בעיתון ובאינטרנט ואפילו תמיר גל חייב לה תמלוגים (לפני התוכנית ידעתם מי זה?). אפילו כאן אנחנו עוסקים בפוסטמה הזאת שלא מגיעה לה שנייה אחת של התייחסות.

ככה אנחנו. יש לנו נטייה לא ברורה להעריך, להעריץ ו"לתפוס" מאנשים שלא מגיע אפילו להסתכל לכיוונם. זה פטתי ועצוב.

אגב אמא שלה, היום בשידור מעיין צולמה שהיא מכנה אותה "בהמה". כנראה שהתפוח לא נופל רחוק מהעץ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם זה היה תלוי בהפקת התכנית היא היתה נשארת עד הסוף (רייטינג, אתם יודעים). מה שקרה זה שהרשות השנייה לטלוויזיה ורדיו התעצבנו היום בצהריים על הזכיינית "קשת" ועל חברת ההפקות "קופרמן הפקות", והבהירו להם שזה לא יכול להימשך כך. הנ"ל הודיעו להם בצורה הברורה ביותר שאם הם לא מעיפים את מעיין עד היום בערב - הרשות השנייה מורידה את התכנית מלוח השידורים.

במצב כזה הזכיין הגיע להחלטה מהר מאוד (הריי על ביצת זהב כזו לא מוותרים), ורק נותר לתכנן איך מודיעים למעיין על ההחלטה בלי שהיא תשבור להם את כל המצלמות ותדקור כמה דיירים בדרכה החוצה.

לכן, הודיעו לזוג חודדה לקחת את עצמם ולגשת לחדר האח הגדול. אם שמתם לב, הדלת הראשית חשמלית (מנעול חשמלי) ולכן ננעלה מיד עם יציאתם של הזוג מתחומי הבית, בדרכם למזדרון ואח"כ לחדר האח הגדול. לאחר ההודעה הדלת הראשית נשארה נעולה ומעיין לא נכנסה עוד לבית, אלא מוטי נכנס, בירך את הדיירים וארז את המזוודות של שניהם (הוא גם החליט לפרוש).

לסיום, נותר לי לאחל למוטי (שאגב נעשה בדיחה מהלכת בנמל חיפה, מקום עבודתו) שיפקח את העיניים שלו, יגיש בקשה לגט ברבנות ואת הילד יגדל בעצמו, ע"י משמורת שיבקש בבית המשפט. אני מעריך שלא תהיה לו בעיה, ובכל מקרה: החלטה נבונה, ברוך שפטרנו. אוי, אוי לבושה של הילדה הזו, הרסה לעצמה את החיים.

פורסם
קובבה, עשית לעצמך פאדיחות ואני באמת מקווה שתמצאי את הדרך לשנות את התדמית שיצרת לעצמך.

מילא היית חושב שהיא קוראת טוקבקים ב-Ynet והיית פונה אליה שם, אבל לפנות אליה פה?!

יש לנו סטנדרטים מינימלים!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

למען האמת אתה צודק.

פורום כה מכובד אפילו לא אמור להשקיע מזמנו כדי לדבר על הייצור גס הרוח הזה.

זאת ההודעה האחרונה שאני מבזבז מזמני להתעסק בבחורע (!) הזאת.

שלומי.

פורסם

אין לי צל של ספק שללא ההדחה היא הייתה מגיעה רחוק מאוד בתוכנית. כמו הבובלילים גם היא רחשה את אהדת העם, בדיוק אותה אהדה לה זוכים פושעים ועורכי-דין צמרת (שהם לדעתי פושעים באותה מידה של העבריינים, רק אינטיליגנטים). היא תקבל הנחת סלב בסופר ותוזמן לאלף ואחת טוקשואים. היא כבר כיכבה בכל מדור אפשרי בעיתון ובאינטרנט ואפילו תמיר גל חייב לה תמלוגים (לפני התוכנית ידעתם מי זה?). אפילו כאן אנחנו עוסקים בפוסטמה הזאת שלא מגיעה לה שנייה אחת של התייחסות.

ככה אנחנו. יש לנו נטייה לא ברורה להעריך, להעריץ ו"לתפוס" מאנשים שלא מגיע אפילו להסתכל לכיוונם. זה פטתי ועצוב.

מסכים עם כל מילה! :mm_yeah:

Insane things comes from insanely people.

פורסם

stio, יש מצב שאתה בעצם "האח הגדול" בעצמך?

אתה יודע פרטים שאפילו ההפקה לא יודעת נראה לי. :-D

אני דווקא מרחם על מוטי, באמת נראה בחור טוב.

מה הוא מוצא בגוש בשר העצבני הזה, קשה לי מאוד להבין.

הוא מדבר לעניין ודווקא התחבב מאוד על הדיירים, חבל שהוא לא נשאר

ושלח את אשתו הבשרנית הביתה לבד.

מה שכן, אני לא רואה איך הוא מעיז להסתובב איתה בקניון אחרי התוכנית,

הישראלים ידועים בחוסר טאקט, בטוח הוא יקבל שוק שהוא יצא החוצה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

לא יודע מה הסיבה האמיתית שגרמה להוצאת מעיין וגם לא איכפת לי - אני שמח שהמוטציה הזו כבר לא תקבל זמן מסך אחרי יום שלישי הקרוב.

הגיעו מים עד נפש, כזה גועל לא חשבתי שאפשר ללדת.

אני באמת מרחם על מוטי, הוא הגיע אליי למשרד בעבודה לפני כמה חודשים והוא באמת עשה רושם של בחור נחמד וקליל - אלוהים יודע איך הוא נפל ברשתה של מעיין. אני לא אעז לשאול אותו את זה כשאתקל בו בעבודה, אבל כמו שזה שמעליי ציין - בטוח יהיו את חסרי הטאקט שיעירו לו המון הערות.

חבל שהוא לא נשאר, אבל היה עדיף אפילו לוותר עליו - ובלבד שהבהמה על שתיים (ויסלחו לי הבהמות שאני משווה אותן למעיין) תעוף מהעיניים שלי.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ראוי להקפצה.

סוף סוף הקהל בבית הבין איזה צבועה שרה ושלח אותה הביתה.

סער, בהתחלה מאוד התחברתי אליו, אבל באמת שהוא ילדותי ואין לו אופי.

איילה, סתם ילדה צפונית שחושבת שהכל מגיעה לה, סמרטוטה.

תומר, כל מה שהוא עושה מאז שהוא נכנס זה ללקק לסער ולסכסך בין הדיירים.

ארז, לפעמים הוא חמוד, לפעמים הוא מתנהג כמו פסיכופט.

הילה, לא בולטת במיוחד, אבל באמת שלפעמים ההומור שלה משעשע.

פותנה, ה"אמא" של הבית, אבל זה נכון שהיא משתלטת על המטבח.

עדנה, לא מסכים עם הדעות שלה, אבל בגדול היא אחלה בנאדם.

גואל, בנאדם מאוד מעניין, אבל נחש וערמומי.

אלין, הדבר הכי חמוד שראיתי בטלויזיה בזמן האחרון.

אלירז, המלך! פשוט אמיתי, כיף לראות אותו, האדם שהכי התחברתי אליו מהדיירים.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אנקדוטה קצרה:

הידעתם ש"האח הגדול" הלא הוא עורך התוכנית יורם זק, הינו אחיה התאום של עלמה זק מארץ נהדרת?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אלירז גם לא מושלם, לעדנה הוא הסכים שתכניס את המפה, אבל לארז שרצה מצלמה הוא התנגד, מה הצביעות הזו?

ותן לי לחדש לך, עדנה היא אדם שחושב שהוא יותר מוסרי מכולם ויודע יותר טוב מכולם, אין אצלה דבר כזה דו-שיח, יש מה שהיא חושבת וזהו זה, אם הייתי שם אני נותן לה להבין בדיוק כמה היא קטנה, פעילת שמאל אלק, שתתן את הוילה שלה לערבי שגר שם לפניה.

לפחות סער אם לא סובל מישהו הוא נותן לו להבין את זה, ולא משחק אותה.

פורסם

אם כבר העלו את השירשור הזה אז:

בא לי להרוג את עדנה, היא פשוט מעצבנת אותי, עוד מעט ישתמשו בה בתור מודל לגיוס "רוצים לראות את עדנה מהאח הגדול? התגייסו עכשיו לכפיר ותראו אותה במחסום!"

אני רוצה שאלין תזכה, הבעיה היא שהיא "נעל" ובטח תעשה את הדבר הכי מפגר בעולם עם הכסף. מצד שני היא הכי חמודה והיא היחידה שלא פוגעת באף אחד! והתגובות שלה יכולות להפיל אותי לריצפה.

אם לא היא אז יאללה שאלירז יזכה.

ואגב ארז פשוט הורג אותי מצחוק! "נכון שאת מכונית סקסית? ויהי מה!"

קובי

• תוכן חדש...