Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש שדות, יש כבישים מבודדים.

אופנוען/טרקטורון/בעל רכב שנותן בראש הלוך ושוב בשכונת מגורים (בד"כ מלאה ילדים) בלי חשבון לאף אחד - אין בליבי רחמים אליו.

עדיף שייהרג מאשר יהרוג.

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בחלק מהמפגשים שהתקיימו אצלנו בצפון (לפני שנהרג הבחור אם אתה זוכרים מפגיעת רכב במפגש) היו מגיעים טרקטורונים ופשוט עושים צחוק מהשוטרים. אחד באמצע המפגש התחיל לברוח משתי ניידות ולעשות וילי עד שאחרי 10 דקות שהם שיחקו חתול ועכבר על הכביש הניידות פשוט עזבו(!).

פעם אחרת במפגש על כביש מהיר (בדרך מעכו לצומת המוביל למי שמכיר) הגיע ניידת וטרקטורון הסתובב נגד התנועה ונסע מולו (על כביש של 80 קמ"ש)...הניידת ניסתה לחסום אותו אבל ללא הצלחה והוא ברח לשטח יותר מאוחר אחרי שעשה וילי נגד התנועה...

לא פעם גם ראיתי בחיפה טרקטורון נוסע במרכז הכרמל ליד ניידות שלא עושים לו כלום.

הינה סתם סירטון מה קורה אצלנו פה ....(האמת אין לי בעיה עם זה ואותי אישית זה משעשע ליראו תאת השוטרים חסרי אונים)...

תעבירו קצת ותיראו מה הוא עושה לשוטרים...(זה הבחור שהופיע אצלנו במפגשים)

פורסם

חבל שלא מאמצים ירי בגלגלים כמו בחו"ל, זה כנראה היה חוסך לשוטרים הרבה בלגן עם אידיוטים מהסוג הזה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

עונש מוות על עבירות תנועה !

במקרה הזה, הוא קיבל עונש מוות. אין לי אפילו לא טיפת רחמים לאותם בני נוער שמשתוללים על כלים חקלאים; ברוב המקרים

ללא רשיון, ללא מספר, ללא אמצעי מיגון (לפחות קסדה) וללא ביטוח.

ביישוב שבו אני גר, אני נתקל באותה תופעה - ילדים בני 13+ רוכבים על טרקטורונים ללא רשיון וכמובן שגם ללא אגזוז, כדי להעצים את אפקט השופוני. הם משתוללים ומצפצפים על חוקי התנועה, במקומות ללא מדרכה הם מציקים לפעמים להולכי רגל ,עוברים לידם במהירות ו'זורקים תחת' כדי להפחיד, ודי נמאס מהם..

בכל פעם שהם עולים על הכלי ומשתוללים - הם מסתכנים במוות,פציעה או פגיעה ברכוש של אחרים

כשהם ללא כיסוי ביטוח כלשהו. בכפר תבור ביום כיפור כבר נדרס הולך רגל למוות בגלל נהג טרקטורון מטומטם

ובקיץ זה גם קורה כל הזמן בחופי הים.

אין אכיפה, אין משטרה, אין שפה. קשה... קשה.. :roll:

פורסם

אני נוסע מידי יום על וספה קשישה ומסכנה, וגם בשיא הקיץ אינני חולם אפילו לוותר על קסדה, מעיל וכפפות.

משום מה, יש לי תחושה שהטרקטורון הזה מעט יותר חזק מהווספה שלי. אז נכון, יש לו עוד שני גלגלים (בעצם, זאת וספה. יש לו בסה"כ גלגל אחד יותר :wink:), אבל זה עדיין לא פוטר את רוכבו מהצורך למגן את עצמו כיאות.

לפי התרשמותי מהתאונה, אכן נראה כאילו נהג הטרקטורון ניסה לפנות שמאלה תוך שהוא מתפרץ לנת"צ. איתרע מזלו והאוטובוס כנראה היה מהיר ממנו, והתוצאה לפניכם.

צריך להיות אידיוט, יהיר או שניהם ביחד כדי לעשות מהלך כזה, קל וחומר כאשר הנהג היה חף מכל אמצעי מיגון.

כל אחד אוכל את הדייסה שהוא מבשל לעצמו. במקרה זה, נראה שהמנוח בישל דייסה מקולקלת במיוחד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
בחלק מהמפגשים שהתקיימו אצלנו בצפון (לפני שנהרג הבחור אם אתה זוכרים מפגיעת רכב במפגש) היו מגיעים טרקטורונים ופשוט עושים צחוק מהשוטרים. אחד באמצע המפגש התחיל לברוח משתי ניידות ולעשות וילי עד שאחרי 10 דקות שהם שיחקו חתול ועכבר על הכביש הניידות פשוט עזבו(!).

פעם אחרת במפגש על כביש מהיר (בדרך מעכו לצומת המוביל למי שמכיר) הגיע ניידת וטרקטורון הסתובב נגד התנועה ונסע מולו (על כביש של 80 קמ"ש)...הניידת ניסתה לחסום אותו אבל ללא הצלחה והוא ברח לשטח יותר מאוחר אחרי שעשה וילי נגד התנועה...

הינה סתם סירטון מה קורה אצלנו פה ....(האמת אין לי בעיה עם זה ואותי אישית זה משעשע ליראו תאת השוטרים חסרי אונים)...

לא יודע מי יותר אידיוט הוא או השוטרים שנתנו לו לברוח במיוחד ה B4 שהשיגה אותו ללא בעייה אבל לא עצרה אותו, ביזיון!

רק שלא יגמור בתוך אוטובוס או בתאונה חזיתית תוך כדי ביצוע ווילי.

פורסם
היה אחלה פקק בז'בוטינסקי, 99% ממנו בעקבות סקרנים שהסתקרנו כיצד נראית גופה ולכן עצרו את רכבם להסתכל (50 דקות להיכנס ועוד 50 דקות לצאת מאיזור ז'בוטינסקי.

ואללה, אני נוסע שם כל יום, מזל שהפעם נסעתי דרך הכביש החדש במקום.

פורסם
לא יודע מי יותר אידיוט הוא או השוטרים שנתנו לו לברוח במיוחד ה B4 שהשיגה אותו ללא בעייה אבל לא עצרה אותו, ביזיון!

ההיפף הוא הנכון!

אם הוא יגמור בתוך אוטובוס (חונה) או בגזע עץ, או אז הוא יקבל את כל תשומת הלב שנמנעה ממנו בילדותו , בצורת סט תמונות ב HNN.

על אנשים כאלה נאמר "אין שכל- אין דאגות" , ולראיה , כמות ה"שכל" שנמצאת על הכביש ברחוב ז'בוטינסקי.

הכלי הזה לא משמש להנאה או כיף, אלא למשוך תשומת לב נטו , סטייל "איזה גבר גבר אתה", אולי רוכבים כאלה מפצים על משהו? :roll:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

בשלב מסויים המזל יגמר.

לרכב בוילי נגד כיוון התנועה שממול מגיעים רכבים זה לא מעשה חכם.

מאוד יצער אותי לשמוע חלילה על תאונה שהוא יהיה מעורב בה.

הכלים הללו מסוכנים, לא כולם יודעים לשלוט בהם ברמה הגבוה ביותר, וגם אלו ששולטים צריכים ורובם עושים זאת בצורה בטוחה על מנת למנוע פגיעות רכוש ונזק מיותרות.

רוצים לרכב בוילי? ללמוד פעלולים חדשים? כדאי לעשות זאת במגרש סגור, חלילה אם נופלים הסכנה להפגע מרחב חולף בכביש ציבורי היא גדולה ביותר ואילו במגרש היא מצמצמת את האפשרות הזו ל 0.

כדאי לרכב חכם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
בשלב מסויים המזל יגמר.

לרכב בוילי נגד כיוון התנועה שממול מגיעים רכבים זה לא מעשה חכם.

לעשות את זה עם טרקטורון זה עוד חצי צרה. בחודש האחרון כב קרה לי 3 פעמים שבכביש ראשי (3 נתיבים לכל כיוון ועם שטח הפרדה. דרך רבין באשקלון בקטע שבין המכללה להיכל הספורט למי שמכיר) רכב טועה ונכנס נגד כיוון התנועה.

לגבי אותו מטומטם שנהרג עם הטרקטורון לא רק שהפסיד את חייו אלא גם הרס את חיי משפחתו וחיי נהג האוטובוס (ועוד כמה נוסעים על הדרך).

חבל שהמשטרה מעלימה עין מהתופעה ולא אוכפת את החוק בחומרה. כשזה פורץ בן מיעוטים שבורח מהם בירושלים הם יודעים לירות על הרכב אבל כשטרקטורון משתולל באמצע שכונת מגורים ליד ילדים הם בוחרים לא לעשות כלום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני לא יגיב לגבי המגיע לו לא מגיע לו, אבל בבירור רואים שקסדה במקרה הזה קרוב לוודאי יכלה להוריד את הפגיעה ברמה גבוהה ביותר, מה שמזכיר לנו שוב ושוב למה לחבוש קסדה בכל מצב שמתנהלים בתוך כלי רכב פתוח כלשהוא.

אבי.

פורסם
פקוק לא נוח,כביש מקורצף והרוס,נתיבים משונים. כל זה גם כן סיבות לתאונות בעיר , ולעיריה לא אכפת.

הסיבה הראשונה היא הנהג, ונהג שלא יודע להתאים את נהיגתו לתנאי הדרך הוא לא נהג. אל תתחיל לכתוב עכשיו כמה התשתיות מחורבנות כי זה לא שייך.

אי אפשר להאשים את רוכבי הטרקטורונים ב100 אחוז. כמונו כמוהם. גם להם אין מסלולים מוסדרים ומקומות שבהם הם יכולים להשתולל בלי להפריע לאף אחד.

אפשר וחצי. בדיוק כמו שאנשים יורדים למנחת ערד ולא משתוללים באמצע העיר.

נכון שיש כמה אשמים, פרט, נמק והסבר בבקשה. אבל האשם העיקרי היחיד לכך שהרוכב נפטר הוא עצמו

תפסיקו לפזר האשמות שווא ותירוצים עלובים לכל עבר. יש כאן רק אשם אחד.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לא יודע אם מדובר באותו אדם, אבל הפרופיל שאתה מתאר לא רחוק משם:

מהיום: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3687785,00.html

• תוכן חדש...