Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחרי שראיתי את הסרטון אני חייב לומר שגם קסדה לא הייתה עוזרת לו...

ולמיני דיפנדר, לא מגיעים לו רחמים אבל לומר טוב שהוא מת,קצת טעם רע, למרות הכל הוא לא מחבל או משהו.

פורסם
כל כך הרבה נכתב על ילד מפגר... טוב שנהרג ולא פגע במישהו אחר

אני חושבת שאתה מגזים, ותשתמש במילים מחושבות יותר.

אין מדברים בגנותו של אדם מת.

יהי זכרו ברוך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אחרי שראיתי את הסרטון אני חייב לומר שגם קסדה לא הייתה עוזרת לו...

ולמיני דיפנדר, לא מגיעים לו רחמים אבל לומר טוב שהוא מת,קצת טעם רע, למרות הכל הוא לא מחבל או משהו.

ואם היה רוצח איתו משפחה? 3 ילדים קטנים והורים?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

מידע שבידי מראה שלא מדובר בילד אלא בגבר בן 31 שפוי נשוי ואב לתינוקת.

כל עוד לא יתלו במדינה הזו רוצחים ואנסים אין כל שחר לטיעון שמגיע למאן דהוא עונש מוות בכביש תהיה העבירה אשר תהיה.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

הרגע הראו את הסירטון בחדשות 10.

פשוט מפחיד!

Hyundai accent 98 GLS

משתעלת? כן.

משעשעת? תלוי איך מסתכלים עלייה.

אבל היא שלי! :)

פורסם
חבל שלא מאמצים ירי בגלגלים כמו בחו"ל, זה כנראה היה חוסך לשוטרים הרבה בלגן עם אידיוטים מהסוג הזה.

אתה באמת מתכוון לזה?

אם היו יורים לו בגלגלים הוא היה מתהפך, וללא קשת התהפכות וקסדה גם היה נהרג. אז עדיף שהשוטרים היו הורגים אותו?

ד"א - מה זה הגבשושית המוכתמת בדם שנותרה לאחר פינוי ההרוג?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אני רציני מאוד, תכניס לך לראש שאדם כזה הוא לא פחות גרוע משיכור שעלה על ההגה.

אם אחרי שני אופנוענים עשו מרדף משטרתי מתוקשר רק בגלל מהירות, אני מצפה שיורידו חוליגנים שכאלה בדרכים אפילו יותר קשות אם צריך.

אני רואה כמעט כל יום את הילדים האלה משתוללים פה ובמיוחד בסופי שבוע, תאמין לי זה לא מופע פעלולים אלא יותר מופע אימים מה שהם עושים פה. רוצים להשתולל? אין בעיה כנסו לשטח סעו גם על 200 איפה שאין אנשים ואם ימרחו על עץ אני לא אתיחס לזה, בכביש אני כן אתייחס במיוחד שהם גם יורדים לחופי רחצה ודורסים שם אנשים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

+1!

אתה לא רוצה לדעת :shock: (את האמת אין לי מושג,ואני מעדיף שהמצב יישאר ככה :?)

פורסם
אתה באמת מתכוון לזה?

אם היו יורים לו בגלגלים הוא היה מתהפך, וללא קשת התהפכות וקסדה גם היה נהרג. אז עדיף שהשוטרים היו הורגים אותו?

קשת התהפכות זאת אחת ההמצאות הישראליות שצריכות לזכות בפרס.

בפרס להמצאה הכי מטופשת שיש.

בכל העולם אין על אף כלי קשת התהפכות,זאת המצאה ישראלית דבילית שפשוט נועדה להרוג.

עזוב את הענין שזה משנה את כל יחסי המשקל שהנדסאים עמלו ועבדו עליו שנים רבות בפיתוח הכלים בכל חברה בעולם.

עזוב את הענין שזה לא מוסיף ליופי ולפרקטיות של הכלי.

הדבר הזה זה סכנה מולחמת! זה לא קשת ההתהפכות זה כלוב התהפכות. ברגע שהכלי מתהפך הקשת סוגרת על הרוכב ולא מאפשרת לו להשתחרר מהכלי,ומי שמנסה בכל זאת מסתכן בכך שהברזל יכנס לו בעמוד השדרה או במפרקת ויגמור את הבן אדם באותו רגע.

פורסם

נפתח לו הראש ונשפך המוח החוצה. כן, זה מה שקורה ויכול לקרות לכל אחד, אז יאללה תפסיקו להתייחס לזה בזילזול.

ואולי גם לא במקום אימרות כמו: "טוב שמת"... אבל יודעים מה? באותה מידה במקום אוטובוס יכלה להגיע פריווט קטנה של אמא ותינוק במושב הקידמי, ואז המצב היה ממש נירא עגום.

ה"ילד" הזה, עשה את השטות הכי טיפשית בחיים שלו, וקיבל על זה עונש.. מזל שרק הוא נענש ולא אף אחד אחר גם כן.

נוסע בטרקטורון לא חוקי, בלי חסדה, בכביש לא מתאים לכלי זה, לא מצייט להוראות הכביש, בקיצור שם ז*ן על כ-ו-ל-ם!!!

שוב תודה לאל שרק הוא נפגע ולא אף אחד אחר בנוסף.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

זה המוח שלו?!:crazyeyes:puzzled::shock3:

אם היה נפתח לו הראש הוא היה מת באותו הרגע! מה שפותח השרשור כתב זה שהוא היה חי לאחר הפגיעה!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...