Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור הסטיות (המוטוריות) הגדול.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בארץ:

כל אחד שנוסע לא על משפחומט 1.6 יפני בדרך כזו או אחרת סוטה מוטוריקה. :lol: למה? כי סטנדרט דה פקטו למשפחתית בארץ זה מזדה 3 לדורותיה ודגמיה 1.6 אוטומטית בצבע כסוף מטליק.

כל אחד שבשביל לקנות רכב משתמש בשיקולים נוספים חוץ מצריכת דלק ואמינות הוא סוטה מוטוריקה.

כל אחד שנוסע על רכב ייחודי שרוב הסיכויים לא יפגוש אחת כזה נוסף באותו יום על הכביש.

כל אחד שחשובה לו התנהגות הרכב, נוחות, כוח ושאר פרמטרים.

כל אחד שרואה ברכב יותר מאשר כלי תחבורה בסיסי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הסטייה שלי זה למכוניות ישנות וקטנות, מכוניות גדולות פשוט לא עושות לי את זה (חוץ מאלפות) ומכוניות חדשות נראות לי סופר משעממות, כבוד וחסרות ייחוד לעומת מכוניות של שנות ה90 עד שנות ה70.

גראז' אידיאלי אצלי יכלול מיני cooper ישנה, חיפושית, פז'ו 106 ראלי ואולי עוד כמה מכוניות אספנות אירופאיות חמודות.

את האמת כוח לא חסר לי במכוניות האלה, גם באונו אני נוסע מהר (מדיי) וממש אני לא רואה צורך במנועים של 300 כ"ס.. אני מתחבר למכוניות פשוטות יפות ופראקטיות.. לא לאוניות אמריקאיות שבתכלס אין מה לעשות איתם.

עוד סטייה שיש לי לפעמים זה לרנו טווינגו :lol: כל פעם שאני בחו"ל ואני רואה מלא כאלה במצב חדש אז אני מתלהב, אבל אז אני רואה מה נשאר בארץ.. כמעט קניתי טווינגו לפי האונו אבל כולם היו גמורות ועלו כמו 3 אונואים.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

המיקום של בלון הרזרבה של האוויר דחוס?

ולעניין- פטיש יוצא דופן לאל-קאמינו, כנראה ככה זה כשאתה גדל בשנות ה 70 בבית עם רכבים איטלקים...

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

אמנם מישהו הקדים אותי אבל אלעד,עושה רושם שהמשאית בתמונה שלך היא הנעה קדמית....אין דרייב שפט אחורי.

הסטייה המוטורית הכי גדולה שלי היא שאני אוהב אותן גם קטנות,עם שלט.....

בעצם כשאני חושב על זה,אני אוהב כל מה שהוא מוטורי ויכול לעבוד עם שלט (מכוניות,משאיות,סירות,טיסנים,מסוקים וכו').

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
זו המאק של ברווזון הגומי מהסרט "השיירה" (ׁCONVOY).

And the winner is... :-)

זוהי אכן המשאית של ברווז גומי. למען הדיוק, מדובר בשחזור של המשאית שלו והתמונה הזאת צולמה לפני שתהליך השחזור הסתיים, לכן חסר לה החלק שממנו היא גוררת.

שאר הפרטים פה: http://www.stlouisdumptrucks.com/ConvoyMackTruck/Brunos_Replica.html

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...