Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב.

ברשותי פיטא פונטו 90 שנת 95.

לאחרונה קורה דבר מוזר.החלון שלידי אינו מגיב לעיתים כלל, אולם אחרי יומיים בערך חוזר לעבוד בצורה רגילה כאילו לא קרה כלום.הוא יכול לעבוד כרגיל לעוד איזה שבועיים ,ואז שוב לקחת יומיים "מנוחה".

הלכתי למומחה בחלונות חשמל ומנועים לחלונות שבדק את החיבורים ואמר שהכל נראה לו תקין.

מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?

האם יש משהו שמקצר?

תודה מראש.

פורסם

האם זה חלון חשמלי מקורי או התקנה ישראלית?.

אם החלון הוא מקורי, אז בזמן התקלה לחץ קבוע על מתג ההפעלה ופתח הדלדת והזז אותה לכוון פתיחה מלאה וחזרה וראה אם אז החלון יתחיל לפעול.

דווח ממצאים ולפי זה אדע, אולי, לכוונך הלאה לאיתור ותיקון הבעיה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

שלום,

היתה לי בעיה דומה בפונטו 98,

ובסוף התברר שהגומי שנמצא בצד העליון של החלון היה

פשוט דביק מדי מהחום הלוהט שהיה בחוץ,

ולא נתן לחלון לרדת בגלל שהחלון "נדבק" אליו.

תנסה בימים חמים אלו, לא לסגור את החלון עד הסוף

אלא כמעט עד הסוף ותבדוק אם זה מה שמונע

מהחלון שלך לפעול/ לרדת.

אם זו הבעיה חסכת כמה גרושים על

החלפת מנגנון מיותרת של החלון.

בהצלחה.

פורסם

אכן הבעיה של חלון שנתפס מוכרת לי מאוד. לדעתי זה בגלל קליפס פלסטיק שבור בתחתית החלון שגורם לו לא לרדת ישר אלה בזוית ואז הוא נתקע (בכל מקרה לא משנה מה הסיבה) פתיחה וסגירה די חזקה של הדלת תוך כדי לחיצת הלחצן מטה תשחרר את החלון .

שיטה נוספת כמו שאמר קודמי זה להעלות את החלון עד הסוף ואז לתת לחיצה קצרצרה מטה פעולה שתשחרר קצת את החלון ובפעם הבאה הוא ירד בלי בעיה, הבעיה היא שצריך לזכור לעשות את זה כל פעם בסוף נסיעה.

בהצלחה!

פורסם

טוב מסתבר שהמרים שמשות בצד שלי קיצר את המנגנון של החלון ולכן היה צורך בניתוקו.

הנזק-100 שקל לניתוק+חומר לחלון שיגרום לו לנוע מהר יותר.

תודה לעוזרים.

• תוכן חדש...