Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקרה מוזר עם מצלמת אור אדום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול חזרתי הביתה ב-3 לפנות בוקר. ליד הבית שלי יש מצלמה רמזור אדום_(אני גר בחולון ליד ח300 למי שמכיר). כמובן שנסעתי בכביש הזה על 50 והייתי לבד מהכיוון של הנסיעה שלי. נעצרתי על הפס,_לא בגלל שלא הספקתי לבלום אלא סתם ככה כמו שקורה לרוב,_נעצרתי פחות מחצי מטר עם החלק הקדמי של הפס הלבן של מעבר החצייה_(המכסה מנוע, ולא עם האחורה של האוטו). בקיצור, היו שני הבזקים.

מה שמוזר שרכב שהגיע מהרחוב מצד ימין ופנה שמאלה (כלומר עכשיו הוא בעצם נוסע לכיוון הנגדי שאני עומד אליו) עבר בדיוק כשהיה ההבזק,_אבל למה שיהיה הבזק עליו אם גם ככה המספר רישוי שלו לא בזוית שהמצלמה יכולה לקלוט?

האם יש ממה לחשוש? האם התצלום מגיע אוטומטית אלי בדואר או שיש התערבות של בן אנוש לפענח את התצלום ולראות שבכלל לא עשיתי עברה?

פורסם

המצלמה בנויה ב2 קרני לייזר. אחד מוצב בתחילת הצומת, ואחד קצת לפני סופו. כאשר הרמזור נהפך לאדום הקרניים מופעלות. רק אם רכב פגע ב2 הקרניים (כלומר נכנס לצומת באדום, והגיע לסופה) אז המצלמה עובדת. כך שלך אין מה לדאוג.

לגבי הרכב השני שעבר, יכול מאוד להיות שהמצלמה התייחסה אליו אם הוא עבר באדום את 2 הקרניים, אולם לא הבנתי כ"כ מה רשמת אז יהיה נחמד אם תחזור על זה שוב בצורה יותר מפורטת.

פורסם

מצטער על הסימני פיסוק ממקודם,

ניסיתי לצרף כאן שירטוט של מה שהיה(כמובן שאני גרוע בזה),

אני הרכב הירוק ונעצרתי על מעבר החצייה( על הקו שלפני מעבר החצייה),באדום זה המיקום של מצלמת המהירות שמכוונת לתפוס נהגים שבאים מאותו כיוון שלי,הרכב שצולם בדיוק כשהיה ההבזק זה הרכב הצהוב מצד ימין שלי שבדיוק פונה לכיוון הנגדי שלי.

אני רק שוב יוסיף ששני ההבזקים היו כשאני כבר עמדתי ושניהם צילמו אותי ללא תנועה אפילו לא של סנטימטר בין הבזק להבזק.

mazlma.jpg

פורסם
המצלמה בנויה ב2 קרני לייזר. אחד מוצב בתחילת הצומת, ואחד קצת לפני סופו. כאשר הרמזור נהפך לאדום הקרניים מופעלות. רק אם רכב פגע ב2 הקרניים (כלומר נכנס לצומת באדום, והגיע לסופה) אז המצלמה עובדת. כך שלך אין מה לדאוג.

לגבי הרכב השני שעבר, יכול מאוד להיות שהמצלמה התייחסה אליו אם הוא עבר באדום את 2 הקרניים, אולם לא הבנתי כ"כ מה רשמת אז יהיה נחמד אם תחזור על זה שוב בצורה יותר מפורטת.

אתה טועה, לא כך פועלת מצלמת הרמזור.

מצלמת רמזור סטנדרטית אינה משתמשת בקרני לייזר. החיישן שמפעיל את המצלמה הוא חיישן אלקטרו-מגנטי שמונח מתחת לכביש, בדומה לחיישן שמפעיל חלק מהרמזורים.

המצלמה מצלמת בכל מקרה שתי תמונות, בעזרתן קובע המפעיל האם עבר הרכב את העבירה המיוחסת לו (מעבר באור אדום).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אתמול חזרתי הביתה ב-3 לפנות בוקר. ליד הבית שלי יש מצלמה רמזור אדום

באדום זה המיקום של מצלמת המהירות .

זו מצלמת רמזור או מהירות?

אם זו מצלמת רמזור ועברת את קו העצירה עם ארבעת הגלגלים , זה אמור לצלם אותך פעמייםּ=1000 ש"ח.

פורסם

זה צילם אותך פעמיים:

פעם ראשונה בכניסה לצומת ובפעם השניה - שנשארת לעמוד בכניסה לצומת (ולא חצית אותו).

לא אמור להשלח שום דו"ח על נסיעה ברמזור אדום.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

vladclar

כאשר הוא עבר את החיישן עם הגלגלים הקידמיים הוא הפעיל את המצלמה בפעם הראשונה.

כשעבר את החיישן עם הגלגלים האחוריים אז צולם בפעם השנייה.

לצערי (וגם לצערו) יקבל דוח.

פורסם

לא... אתם טועים.

לגבי הבחור שתיקן אותי עם הלייזר ואמר שזה חיישנים, יכול להיות שטעיתי. אבל העיקרון הוא אותו עיקרון.

אני יסביר לכם מה קרה. הוא עבר עם הגלגלים הקדמיים את החיישן הראשון, הרכב שבא מימינו הפעיל את החיישן השני בתוך הצומת וכך בילבל את המצלמה וגרם לה לחשוב שרכב עבר את כל הצומת ברמזור אדום והיא הופעלה וצילמה.

אף אחד לא יקבל דוח במקרה הזה.

פורסם

לא עבר את הצומת - לא יקבל דו"ח, נקודה!

לא קשור לגלגלים קדמיים, אחוריים וכו..

אין חיישן ראשון ושני- יש רק אחד.

ברגע שהוא מופעל - המצלמה מצלמת פעמיים, בכל מיקרה.

כאשר מפתחים את סרט המצלמה, בודקים את מה שרואים בשתי התמונות ומחליטים, האם לשלוח דו"ח או לא.

אם רואים את הרכב בכניסה לצומת (בתמונה הראשונה) והיציאה מהצומת (בתמונה השניה), שולחים דו"ח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
vladclar

כאשר הוא עבר את החיישן עם הגלגלים הקידמיים הוא הפעיל את המצלמה בפעם הראשונה.

כשעבר את החיישן עם הגלגלים האחוריים אז צולם בפעם השנייה.

לצערי (וגם לצערו) יקבל דוח.

מצלמת רמזור אדום,לא מהירות.

ובפירוש רשמתי והדגשתי מספר פעמים שבין שני ההבזקים שהיו לא זזתי אפילו לא מילימטר נוסף לתוך הצומת, אז אני ארשום שוב למי שלא ממש קורא,עצרתי עם מכסה המנוע על הקו עצירה,כמו שלימדו לעצור בשיעורי נהיגה עם המכסה מנוע על הקו, אז אותו דבר רק שאני עצרתי חצי מטר מעבר(ושוב אני מדגיש עם החלק הקדמי,ולא עם החלק האחורי של הרכב).

פורסם

ברגע שזוג הגלגלים הקידמיים חצה את קו העצירה המצלמה נכנסת לפעולה ובכל מקרה תצלם שתי תמונות, כמו שכבר הוסבר כאן.

אם יראו בתמונות שאור הבלם שלך דולק ובנוסף לא היתה התקדמות משמעותית של הרכב בין תמונה לתמונה - לא תקבל דו"ח.

לא לייזרים ולא בלבולים של חיישנים מצדדים אחרים של הצומת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...