Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לנהג +8 (9 נוסעים) או יותר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת לידת ילדנו ה-7 מעוניין לקנות רכב ל-9 נוסעים התקציב 80K ש"ח

מה דעתכם על סאניאנג רודיוס 2005 / ג'אמפי (ישנה)2007 /ג'אמפי חדשה/ יונדאי H1?

יש בכלל למצוא רכבים שהם גם נוחים לנהג וגם למשפחה?

לי יש רכב מהעבודה (מאזדה 3) וזה יהיה הרכב של אשתי ולנסיעות המשותפות של המשפחה.

עד כה נסענו במאזדה ישנה MPV (8 מקומות).:lol:

פורסם

אני יכול לייעץ לך לגביי הג'מפי:

החדשות, אל תתקרב אלא אם כן בא לך להשקיע ב-2.0 HDI שהיא יותר יקרה מהתקציב שלך.

פלסטיקה מתפרקת, מרכב לא נוח לאיכסון וסביבת נהג קטסטרופה.

הישנות שהן יותר אמינות 04-07, אישית לי הייתה 2.0 HDI שנת 05 למשך שנה אשר גמעה כל יום בסביבות ה-350 ק"מ.

נהנתי מכל רגע, הרכב נוסע ומגיב טוב, מרכב יותר קופסתי כך שאפשר לאכסון בו הרבה יותר מהחדשה, אאל"ט המרווח בין הכסאות יותר נוח מהחדשה, בחדשה אין מקום לנוסע האמצעי מקדימה.. אולי לילד קטן.

בנוסף הייתה לי גם ג'מפי 03 הצורה הישנה יותר, גם כן 2.0 HDI שעשתה את עבודתה בנאמנות למשך שנה וחצי כמעט.

לציון ולהדגשה - המושבים לא נוחים, המושב היחיד שנוח הוא של הנהג וכל השאר דואגים לקלל אותו על כך :?

לסיכום, הרבה היו עוצרים אותי ושואלים על הרכב ובלב שלם המלצתי עליו והזהרתי לגבי המושבים, תתיישב ברכב ותנסה אולי זה סביל בשבילך ולבני משפחתך.

בנוסף ממליץ להתרחק מה-1.6 על כל שנתוניה, בזבוז של כסף, זמן ועצבים.

יש כאלה שאומרים שהמנוע 1.6 בחדשות שונה והוא כמו של ה-2.0 HDI הישנות יותר, לא יודע מאיפה זה התחיל ומדובר בקשקוש, נהגים בחברה שעבדתי קיללו את הימים שהיה להם קו לירושלים.

שיהיה בהצלחה אשמח לעזור ולענות לעוד שאלות על הרכב.

עריכה:

דלק - איך שכחתי..

אני לא יודע איזו אידניקציה זו, אבל בערך כל שלושה ימים נכנסו לרכב 80 ליטרים של סולר לא לשכוח שנהגתי הרבה ברכב.

לעניות דעתי, הרכב לא חסכוני ולא זולל. יחסית לשאר המסחריות הוא סביר וסביל.

פורסם

לפני יומיים העלתי מדריך לרקסטון (עשה חיפוש)

אני חושב שניתן להקיש משם מידע רלוונטי לרודיוס.

סאנגיונג האלמוני, הינו רכב טוב.

מנועי ה 2.7 של הרודיוס חזקים וחסכוניים.

ובניגוד לגמפי הרכב גם אוטומטי...

הH1 לא בליגה. הוא מכוון כרכב הובלות שעבר התאמה לנוסעים ואיכות הנסיעה בו נמוכה.

נהגתי מספר פעמים על H1 הרכב נוסע יפה אבל לא באמת נוח.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יונדאי H1 היא לא ממש נוחה.

המלצתי- טרנספורטר(אם תמצא את דגם הקרוול הוא אפילו יותר נוח) צריכת דלק טובה, רכב גרמני, ונוח גם לנהג וגם לנוסעים.

החיסרון שלו זה העלות אחזקה שלו.

קובי

• תוכן חדש...