Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרמת מפגש של VAG ספורטיביות, שבת 25.7.09.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע הבא מפגש אודיו מרכז, ויש לפחות מישהו אחד (האומנם עם סופר מיני יפנומטית) שגם רוצה לבוא לנס הרים והאיזור וגם למפגש אודיו. מה עושים? :-(

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בטוח שהברגים בבאגז' יחזיקו את כול הציוד אודיו שיש לך? יש שם פניות לא קטנות :wink:

מה עם תמונות מיום שבת?

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

Designed in Germany Built in Spain Perfected in Israel

פורסם
יוני,עם קשר דק למפגש שהיה,הייתי מת לראות אותך אומר לאילן פייביש בפנים היום את מה שרשום אצלך בחתימה :lol:

אם היו משחררים אותי והייתי מצליח להגיע למפגש אין סיבה שלא הייתי אומר לו את זה אם הייתי רואה אותו :-D.

איך היה המפגש בכלל?! חלק אומרים שהיו הרבה רכבים וחלק אומרים שלא היה אף אחד כמעט.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אמנם הברזתי מהמפגש, לצערי הרב בשל אילוצים קודמים, אבל אשמח לקבל פרטים לגבי הפעם הבאה, או ה"טיול" בסופש

מי ההורה המלווה? :-o

אברה קדברה

פורסם

אוראל היום יפתח דיון מרוכז על הטיול,נגיב כבר שם.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

כל מי שרוצה ויודע שיוכל להגיע בשבת - שיצור איתי קשר בה"פ.

תודה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

זה אומר שיהיו כמה גודשות, ולכן הסופר מיניטומתית שלי תעקב את הנסיעה (או שלא? :twisted::wink:). בכל מקרה, רוב הסיכויים שאני בפנים :-P (כולל המערכת, אחרת לא יהיה לי מה לשמוע בנסיעה, בניגוד לאלו שגודשים :lol:).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מישהו מעלה תמונות ???

+1

בתור אחד שכל השבוע ציפה למפגש ועקב בעיה רצינית שהיתגלתה בסוף השבוע אני דורש תמונות!!!!!!!!!!!!!

פורסם
8)אופק ,ובתור אחד שמסיבה אמנם מוצדקת "הבריז" מהמפגש,אתה צריך לפצות ולהצטרף לסופ"ש מעניין בנס הרים,תארוז את החברה ותבוא!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...