Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כאמור אני הבעלים (עד עכשיו מרוצה) של קסארה פיקאסו שנת 2003 2.0L אוט'.

הרכב מטופל במוסך מורשה ולפני כחודש וחצי עבר טיפול טיימינג. (כרגע 76K)

הידע שלי במכונאות רכב הוא דל ולא מספק, ויש כמה דברים שמציקים לי ברכב ואני מעוניין בעזרה של מבינים ממני טרם לכתי למוסך מורשה.

1. יש תקלה שחוזרת אחת לחודשיים לערך, נוסח התקלה הוא Failure Battery Charge ולאחריה נדלקת נורת המצבר.

לאחר שאני מכבה את הרכב והרכב עומד למשך כמה שעות התקלה לא חוזרת על עצמה.

בהיסטוריית הטיפולים של הרכב, הוחלף האלטרנטור לאלטרנטור חלופי (בבעלים הקודמים של הרכב), איני יודע אם הבעיה היא של האלטרנטור עצמו, או בעיה חשמלית אחרת.

2. הרכב כאמור הוא בנזין, אך משמיע רעש מהאגזוז כאילו ומדובר ברכב דיזל. העליתי את הרכב על ליפט אצל מומחה אגזוזים ולא נמצא שום חור או משהו דומה היכול להצביע על הבעיה.

בנוסף, בהנעה הראשונה של הבוקר, אם איני מתחיל בנסיעה לאחר כמה שניות והרכב עומד במקום, הוא מתחיל לרעוד בצורה די עצבנית, עד אשר אני מתחיל בנסיעה או עד אשר עולה טמפ' הרכב. בימי החורף הקרים (אני גר במעלות) הרכב גם היה כבה בנסיעה הראשונית אם לא הייתי מקפיד ללחוץ על דוושת הגז.

רציתי לדעת אם בעלי סיטרואן אחרים נתקלו בתופעות זהות או דומות, וכמו כן אם יש מישהו עם ניסיון בקסארה שיציץ ברכב ואפילו ייקח אותו לסיבוב על מנת לאבחן את הבעיה. הקפה והעוגה עלי.

אני פשוט מעוניין לעשות צעד אחד מקדים לפני הביקור במוסך המורשה שיקרע לי את הכיס.

שבוע טוב לכולם.

פורסם

גש למוסך י.ש הגליל מול לב המפרץ. המוסך המורשה היחיד שלא קורע את הכיס ולא ישחיל לך טיפולים שלא צריך.

מטפל שם כבר שנתיים בקסארה שלי ורק מילים טובות.

פורסם
גש למוסך י.ש הגליל מול לב המפרץ. המוסך המורשה היחיד שלא קורע את הכיס ולא ישחיל לך טיפולים שלא צריך.

מטפל שם כבר שנתיים בקסארה שלי ורק מילים טובות.

קראתי כבר בעבר את כל ההמלצות שלך על מוסך י.ש הגליל מול לב המפרץ, אני בכל מקרה מטפל במוסך המהנדסים בעכו ובינתיים מרוצה מאוד.

אין לי רצון לעבור למוסך אחר, אלא לקבל ייעוץ ממישהו שמבין יותר ממני בתחום (וזה לא קשה) ולקבל הכוונה לגבי אילו חלקים/חלפים או טיפול עלי לבצע או להחליף ברכב.

תודה בכל מקרה.

פורסם

ערב רב

נסה את EURO2000 בכרמיאל

אחד ממורשי הרשת הטובים

אייל אמור להיות מנהל המוסך

ובעל מקצוע בחסד עליון

שא ברכה וסע בזהירות

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"