Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שאני לא מצליח להבין זה, איך בדיוק מזיזים (שלא לדבר על להרים ולהכניס לרכב) חיה כמו כלב בינוני בלי לקבל כמה ביסים? מצד שני אני לא יכול להשאיר אותו על הכביש...

Insane things comes from insanely people.

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דבר שני החיים של חתולי הרחוב כל כך קשים גם בלי אנשים אטומים, לא משכילים ומסריחים כמוכם.

מזל שאתה מנהל כאן דיון בצורה מריחת פרחים, מסכילה ועם ראש פתוח.

אם לא שמת לב - אתה רק גורם נזק לקהילה/קבוצה שאתה מתיימר להיות שייך אליה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
את ממש לא צריכה להתנצל ולהסביר למה מגיע לוטרינר תשלום על עבודתו.

בדיוק כמו שאף אחד לא מצפה מהמוסכניק לעשות ברקסים בחינם לאוטו של חייל כי הוא חייל וזה פריט בטיחותי כך לא צריך לצפות מוטרינר לטפל בבע"ח חינם. אין שום סיבה שבעולם שהוא יספוג את העלויות על בסיס קבוע ולא אותו אדם שמביא את בעל החיים על בסיס חד פעמי.

הדבר היחיד שאני כן מצפה מוטרינר זה שבמקרה כזה יקח את מחיר עלות החומרים והציוד ויתן את הידע והזמן (בגדר הסביר כמובן) על חשבונו כי ברור שהוא לא צריך להפסיד במקרה כזה אבל הוא יכול להרשות לעצמו גם לא להרויח.

מסכים לגמרי!!

אין לי בעיה לשלם על מזרקים/ציוד לניתוח וכו'.

אבל לפחות שלא יגבה כסף עבור הטיפול (שלא יחפש רווח).

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

איזה אנשים יש פה לא האמנתי שאני אראה תגובות כאלה,

אני זוכר בל"ג בעומר אחד ראיתי איזה בחור דתי בת 18-20 מתעלל בחתול רצה לזרוק אותו למדורה, לא יכלתי לראות את זה מול העיניים שלי וישר פירקתי לו ת'צורה (את הצורה).

איך לאנשים יש בכלל לב לעשות דברים כאלה, לא מבין איך אפשר לפגוע בבע"ח ובכלל במשהו שהוא לא יכול להחזיר ולך, לא סובל אנשים כאלה שאוהבים לנצל כח על מישהו חלש מהם.

הייתי רואה לראות את הדתי עושה את אותו הדבר לאיזה אמסטף.

לאלה שמדברים על הוטרינרים שכביכול חולים על כסף וכדומה,

אני הייתי רוצה לראות אותכם שמישהו בא אליכם וגוזל מהזמן שלכם במקום שתעשו דברים אחרים שכן יכניסו לכם כסף ותגידו לא צריך לשלם זה בסדר.

כל אחד פה מסתכל מזווית עין מעוותת ולא שם את עצמו במקום הוטרינר או כל בעל מקצוע אחר.

ממה שאני רואה יש פה המון ילדים בני 15 שלא מבינים כלום מהחיים שלהם.

ובקשר למקרה עם הכלב וה1000 שקל.

ת'אמת (את האמת) לפי דעתי הוטריניר יצא ממש לא בסדר (הלוואי שהייתי יכול להשתמש במילים בוטות יותר), הוא היה צריך להציע להמית את הכלב או להציע פתרונות אחרים.

יש וטרינרים שכן יעשו משהו וכן יטפלו ורק אחרי זה יגיעו לאיזשהו הסדר כספי אולי בתשלומים אפילו של 100 שקל לחודש אם צריך, רוב הוטרינרים אנושיים מאוד כנראה שחבר שלך נפל על בנאדם זבל שאין לו שקל על התחת והוא באמת רק חושב על כסף ולא מעניין אותו שום בעל חיים בעולם הזה.

את שפת הצ'אט שמור לצ'אט, לא לפה. כאן כותבים בעברית תקנית.

פורסם

ובקשר לעכברושים - חוקי הטבע קובעים איזון, איזון בין העכברושים לחתולים במקרה שלנו.

הטבע קובע את היחס המייטבי כך שלחתולים יהיה מספיק אוכל, כלומר ככל שיהיו יותר עכברושים החתולים יתרבו ואז מספר העכברושים יירד ואז מספר החתולים יירד.

איזה טבע ?! המיאטה שלך זה נחשב עץ או אולי זה נחשב סוג של ציפור? הכביש, בניינים , חוטי חשמל , צנרת , פחי אשפה , רשת איסוף האשפה , מי האשפה שזורמים ברחוב לאחר שאיש הזבל דפק נוגרה בפח ועשה חור כי הוא היה משועממם, הגינה המלאכותית שיש בחצר הבניין שלך, השכן הערס שזורק קונדומים משומשים מהחלון שלו, השכנה ששפכה את שמן המנוע שבעלה החליף לגינה, השכן השמן שנמצא על סף התקף לב כי הוא רק אוכל , מחרבן וקונה דברים מערוץ הקניות וזורק את כל שאריות האוכל על הרצפה או דרך החלון כשהוא רוצה לגוון, או מה לגבי הרבייה הלא טבעית וצפיפות האוכלוסין , האם השכן הדוס מלמטה שחי על קצבה באמת לא עשה את חלקו בשביל ה' בכל הנוגע ליצירת יהודים בבטן של אשתו ? על איזה טבע בדיוק אנחנו מדברים כאן ויותר מעניין איפה אני קונה את הדבק מגע שיאפשר לי לשקר לעצמי עד כדי כך שאני האמין שקיים איזון בעולם הזה שיצרנו ...

אם אתה מעוניין באיזון ובשמירה על הטבע, אז קודם כל צריך לבחון בצורה אובייקטיבית והגיונית מה הדבר הדפוק שעשתה החיה האנושית בסביבה שלך בשביל לפגוע באיזון ומהו הצעד האפקטיבי ביותר בשביל להגיע לאיזון.

להיות ילדותיים ולהטיל האשמות, כעס ואלימות בצורה לא אפקטיבית שלא לדבר בכלל על לא צודקת , על גבם של הקורבנות שלנו בגלל חוסר האחראיות של חברים למשפחת האדם , זה קצת מטופש ומרגיז.

פורסם

אחרי קריאה של כל 7 העמודים ולמרות שלרוב אני יסתום את פה שלי ולא יגיב אני בכל זאת מרגיש צורך לחזק את הטובים.

אני חושב ש Kundason ניסח את זה הכי טוב באחד העמודים הראשונים ואני רוצה לחזק את דבריו.

אז אני רק יגיד שבשורה התחתונה זה לא משנה מה תרוץ שלכם לא לעצור, מה שכן משנה זה מה זה אומר עליכם בתור בני אדם.

ולכל אלה שרוטנים על הווטרינרים. אני עוד לא פגשתי את הבן אדם שהלך לילמוד וטרינריה בשביל הכסף.

ולכל אלה ששאלו למי אני מתקשר אז מנסיון ל144 ואמרים "שלום, אפשר לקבל טל' של וטרינר חרום באזור X" (לא כל כך קשה אה?).

סלחו לי על שגיאות כתיב, דיסלקציה.

פורסם

ואוו,מדהים כמה שטויות וטיפשות.זה מה שקורה שלא גומרים יסודי.

וואו יש לך מזל שאני לא השכן שלך.

אני הבנאדם הכי לא אלים שיש ,אבל דברים כאלו מביאים לי את הסנטה מריה.

טוב שנכנסת לי להשכלה והפגנת תרבות שיחה משובחת.

אז דבר ראשון - גם אם ילד ישחית לי את גג הרכב - אני אתפוס אותו ואלמד אותו לקח (ועדיף שישלם את הנזק משיקבל מכות - למרות שניתן לשלב). כיף לך שאבא קנה לך קבריולט וחניה פרטית - לא לכולם יש את הפריוילגיה הזאת (וחתולים אוהבים לשכב גם על כיסויים). אני מבחינתי לא מוכן ששום חתול ישרוט לי את הרכב. חתולים הם יצורים חכמים, אחרי שהם מקבלים מכה הם לומדים.

דבר שני - להאכיל את חתולי הרחוב לא עושה טוב. לקחת לגידול, לסירוס ולעמותות כאלו ואחרות זה מעשה צדקה, להאכיל אותם גורם להנצחת מצבם, להגדלת כמות החתולים ולנזק סביבתי.

הבנתי שאין לך את הרמה האינטלקטואלית להבין את מה שכתבתי אז אני אנסה לסכם בצורה ברורה יותר, אם אתה עדיין לא מבין אז תמתין 9-10 שנים, תצבור קצת יותר שנות לימוד וחוכמה ותבין:

1. בין עכברושים לחתולים מתקיימים יחסי גומלין של טורף נטרף. עליה ברמת העכברושים תגרום לעליה בכמות החתולים (כי יש יותר אוכל) - עליה בכמות החתולים תגרום לירידה בכמות העכברושים (עקב טרף) והירידה בכמות העכברושים תגרום לירידה בכמות הטורפים (כי יש פחות אוכל).

2. כל יחסי הגומלין האלו גורמים להשבחה גנטית כאשר העכברושים השורדים הם אלו שמצליחים לברוח ולהמלט = המוכשרים יותר, החתולים השורדים יהיו הציידים הטובים יותר. בתהליך טבעי זה ישתפרו יכולות העכברושים והחתולים וישמר יחס של שיווי משקל.

כאשר אתה מאכיל את החתולים אתה גורם לרבייה מוגברת - שכבר לא תועיל לירידה ברמת העכברושים כיוון שהיא מורידה את תלות החתולים בציד.

נוסף כל החתולים שורדים - גם החולים והחלשים - פגיעה בתהליך הדרויניסטי.

לסיכום - אני מאוד אוהב בעלי חיים אבל האכלה של חתולי רחוב גורם נזק ומטרד לסביבה. לא מעניין אותכם הנזק לסביבה - זכותכם. אותי לא מעניין זכויות בעל החים שהוא נכנס לי למרווח האישי (בית, רכב). אני אשמח לתת מכה הגונה לחתול הבא שיישב לי על הרכב, ואני אשמח עם מר תום יהיה בסביבה כדי לראות ולהנות... (כתובת מגורי נשלחת לתום במייל ;-) )

פורסם

בין העכברושים לחתולים יש יחסי גומלין רק מכיוון העכברושים כי החתולים יכולים לשרוד יופי ולשבוע מהזבל גם בלי עכברושים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מסכים לגמרי!!

אין לי בעיה לשלם על מזרקים/ציוד לניתוח וכו'.

אבל לפחות שלא יגבה כסף עבור הטיפול (שלא יחפש רווח).

למה לא?

הערת אותו מאוחר בלילה? היה חשוב לך להציל בע"ח? אל תעשה חצי מצווה - הוטרינר עזב את הבית שלו,הגיע לעבודה,בשעת לילה מאוחרת בשביל לתקן טעות שלך! אתה דרסת את אותו בעל חיים.

וגם אם לא אתה דרסת , אתה זה שרצה להציל את אותו בע"ח מסכן,ואני מצדיע לך אבל אל תציב לוטרינר תנאים.

פורסם
אני באמת לא מאמין למה שקורה פה... מההתחלה, אני רק מסכים עם bagira.

אתם באמת לא מבינים עד כמה זה עצוב כשבע"ח מת...

יש לי חבר, היה לו כלב פקינז גור, חמוד... מבסוט כזה וקופץ... יום אחד, סתם באיזה טיול, הגור ירד שניה לכביש ותוך שניה הופיע נהג צעיר מנייק, דרס אותו והמשיך לנסוע, פשוט פגע וברח.

החבר לקח את הגור לוטרינר שנמצא קרוב לשם, והוטרינר אמר שיש צלע ורגל שבורות. חברי אמר, טוב, טפל בו, והוטרינר דרש אלף ש"ח, ואז טיפול. כמובן שאלף ש"ח מזומנים לא היו, והכלב מת.

מה מוסר ההשכל?

תלך עם הכלב שלך קשור ו/או תאלף אותו לא לרדת לכביש.

לגיב הוטרינר, חולירע. הייתי מדווח עליו בכל פורום אפשרי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
rt;2118889']פתרון שעלה בדעתי הוא להכניס סעיף בביטוח הרכב, שקשור לחיות, כמו שיש סעיפים במקרה של נזקי גוף וכה לבני-אדם,יש לצרף סעיף שקשור לחיות ולגבות עליו מחיר מסויים(50 ש"ח למשל) , ובכסף הזה לארגן עמותות שתהיינה מוכנות לטפל בחיות שנפגעו או נדרסו על ידי נהגים , ובכך במקרה שנהג פגע בחיה, יהיה לו למי לפנות בלי להתאמץ יותר

מדי(שירות דומה למד"א , אך לבע"ח),והנהג לא יהיה חייב לשלם מכיסו, הריי הוא מבוטח,

ואז אני מבטיח שהרוב יעצור במקרה ופגעו בחיה, כי הם ידעו כיצד להתומדד עם בעיה זו, ואלה שלא יעצרו, הינני

חושש שהם גם לא יעצרו במקרה ופגעו בבן-אדם.

באמת רעיון טוב!

אישית, הייתי מוכן אפילו לתוספת של 100 ש"ח במחיר הביטוח לשנה בתמורה לכיסוי כזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
למקרה שייצא לי להתקל בחיה פצועה בכביש (מאוד מקווה שלעולם לא),אפשר לדעת מה אפשר לעשות ולאן להתקשר בכדי להציל אותה? לקחת אותה איתי ברכב לא נראה לי שאני יעשה,זה כבר טו מאץ' בשבילי.

12345

פורסם

תקיש D.CO.IL ,בחר עיר ,תכתוב וטרינר בשורת העסק , תמצא לך את הוטרינר עם הלוגו עם העיצוב המושקע ביותר ואשר מפרסם שהוא זמין 24 שעות , תשמור את הטל' שלו ואתה מסודר.

מעבר לזה אני תמיד מסתובב עם קופסת קרטון ושמיכה לכל מקרה שיהיה , ככה לא צריך לחשוש מנשיכות או מפגיעה בבעל החיים הפגוע.

פורסם
תלך עם הכלב שלך קשור ו/או תאלף אותו לא לרדת לכביש.

לגיב הוטרינר, חולירע. הייתי מדווח עליו בכל פורום אפשרי.

למה חולריע? מאיפה אתה יודע שזה לא המחיר האמיתי? אולי הוא היה צריך לנתח אותו? וגם גבס זה לא עסק זול, אז ליפני שאתה יודע מחירים או מה בדיוק קרה שם על תשפוט.

ותאמין לי שאם זה היה הכלב שלי היתי מוצא לו גם 10 אלף שקל העיקר שיטפל בו, אין כסף? אין בעיה, או שתשים לב לכלב שלך מההתחלה או על תחזיק כלב בכלל.

AlexTevosian מקומם של כלבים הוא לא על הכביש, אני לא מצדיק את הנהג שדרס ונסע, אבל חלק גדול מהאשמה נופל על חבר שלך שלא שם לב לכלב.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

• תוכן חדש...