Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אינסיניה - מתי בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם UMI הודיעו שהם יביאו אותה בכלל?

ואם כן - מתי?

למרות שקצת קשה לבנות על UMI כרגע, היבואן הכי גרוע שיש בארץ... רוצח מותגים על ימין ועל שמאל, פשוט בושה.

Auto Emoción

פורסם

יש עוד מידע?

איזה מנועים יגיעו לארץ?

מה יהיה התמחור?

אני מקווה שUMI לא יתפרעו יותר מדי עם המחיר

Auto Emoción

פורסם

אחרי הביזיון מצידם כשניסיתי לרכוש אסטרה, והסיפורים על טיפול לקוי בדגמי סאאב, לא הייתי מתקרב לאופל כל עוד הוא מיובא על ידי UMI.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אחרי הביזיון מצידם כשניסיתי לרכוש אסטרה, והסיפורים על טיפול לקוי בדגמי סאאב, לא הייתי מתקרב לאופל כל עוד הוא מיובא על ידי UMI.

אייל, תוכל לומר לי איזה בזיון היה כלפיך בעת שרצית לרכוש את האסטרה?.

יניב

פורסם

UMI כבר חיסלו את אופל בארץ לדעתי, האינסייניה לא תתפוס.

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם
אייל, תוכל לומר לי איזה בזיון היה כלפיך בעת שרצית לרכוש את האסטרה?.

יניב

בוודאי. לפני שרכשתי את ה- TSI הנוכחית, בדקתי כל מה שמתקרב אליה.

היה קשה לקבוע נסיעת מבחן לאסטרה, אבל בסוף הצלחתי.

כשהגעתי, הרכב בכלל לא היה מוכן. הנציגה אפילו לא התנצלה, וגם לא טרחה להציע מים או להסביר לי בינתיים על הרכב.

בנסיעה, כל מה שהיא ידעה להגיד לי זה בערך: "תנסה מצב SPORT". היא לא ידעה מה ההבדלים בין רמות הגימור, היא לא ידעה מחירים, לא ידעה מה חלק מהכפתורים עושים, לא ידעה אם ניתן לנתק כרית אוויר, אתה מבין.

אה, גם הייתי צריך לרדוף אחריה אח"כ כדי לקבל הצעת מחיר נורמאלית. וזה היה לפני שנתיים. אם זה היחס ללקוח פוטנציאלי, איזה סיכוי יש שבמוסך בכלל יכירו את הרכב?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אתם לא מבינים בכלל כמה שהם גרועים בטיפול בסאאב.

ואני מדבר מניסיון.

דורשים מחירים כמו 7500 שקל להחלפה של חלק כלשהו במזגן, החלפת טורבו 5 פעמים, הרכבה לקויה של הדשבורד שגורמת לו לחרוק עד היום, ועוד הרבה מאוד דברים.

UMI היבואן הכי גרוע שיש היום בארץ.

קשה לי להבין איך מכוניות של אופל שזוכות שוב ושוב בפרסים באירופה (האסטרה המכונית הנמכרת ביותר) פשוט לא קיימות בארץ, וסאאב שאני מאוד אוהב את המכוניות שלהם זה מותג שאף אחד לא מכיר (לך תסביר למישהו מה זה הסאאב 9-3 שיש לך בחניה).

פשוט יבואן שלא יודע מה הוא עושה, בושה וחרפה.

Auto Emoción

פורסם
בוודאי. לפני שרכשתי את ה- TSI הנוכחית, בדקתי כל מה שמתקרב אליה.

היה קשה לקבוע נסיעת מבחן לאסטרה, אבל בסוף הצלחתי.

כשהגעתי, הרכב בכלל לא היה מוכן. הנציגה אפילו לא התנצלה, וגם לא טרחה להציע מים או להסביר לי בינתיים על הרכב.

בנסיעה, כל מה שהיא ידעה להגיד לי זה בערך: "תנסה מצב SPORT". היא לא ידעה מה ההבדלים בין רמות הגימור, היא לא ידעה מחירים, לא ידעה מה חלק מהכפתורים עושים, לא ידעה אם ניתן לנתק כרית אוויר, אתה מבין.

אה, גם הייתי צריך לרדוף אחריה אח"כ כדי לקבל הצעת מחיר נורמאלית. וזה היה לפני שנתיים. אם זה היחס ללקוח פוטנציאלי, איזה סיכוי יש שבמוסך בכלל יכירו את הרכב?

אני לא יודע עד כמה זה שונה מהיחס שאני קיבלתי במחלקת היוקרה של UMI שהוא שרות מעולה אני חייב לשבח, את הסוכן שהיה לי תמיד אוזן קשבת בכל דבר שהייתי צריך אותו. וגם אחרי שעות העבודה שלו הוא ענה לטלפונים שלי וכל דבר הכי קטן הוא הציע, כדי לשפר את השרות שיהיה מעולה.

יניב

פורסם

שההורים שלי ביררו על הרכב....לא ידעו מה לענות להם...מתישהו היא תגיע (כנראה)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לו UMI היו יבואנים של רולס רויס נניח, היתה משמעות ליחס ללקוחות במחלקת היוקרה. הואיל ולא כך המצב היחס לכלל הלקוחות הוא הבעיה.

פורסם

UMI מגדירים את האמר וביואיק כיוקרה,

את שברולט ודודג' כMID-RANGE,

ואת אופל וסאאב כמפני לקוחות למותגים מ2 השורות שלמעלה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ברשימת רכבי היוקרה שכחת את קדילק( הם בטח מכרו איזה 2 כאלה ב 2008), רק שכל מי שחפצה נפשו בקדילק ייבא אותה לבד ולא דרך UMI.

ויש אצלם גם קטגוריה נוספת, את איסוזו הם הכניסו לקטגוריית הנוסטלגיה :lol:

הבעיה היא שכל עוד אופל תחת כנפי GM, אין שום סיכוי שהנציגות בארץ תעבור ליבואן אחר, GM היו כ"כ אגרסיביים (על גבול האלימות) בהורדת ההוראה שליאו גולדברג וחברת המזרח מתאחדות (משהוא בסגנון של "יש לכם חודשיים להתאחד ולשכוח ממחלוקות העבר או שנחפש זכיין חדש שיחליף את שניכם), שאין שום סיכוי שהם יאפשרו הפרדת אופל בארץ ע"י זכיין נפרד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ג'נרל מוטורס כנראה מוכרים את אופל...אז יש תקווה שאופל בארץ יעברו לידיים אחרות

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...