Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרמת מפגש של VAG ספורטיביות, שבת 25.7.09.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אורי אתה יכול לבוא עם הבוקסטר שלך[רק הפעם!]

לגבי ההיענות אז כרגע החרעתם ליום שבת 25.7.09 לקראת מוצאי שבת.רק אל תישכחו שמחשיך ואנחנו רוצים מפגש באור יום ,אז לקחת לתשומת ליבכם לגבי שעת ההגעה למפגש..!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מיקום ושעה בפרטי בלבד! אסף נא לשים לב לכך כי החופש הגדול בעיצומו.

לבחור עם הבוקסטר, בוודאי שאתה מוזמן.

בשבת אם אני לא טועה ישנו מפגש אודיו CF בשעות אחה"צ לא? במידה וכן שידחו אותו בכמה שעות ויצטרפו אלינו!

לדעתי צריך להזמין את כל חברי הפורום שיודעים שלא יעשו שטויות שלא ייקרה מצבים לא נעימים כמו שהיו בעבר עם חברי פורום לא מוכרים.

אני אדאג לכמה בקבוקי שתייה וגרעינים, מי דואג לנרגילה ועוד כיסאות?

פורסם
לבחור עם הבוקסטר, בוודאי שאתה מוזמן.

אחרי ההשתלטות של VW על פורשה, זה ממילא חלק מהקבוצה ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני אדאג לנרגילה ונישנושים.

לגבי המפגש של אודיו ,כחבר וותיק שם המפגש שלהם הוא באיזור ה12:30 ובדרך כלל האחרונים הולכים בסביבות 18:00.אני לא רואה טעם בזה שהם יצטרפו אלינו .

אנשים שפנו אליי בפרטי ונענו בחיוב למפגש,חבל שאני לא רואה תגובה ודיעה שלכם פה בדיון הזה.:arrow:

בואו נעשה סדר בסלט:

לדעתי-

1.תאריך המפגש 25.7.09

2.שעת ההגעה:17:30[שירד החום ועדין יהיה לנו אור יום..]

3.מיקום המפגש [ידוע ,ויימסר לכתובות הנכונות,וזאת בהשפעת החופש הגדול וניפלאותיו..]

4.בתוכנית:

*כל חבר שיגיע רצוי שיביא איתו למשל:פיצוחים/שתיה/נרגילה/כיסאות/VAG COM:-P[מה שבא לו..]

*חניית הרכבים בצורה בטוחה ומסודרת ,צילום,דיסקוסים על אהה ודהה.לשבת בפאנן על פיצוחים ונרגילה.

*אופציות לצילומים איכותיים יחד["בוק"]/טיול וכל מה שעולה לכם בראש..

*אופציה:מכירה של ציוד יד שניה[לא ספה ומכונת כביסה,אלה אביזרים לרכבים].

סה"כ מפגש יכול להיות דבר מאד נחמד ,בעיקר אם נהיה כולנו קלילים.

ראוי לציין שהמפגש הזה לא לצורך רייסים ודברים דומים!

ומהצד שלכם אזדקק לשיתוף פעולה ורצינות,וזאת בישביל שכולנו נהיה בסוף מבסוטים ממה שהרמנו.:wink:

אז קדימה להתחיל להראות נוכחות ושיתוף פעולה!

פורסם

ד"א נדמה לי שאין בסוף מיזוג פולקסווגן-פורשה ופורשה עדיין בצרות פיננסיות בגלל ההרפתקאות שלהם (נסיון השתלטות על פולקסווגן).

אני מביא 6pack של בירה ונשנושים.

Garage list:

SLK 1.8 KOMPRESSOR 2010

Boxster S PDK 2009

פורסם

דווקא אלכוהול לא מומלץ...

אני גם מביא את הכלב :twisted:

כל מי שמגיע שיגיב פה, אם מישהו רוצה לדעת מיקום שיפנה אליי בה"פ.

פורסם

עידכון:המפגש פורסם בפורום הסגור של VAG CLUB...יאלה חברים להתעורר!

פורסם

אני הייתי אחד מהוגה רעיון המפגש (תקן אותי עם אני טועה?).

אני בכל אופן רציתי מפגש איביזות.

אבל...כמה שיותר כמובן במוגבליות (שירוקו ובוקסטר שראיתי כן יכולים להגיע אבל שלא יגיע לי עם פג'ו 106 מנוע 1.1).

אני רוצה שיהיה מפגש רציני מאוד.

פורסם

אכן אתה אחד מהשותפים לרעיון כרעיון .

התיכנון שלי הינו מפגש רציני,אי לכך ובהתאם לזאת מיקום המפגש טרם נחשף וימסר בהמשך רק למי שרלוונטי לנו!

מהות המפגש הפעם :איחוד בעלי הוואגיות החמות לקורת גג אחת. וזאת תוך כדי שמירה על הרכב ואיכות הרכבים והאנשים אשר ירכיבו את המפגש.

כל מה שנותר הוא לקרוא את הפרטים הסופיים אודות המפגש שרשמתי למעלה ולהפנימם,כמו כן לאשר פה את הגעתכם למפגש בשבת [רצוי לציין את דגם הרכב איתו אתם מגיעים] פרטים סופיים ימסרו בה"פ לכל משתתף רלוונטי בהמשך השבוע.

פורסם

ככל הנראה מגיע, או עם VAG או עם יפנית.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אני הייתי אחד מהוגה רעיון המפגש (תקן אותי עם אני טועה?).

אני בכל אופן רציתי מפגש איביזות.

אבל...כמה שיותר כמובן במוגבליות (שירוקו ובוקסטר שראיתי כן יכולים להגיע אבל שלא יגיע לי עם פג'ו 106 מנוע 1.1).

אני רוצה שיהיה מפגש רציני מאוד.

נכון, אף אחד לא מכחיש. את הבוסט הרציני קיבלתי מאסף.

קבל ח"ח, תקבל פרס חבילת גרעינים במפגש :wink:

פורסם

יש מצב גדול שאני יגיע עם כמה חברים, אשמח לקבל פרטים יותר ספציפיים בהודעה פרטית.

תודה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כל הפרטים כבר מופיעים,למעט המקום. חשוב לציין שזהו מפגש לספורטיביות חמות מבית VAG !!!

שוב המיקום ימסר בה"פ לקראת יום רביעי! לרלוונטים בלבד,לא לשכוח לאשר פה את הגעתכם ודגם הרכב.

פורסם

אין בעיה, אני מחכה להודעה פרטית.

יש לי ספורטיבית מבית VAG. אנשים עם VAGיות לא ספורטיביות לא יכולים להשתתף? מאוד חבל.

חשבתי שעד שיש יוזמה לפחות תזמינו את כל בעלי ה-ואגים כולל 1.6 אוט'.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...