Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מדבר על הדגם או הנפח מנוע שבדרך כלל יש על כל אוטו אבל ישנם מכוניות שהאחורה שלהם נקי לגמרי ואי אפשר לדעת בעצם באיזה דגם ספציפי מדובר..

אלה מכוניות שמראש מוזמנות ככה או שאנשים הולכים לעשות את זה באופן פרטי?

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש ויש. יש כאלה שעושים החלקת סמלים. בומרים אפשר להזמין ללא סמלים גם (אופצייה ללא תוספת מחיר :shock:).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נצל"ש - יצא לי לראות היום יונדאי טוסון,עם סמל ARIZONA מתחת ל V6.

ייבוא אישי? או סתם סמל שהבעלים הדביק?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

יוצא לי לראות די הרבה כאלה.

מעניין באמת מה זה...:?

קקטוסולר ידנית

פורסם

טוסון שחורה, בכניסה לנמל ת"א בערך ב- 13.30?

אם כן, אז ראינו את אותה אחת, אם לא - אז ראיתי עוד טוסון אריזונה שנהגה בו בחורה שהצליחה לחסום לכמה דקות את כל הכניסה לנמל... :shock:

פורסם
עדיף להזמין ללא הסמלים מאחורה, במיוחד ברכבים שהם מעל הסטנדרט.

זה רק פתח לגנבות ושריטות.

דווקא היה נראה לי שאנשים שמזמינים מכוניות סטדרטיות ורוצים שיחשבו שיש להם מעל עושים את זה.. כמו נגיד בן אגם שקונה ב.מ.וו 118 ורוצה שיחשבו שמדובר בחתיכת תותח ולא בגרוטאה..:-)

פורסם

דווקא להפך, אלה שקונים את הדגמים היותר פותחי עיניים מנסים להשמר מפני הישג ידיו של הערס הקנאי.

חוץץ מזה רכב בלי סמלים מאחורה נראה הרבה יותר טוב. לדעתי צריכים גם לבטל את הלוחיות רישוי.

פורסם
דווקא להפך, אלה שקונים את הדגמים היותר פותחי עיניים מנסים להשמר מפני הישג ידיו של הערס הקנאי.

חוץץ מזה רכב בלי סמלים מאחורה נראה הרבה יותר טוב. לדעתי צריכים גם לבטל את הלוחיות רישוי.

לא יודע אני דווקא אוהב שרשום לי מאחורה GOLF TSI זה מוסיף מבחינתי..

פורסם

זה רמת הגימור יש גם טקסס אם אני לא טועה

• תוכן חדש...