Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בדו"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל הכבוד,כן ירבו זיכויים לעבירות שלא נעשו,אך מצד שני לשוטר השקרן וחברו המתנדב לא יעשו כלום,והם ימשיכו לדפוק חפים מפשע שישלמו ולא ישפטו,אך מה לעשות זוהי מדינתנו.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

עכשיו קח את פסק הדין למח"ש והגש תלונה נגד המתנדב על "הפעלת סמכות לרעה". אמנם רוב הסיכויים שתקבל הודעה על סגירת התיק מחוסר עניין לציבור, אבל לפחות כל עוד התיק פתוח - השוטר לא יוכל לקבל קידום. אולי זה יגרום לו לחשוב פעמיים אם בפעם הבאה לדפוק דו"ח ללא סיבה.

פורסם

יאשה, אני אציג לך פה צד שלא ידעת אולי.

כשזה מגיע למתנדבים, הם המנייאקים שבמנייאקים, למה? כי זה משתלם להם כלכלית(!!!).

אותו מתנדב דפק אותך על סתם מכיוון שהוא ידע שאתה תלך למשפט על דבר כזה, וכשאתה הולך למשפט הוא מצידו מקבל 170 ש"ח מבית המשפט על העדות, ועוד 170 ש"ח מהמשטרה על העדות. משמע - 340 ש"ח על... כלום! על דפיקת אזרח.

וזה לא משנה אם אתה יוצא בסוף זכאי או לא, הוא את הכסף יקבל.

בזה שהלכת למשפט בעצם עזרת לאותו דרדס כלכלית... למרות שיש סיפוק בכך שיצאת זכאי, אך האם זה שווה לתת לאותו דרדרס 340 ש"ח מכספי משלם המיסים (אתה)?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

עכשיו אין לי מה להגיד לך, אבל אני יכול להמליץ לפעם הבאה (וכל עוד יש מתנדבים, שהם בד"כ אנשים חסרי חיים, מה שאומר שהם לא מקבלים, תהיה פעם הבאה..)

אבל כשחבר שלי צלצל אלי כולו באטרף שמתנדב עצר אותו אחרי שהוא עקף אותו, אמרתי לו להזמין משטרה..

הוא הזמין ניידת - שהגיעה למקום, ואחרי שהשוטר הגיע היו קצת דיבורים בשטח והמתנדב החליט "בגלל טו?ב ליבו" לבטל את הדו"ח.:?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בזה שהלכת למשפט בעצם עזרת לאותו דרדס כלכלית... למרות שיש סיפוק בכך שיצאת זכאי, אך האם זה שווה לתת לאותו דרדרס 340 ש"ח מכספי משלם המיסים (אתה)?

וואלה לא ידעתי... :shock:

אבל מבחינתי זה היה שווה . זה פחות 6 נקודות מבחינתי ותשלום כספי .

והכי חשוב . אני לא מואשם במשהו שלא עשיתי .

אז הוא קיבל 340 ש"ח .

יש לי הרגשה מוזרה שמהמשפט הזה הוא לא יקבל כלום . בטח לא רווח .

ולכולם !

תודה על הביקורות וכו'...

המטרה היתה להראות שאפשר נגד כולם , כולל נגד מצב כמעט בלתי אפשרי של מילה של 2 שוטרים נגד מילה שלך !

והכי מצחיק שאני אומר את זה , אבל הפתרון הוא להשתמש בראש .

( זו הסיבה שפירקת את הראש מנוע שלי :wink: )

לא להתייאש . ולעשות . לא רק לקטר .

ומשהו שלא אמרתי ואני רוצה להגיד .

קצת תודות .

קודם כל תודה לכל מי שניסה לעזור בהתחלה ובעיקר ל KOMPY הלא הוא עמית היקר !

חיפש , פישפש והעלה דברים שלא חשבתי עליהם ופסקי דין ועוד ועוד ועוד ואף התעניין ומדי פעם שאל מה קורה עם המשפט ווואלה , זה כייף לדעת שלאנשים איכפת . במיוחד כאלה שלא יעזרו לך להעביר טסט ת'אוטו למרות שהם יכולים... :wink:

הבחור השלישי הוא שמר . שלמרות שהוא כל פעם עשה את עצמו כאילו הוא באמת עובד . הוא עזר לי מבחינת חוקים וכו'... ( ציטוט שלו : "לא , אי אפשר לבטל על זה" או ציטוט כזה : "נראה לך , זה לא יעזור כי...." ואפילו ככה : "נו , נראה לך ? תהיה נורמאלי , זה לא יתפוס..." שמר באמת עזר לי המון :shock: )

והבחורצ'יק שעזר לי הכי הרבה , גם מבחינה נפשית ואף מבחינה מינית .

האיש והסקס אפיל הלא הוא עידן הסמל סקס שמככב בפוסטרים אצל הרבה גברים בבית , הידוע גם בכינויו "אישפוז" .

חשב וחשב והוא באמת גאון .

הוא אפילו יודע אנגלית .

הוא כיוון אותי ונתן לי רעיונויות וכו' ותמך בי נפשית והוא גם הראשון שקיבל ממני טלפון בבוקר על זה שיצאתי זכאי .

זהו . אז תודה לכולם !

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

משהו שלא עולה כסף ולא יחמיר את המצב:wink:

תפנה בכתב למטה הארצי בירושלים אגף התביעות או התנועה (לא זוכר בדיוק) ובקש המרה לדו"ח הזהרה.

מומלץ שצבע הגליון שלך רובו לבן(לא אשכנזי ולא אבקה)2 או 3 הרשעות זה סביר...

בהצלחה,

מריוס

• אחראי פורום
פורסם

אני ממש מעריך אותך על ההשקעה!

היה לי מקרה דומה (פחות זמן ופחות מסובך אבל בכ"ז דומה...)

שרק בגלל שהייתי עקשן ואמין (בלי קישקושים-ישר ולעניין) - האמינו לי.

כל הכבוד, מגיע לך!

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

משהו קטן ואני שותק ולא תשמעו אותי יותר .

אני מקבל הרבה ה"פ מחברה' כאן שמוכנים לעשות לי עם תוכנת ה"רישומון"

אז :

אני לא צריך "רישומון" הייתי צריך פעם אבל זה היה לפני מעל שנתיים... ( תסתכלו על התאריך של ההודעה המקורית שביקשתי את ה"רישומון" )

תודה לכולם על הרצון הטוב , אבל זה לא רלוונטי יותר . באמת תודה .

תודה ויאללה ללבוש בגדים צהובים ולשתות גוגל מוגל , אוטוטו הולכים לצרוח !!!

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

יאשה,

סחטיין עלייקום! יא תימני עקשן!

אחרי שמכבי מנצחת אתה מביא לי חוברות. שלא יהיו טעויות!

:idea:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

יאשה, שלא תבין לא נכון, אני מאוד גאה בך ומאוד מאוד מאוד שמח שאתה מרוצה, ושיצאת זכאי. אבל בינינו, לאותו דרדרס זה לא משנה. הוא את הכסף שלו קיבל, לא משנה פסק הדין אפילו, על העדות שלו הוא קיבל 340 ש"ח (ונראה לי שזה אפילו יותר, אמרת 3 דיונים? אני חושב שזה 340 על כל דיון... 1020 שקל... :x).

אבל לא משנה, הכי חשוב הוא שאתה מרוצה, ושתתקין כבר את האטם מנוע המטונף ש'ך ותעלה אלינו קצת לצפון, נביא לך גת.

פורסם
עכשיו קח את פסק הדין למח"ש והגש תלונה נגד המתנדב על "הפעלת סמכות לרעה". אמנם רוב הסיכויים שתקבל הודעה על סגירת התיק מחוסר עניין לציבור, אבל לפחות כל עוד התיק פתוח - השוטר לא יוכל לקבל קידום. אולי זה יגרום לו לחשוב פעמיים אם בפעם הבאה לדפוק דו"ח ללא סיבה.
מה, מתנדבים מקבלים קידום?

חוץ מזה, האם זה לא ניגוד אינטרסים, לתת לשוטר או מתנדב כסף על כל דו"ח?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

חוץ מזה, האם זה לא ניגוד אינטרסים, לתת לשוטר או מתנדב כסף על כל דו"ח?

הוא לא מקבל כסף על הדו"ח, הוא מקבל כסף על עדות והופעה בבית משפט.

• תוכן חדש...