Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרמת מפגש של VAG ספורטיביות, שבת 25.7.09.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הקשר כבר בהתחלה כשפתחתי את הדיון קיטלגתי את המפגש הזה לספורטיביות חמות מבית וואג,זה לא שהחלטתי מה IN ומה OUT,אתם ילדים מספיק גדולים כדי לדעת אם אתם נוסעים על וואגית ספורטיבית או לא.[ולאו דווקא אחת שהגיעה ספורטיבית מהחברה..] לא צריך להיות קטנוניים!

בארצינו יש המון מפגשי רכב שונים ומשונים.

כמו שלאלפא מותר לארגן ולקטלג מפגש של אלפות ספורטיביות ,כמו הונדה קלאב וPSI . גם לVAG מותר.ולא חסר אנשים שילכלכו וינסו להרוס ..

באשר לכך שלא תגיע כי ניפגעת/החלטת שאני צבוע -זכותך! לא הכרחתי לבוא.

וכמו שכבר נאמר בהתחלה ,המפגש הזה ספציפית יורכב מוואגיות חמות [מכל השנים ,הצבעים והמינים למי שהבנתו העיניינית לוקה בחסר].

כמו שכבר אמרתי לכל מי שיש טענות ושאלות שיעשה זאת בה"פ ולא על חשבון הדיון הזה כי זה לא המקום.

כבר אמרתי שאני אענה לכל מי שיפנה אליי בשאלות.

אחת הסיבות שהמקום לא נחשף לעניי כולם אך ורק ביגלל רוב גדול של אנשים שנוהג לבוא להשתולל ולהתפרע במפגשים כאילו,וכל עוד אני יזמתי את המפגש אני לא מוכן שהוא כרגיל יהפוך לשוק שחור של מערב פרוע!

ופה אסיים ואחתום לפני שהדיון הזה ידרדר.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מקפיץ .

חברה שוב להתעורר .מרענן ומזכיר :

1.תאריך המפגש 25.7.09

2.שעת ההגעה:17:30[שירד החום ועדין יהיה לנו אור יום..]

3.מיקום המפגש [ידוע ,ויימסר לכתובות הנכונות,וזאת בהשפעת החופש הגדול וניפלאותיו..]

4.בתוכנית:

*כל חבר שיגיע רצוי שיביא איתו למשל:פיצוחים/שתיה/נרגילה/כיסאות/VAG COM:razz:[מה שבא לו..]

*חניית הרכבים בצורה בטוחה ומסודרת ,צילום,דיסקוסים על אהה ודהה.לשבת בפאנן על פיצוחים ונרגילה.

*אופציות לצילומים איכותיים יחד["בוק"]/טיול וכל מה שעולה לכם בראש..

*אופציה:מכירה של ציוד יד שניה[לא ספה ומכונת כביסה,אלה אביזרים לרכבים].

סה"כ מפגש יכול להיות דבר מאד נחמד ,בעיקר אם נהיה כולנו קלילים.

ראוי לציין שהמפגש הזה לא לצורך רייסים ודברים דומים!

ומהצד שלכם אזדקק לשיתוף פעולה ורצינות,וזאת בישביל שכולנו נהיה בסוף מבסוטים ממה שהרמנו.:wink:

אז קדימה להתחיל להראות נוכחות ושיתוף פעולה!

פורסם

אסף, בפעם הבאה אני איתכם, לצערי הבורה מפורקת עדיין לגורמים וכמה שרציתי לסגור אותה השבוע לא הצלחתי ( חסרים לי מספר חלקים לסיום הפרוייקט ), הפעם נותר לי רק לאכול את הלב אבל בפעם הבאה קח אותי בחשבון מראש :twisted:.

בברכה אסף.

פורסם

ברור שלוקחים אותך בחשבון דווקא בניתי עלייך שתגיע ותקבל השקה במפגש של הפרוייקט שלך.

בכ"א יהיה המון הזדמנויות,אני עכשיו גם במגרש של איגור[אוטו ספורט]מאמין שפעם הבאה שניראה אותך יהיה כאשר אוטוספורט יוציאו מפגש .[שזה בקרוב..]

פורסם

לשיקולך כמובן,הייתי מזיז את המפגש לשעה 16:00.

כי המקום גם ככה די מוצל,מה שמחשיך את המקום באופן משמעותי כבר לקראת 18:00.יהיה די קשה לצלם.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

לכל מי שמגיע ,קבלו עידכון מהרגע:

אכן שעת המפגש תוקדם וזאת ע"מ לאפשר באמת לצלמים המוכשרים להפיק תמונות מהסרטים:אי לכך ובהתאם לזאת:

***שעת המפגש החדשה : 16:00, יום שבת הזה !***

לתשומת ליבכם!

שיהיה סופ"ש רגוע .

פורסם

קיבלתם תשובות בה"פ .:-P

אשמח לראות ולהכיר את כולם ביום שבת.

מזכיר למי שעוד לא קלט,שעת המפגש החדשה היא 16:00 [וזאת לבקשת אותם צלמים אשר יהיו במפגש].

• תוכן חדש...