Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן הכותרת היא פרובוקציה. למה?

ממכיוון שהייתי עד הבוקר לת.ד קטלנית בפ"ת.

עמדתי ראשון ברמזור ליד סוכנות פורשה מכיוון מערב למזרח . היה פקק בז'בוטינסקי וכולם זחלו.

האוטובוס עמד לידי בנת"צ.הטרקטורון הגיע גם הוא מכיוון מערב וככל הנראה ניסה לעקוף את האוטובוס ולפנות שמאלה והוא פשוט לא הצליח.

האור התחלף לירוק, התחלנו לסוע ואז שמעתי מנוע של טרקטורון שואג, ואחרי עוד כמה שניות שמעתי קול ריסוק וקול גרירה של פלסטיק על הכביש. במקביל ראיתי את רוכב הטרקטורון עף באוויר מתגלגל על הכביש ונשאר ללא תזוזה.

עברו כ 10 שניות של תדהמה ויקיפאון מוחלט עד שהבנתי מה אני רואה ואמרתי לאשתי (שיש לה רקע רפואי) לרוץ אל הפצוע (אני נשארתי עם הילד באוטו) במקביל רצו עוד מספר אנשים אל הפצוע.

הפגיעה היתה בראש ובעצם אי אפשר היה לעשות דבר למענו חוץ מלהרגיע אותו ולספר לו שהאמבולנס בדרך ושיהיה בסדר...

כדקה אחרי התאונה הגיע -במקרה- אמבולנס של עזר מציון ,שהיה עם ציוד רפואי מלא אבל הנהג היה ללא הכשרה מינימלית בעזרה ראשונה. שלוש דקות (!) אחרי התאונה הגיע האמבולנס הראשון והתחיל הטיפול הרפואי .

לצערי הרוכב לא חבש קסדה, הפגיעה היתה קשה והוא נפטר .

כאן אני חוזר לכותרת : עונש מוות על עבירות תנועה -זה לא בהכרח אומר שהעונש יחול על העבריין ,גם אזרח תמים בדרך עלול להיהרג בגלל עבירה של מישהו אחר.

אני רוצה לומר -זאת אחרי כמה שעות שבהן חשבתי על משפחת ההרוג הורים,אחים, ילדים - אשה?

חברים יש לכם משפחה וחברים - סעו בזהירות בהתאם לתנאי הדרך!

סעו בזהירות!

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזעזע :-( .

תנהגו בזהירות.

יוצא לי לפחות פעם ביום לנסוע בכביש הנ"ל, פקוק לא נוח,כביש מקורצף והרוס,נתיבים משונים.

כל זה גם כן סיבות לתאונות בעיר , ולעיריה לא אכפת.

פורסם

הבנתי את התוצאה, לא הבנתי אבל מי עשה מה.

מי פגע בטרקטורון?

מי ביצע את העברה?

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

באמת שנמאס מכל המטורפים האלה.

רוכבים בלי קסדה, במהירויות מטורפות בתוך העיר, בלי מספר רישוי ומצפצפים על כולם. מה אותו רוכב טרקטורון עשה באמצע פתח תקווה? טרקטורון הוא כלי עבודה חקלאי וכלי פנאי שאסור לו לעלות על הכביש, ובטח שלא כביש ראשי באמצע פתח תקווה.

ביישוב שלי בכל סוף שבוע נוסעים על טרקטורונים חבר'ה צעירים בלי קסדות, בלי מספרי רישוי, נוהגים במהירויות בלתי חוקיות בעליל ועושים רעש שמפעיל את כל האזעקות ברחוב. משטרה? לא יכולה לטפל בזה.

כנראה שדרווין צדק בתיאוריה שלו. חבל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין מה לעשות יגידו הרשויות זה המחיר של הקידמה

בולשיט יש הרבה מה לעשות.

אילו על כביש לא בטיחותי היו מכניסים את מתכנניו / מבצעיו לכלא

( כמו שעשו לממציא תקרת הפלקל עקב אסון ורסאי ) היו לנו יותר כבישים בטיחותיים.

אני יודע זה חלק מהבעיה, ויש לטפל גם בבעיות האחרות.

בעיית ההרג בכבישים לא תבוא על פתרונה אם לא יהיה טיפול רב מערכתי שיכלול את התשתיות את הנהגים ואת המכוניות בהן אנו נוסעים.

בד"כ מחפשים את האבידה מתחת לפנס ולא במקום בו היא אבדה, ולכן התוצאות העגומות.

ואני בסה"כ רוצה לחזור הבייתה בשלום

ישראל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אאל"ט דווקא במקום התאונה הנ"ל אין בעיית תשתית. הכביש נסלל מחדש לפני כמה שנים כולל נתיב תח"צ תחום בגדר ומופרד משלושת הנתיבים הרגילים המשמשים את שאר כלי הרכב.

לפי מה שפותח השרשור רשם נראה שהטרקטורון ניסה "לגנוב" את הרמזור \ לעקוף את האוטובוס (בנת"צ?).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם הוא היה שם קסדה הוא היה איתנו עכשיו ב100 אחוז. נכון שיש כמה אשמים, אבל האשם העיקרי לכך שהרוכב נפטר הוא עצמו וזה שהוא שכח את הקסדה. אין לכם מושג כמה תאונות יש של רוכבי טרקטורונים, בכביש בשטח וחלקם נפטרים רק בגלל קסדה.

אני בעד העונש מוות. חייבים להתחיל לעשות משהו עם התאונות בארץ. ברגע שיהיו קנסות גבוהים, ובתי משפט רציניים, לא יהיו יותר תאונות.

פורסם

השבוע נסעתי בכביש 444 בערב השני המסלולים היו עמוסים בתנועה שנעה בסביבות 80 קמ"ש.

רוכב טרקטורון שנסע כמה מכוניות מאחורי החליט שנמאס לו ויצא לעקיפה על השוליים במהירות גבוהה משמעותית מהתנועה

כאשר חציו במסלול הימני וחציו בשוליים, את הרוכבים האלו צריך להוריד מהכביש, אחרת יגמרו כמו הרוכב בתאונה המדוברת.

פורסם

5 תווים ונקודה: קסדה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לפי התמונות רואים שהוא עם ראשו ניפץ את השמשה הקדמית של האוטובוס.

אכן קסדה הייתה מצילה אותו.

הייתי על 4!!!!

הייתי על 3!!!

ולאחרונה עברתי ל-2!!

המסקנות: על 4 עדיף בארופה, בארץ עדיף על 2.

פורסם

לא כול כך בטוח שקסדה הייתה מצילה אותו.

היה לי חבר שלפני 8-9 חודשיים עשה תאונה עם אופנוע והוא חבש קסדה אבל למרות זאת הוא נפטר כתוצאה מפגיעה בראש.

לפעמים קסדה לא מצילה חיים!!!

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

• תוכן חדש...