Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אינני בא להפחית מאשמת הבחור, אני מ"השוטרים שעושים מהם צחוק וכיף לראות אותם מתוסכלים" שהוזכרו כאן, כשאני מתנדב במתנ"א ונתקל הרבה במשוגעים האלה (אגב, אנחנו לא מתוסכלים, אף אחד מאיתנו לא ייקח אחריות למרדף, אם הוא מתעקש להיהרג - שיעשה את זה בלי לערב אותי ואת חיי משפחתי. אנחנו שלמים לגמרי עם ההוראה לא לרדוף, לא שלמים עם זה שלא תופסים אותם ב-100 דרכים אחרות , ואפשר).

בכל זאת אתפלא אם נהג האוטובוס , שהיה ער לטרקטורון הרועש שלצידו אם הכותב שמע אותו וראה אותו, אכן יצא בזהירות מספקת כשקיבל בירוק.

מי שנוסע על ידך בטרקטורון בעיר הוא טיפוס שאתה צריך לקחת בחשבון שיעשה את כל הלא צפוי.כולל לחתוך שמאלה על האף שלך.

ונראה שהבחור חשב כך- שהאוטובוס ייתן קודם למשוגע להתרחק ממנו כשיבוא אור ירוק.

לא הצליח לו וטוב שרק הוא שילם.

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חיימי,

כמתנדב אני חייב לציין שטביעת העין הבסיסית שלך מפתיעה אותי לרעה.

תסתכל על עוצמת הנזק לטרקטורון, על ריסוק השמשה ע"י ראש הרוכב, על שובל הדם ומרחק הזריקה של הרוכב, פה לא מדובר באוטובוס שהתחיל בנסיעתו לאחר אור אדום אלא באוטובוס שכבר נוסע במהירות עירונית.

אולי הטרקטורון חתך אותו, אולי האוטובוס נסע באדום, צילומי הזירה לא מאפשרים לקבוע אבל מה שבטוח מעבר לכל ספק הוא שהאוטובוס הזה נסע במהירות עירונית איטית ולא התחיל בנסיעה ממצב עמידה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כן, אתה ממשיך בהרגלך לנסות לפגוע אישית,זה אוטומטית עושה אותך בר סמכא , אני ממשיך לא.

לא מעט תאונות ראיתי. עם לא מעט בוחנים דיברתי,קראתי דו"חות וצילומים שלהם.אם האוטובוס היה נוסע "במהירות עירונית" היה הטרקטורון מתחת לאמצע-סןף האוטובוס והבחור...לא היתה כאן דילמה אם היה/לא היה ניצל עם קסדה.(זוכר את הקטנוען בצומת יאזור עם הראש בקסדה 5מ' מהגוף?)

אמנם לא רואים סימני בלימה ו/עדויות/סימני גרירה של הטרקטורון על הכביש מתחת לטמבון האוטובוס, אבל לי זה נראה 5 מ' אחרי התחלה.מכה חלשה מאד.

פורסם

לפגוע אישית? איפה הפגיעה האישית בדיוק?

באיזה סרט אתה חי?

בסה"כ אני חולק על ההבחנה שנתת על התמונה ואני עדיין לא מסכים שמדובר על תחילת נסיעה אלא על משהוא בסביבות 30 קמ"ש.

כולי תקוה שמההערה הזאת לא נפגעת עד עמקי נשמתך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה לא משנה אם האוטובוס היה בהתחלת הנסיעה או באמצע, הוא לא אמור להתחשב במופרע נקודה!

אני אהיה מגעיל ואומר שטוב שהוא הוריד אותו רק מהסיבה שאולי כמה מטורפים שכאלה יפסיקו להשתולל כלמידה מהמקרה הזה.

אם הטרקטורון היה נכנס בהולך רגל שקפץ לכביש, גם אז הוא היה בסדר כי הולך הרגל היה צריך להתחשב במטורף?

כל ההתחשבות הזאת היא מה שגורם למטורפים האלה לצוץ, הם יודעים שיוותרו להם ולכן הם מרשים לעצמם לעשות מה שהם רוצים, בדיוק כמו פושע שיודע שלא עושים לו כלום אז הוא ממשיך במעשי הפשיעה שלו.

זה בדיוק כמו ילד מכה שיודע שלמורה אין מה לעשות נגדו אז הוא ממשיך להכות והוא גם יכה את המורה בסוף, למה? כי מוותרים לו מסיבות כאלה ואחרות. הוותרנות הזאת מעצימה את התופעה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לאן מפנים את הטרקטרונים ורכבים שנפגעים מתאונות??(במקרה של נהג מת לא נראה לי שישחררו את הטרקטורון לתיקון במוסך).

גם אני מגיע למפגש שפלה

פורסם

אני יודעת שאופנועים וטרקטורונים מפנים למגרש משטרתי, אחרי חקירה של המשטרה מעבירים את האופנוע/טרקטורון לבעליו, או במקרה של רוכב שנהרג למשפחה.

לגבי רכבים אין לי מושג.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תאונה מזעזעת, מזעזעת המחשבה שדיברו איתו לפני שהוא נפטר בבית החולים ועוד ניסו להרגיעו.

אני חושב שכולם צרכים לנהוג בזהירות ולזכור שרמזור ירוק זה בגדר המלצה, קחו עוד 2 שניות ותסתכלו מסביבכם, שלא מגיע מטורף לקחת אתכם איתו לפגוש את אבינו שבשמיים.

תזכרו את התאונה של ירון ברכה, שהרג 5 אנשים ואת אחיו התאום, הנהגים של אגד נכנסו לצומת והוא פגע בהם אחרי שחצה צומת באדום, נהג מונית שהיה ליד הרכב של נהגי אגד, והיה אמור לספוג את הפגיעה בעצם ניצל בזכות זה שהוא לא נכנס לצומת, אלא קלט את ברכה ולא נכנס.

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם
זה לא משנה אם האוטובוס היה בהתחלת הנסיעה או באמצע, הוא לא אמור להתחשב במופרע נקודה!

אני אהיה מגעיל ואומר שטוב שהוא הוריד אותו רק מהסיבה שאולי כמה מטורפים שכאלה יפסיקו להשתולל כלמידה מהמקרה הזה.

אם הטרקטורון היה נכנס בהולך רגל שקפץ לכביש, גם אז הוא היה בסדר כי הולך הרגל היה צריך להתחשב במטורף?

כל ההתחשבות הזאת היא מה שגורם למטורפים האלה לצוץ, הם יודעים שיוותרו להם ולכן הם מרשים לעצמם לעשות מה שהם רוצים, בדיוק כמו פושע שיודע שלא עושים לו כלום אז הוא ממשיך במעשי הפשיעה שלו.

זה בדיוק כמו ילד מכה שיודע שלמורה אין מה לעשות נגדו אז הוא ממשיך להכות והוא גם יכה את המורה בסוף, למה? כי מוותרים לו מסיבות כאלה ואחרות. הוותרנות הזאת מעצימה את התופעה.

רק אני רואה את חוסר ההגיון בגישה שלך?

אני גר מזה 7 חודשים בהולנד, וכאן כולם מוותרים לכולם על הכביש (ובעיקר החזק נותן זכות קדימה לחלש - אני עדיין מופתע בכל פעם מחדש כשרכב פרטי נותן לי זכות קדימה כשאני על הקטנוע), ואף אחד (כמעט) לא מנצל את זה לרעה.

יש בעיית תרבות רצינית מאוד בישראל - במיוחד על הכביש, אבל מה שאתה מתאר מוביל לתרבות כבישים כמו שיש בהודו - שם מי שגדול יותר וחזק יותר - יש לו זכות קדימה, כי אחרת הקטן/חלש יותר יידרס.

אתה באמת רוצה להיות כמו הודו ולא כמו הולנד?

וסתם סיפור שנזכרתי בו בעקבות השרשור - באחד המפגשים של מועדון PSI בפארק רעננה שמענו פתאום טרקטורון נותן בגז בכביש שליד החניון של המפגש. בסוף הכביש יש ככר, והפרחח (בלי קסדה כמובן) חשב שהנה הזדמנות לעשות רושם על כל בעלי המכוניות הספורטיביות.

הוא נכנס לככר ונתן גז חזק בנסיון לעשות החלקת זנב, אבל האחיזה היתה גבוהה מדי והוא פשוט התהפך החוצה והתגלגל על הכביש.

אויש! הפאדיחה! לי בתור צופה היה לא נעים. כמו לראות סרט אמריקן פאי עם כל מיני מחוצ'קנים שגומרים תוך 5 שניות.

וכל החניון מסתכל עליו בגלל הרעש שהוא עשה בישורת :-P

הוא טיפס במהירות שיא, קצת חבול כנראה, על הטרקטורון, נסע מהר לתחנת הדלק הקרובה והתחבא מאחורי משהו שאף אחד לא יראה אותו.

אולי זה בכלל אותו אחד מהאוטובוס?

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

עצוב לי מאד שככה אתם רואים את תדמית רוכבי הטרקטורונים.

אתם מסתכלים על זה בצורה שגויה מאד. יש אלפי רוכבי טרקטורונים בארץ שלנו,אחוז מאד קטן מתוכינו זה האחוז שמשתולל כמו שאתם מתארים פה.

מי שלא חי בעולם הזה לא כל כך מבין,כמו שמי שלא חי בעולם של מכוניות הספורט לא יכול להבין.

לצערי,אנשים כאלה הורסים את התדמית של כל רוכבי הטרקטורונים בארץ ואנחנו הרוכבים ששומרים על החוק,נוסעים רק לטיולים בשטח בסופי שבוע ולא מחפשים פוזות וענינים נדפקים מזה.

תבינו,ענף הטרקטורונים הוא בידיוק כמו ענף המכוניות המשופרות,אנשים שלא באים מהתחום לא יכולים להבין את הכיף ומסתכלים על זה בעין כל כך צרה כנגדנו ודווקא מהקהילה הזאת שמכירה ויודעת על כל הבלאגן סביב הספורט המוטורי לא הייתי מצפה לתגובות כאלה כוללות.

שלא תיהיה אי הבנה,אני לא מצדיק את כל הטיפשים האלה שעושים פוזות במרכז העיר,ובטח שלא מחפש לתת לגיטמציה לאנשים שנוסעים בכביש מהיר דופקים ווילי ובורחים למשטרה.

פורסם

אל תתחיל להעלב לי בשביל כל רוכבי הטרקטורונים.

אתה חושב שאנחנו מטומטמים ועושים הכללות כאילו כל הרוכבים כאלה?

גם אני רכבתי לא מעט על טרקטרונים (היה לגיסי אחד), וכמו שאנחנו בחיים לא העלינו על דעתינו לרכב בלי קסדה או להשתולל על הכביש, ברור שככה גם רוב הרוכבים.

אותם תגובות תקבל ממני ומאחרים גם אם תתקבל ידיעה על איזה ילדון חסר אחריות שעשה שטויות ב 205GTI והתלבש על איזה עמוד במרכז העיר, למרות שאני בועד מועדון PSI בעצמי.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

בהחלט צדקת. פשוט מגעיל !

פורסם

ג'רמי אנחנו לא בהולנד ומה שעובד בהולנד לא עובד פה.

זה לא העניין של קטן או גדול, זה עניין נטו של עבריינים שלא משלמים על המעשים שלהם וכל מה שהם עושים מסכן את כולנו בין אם אנחנו הולכי רגל או נוסעים בה. עבריין כדוגמת נהג הטרקטורון הזה, אין לו מקום על הכביש! זה בדיוק מסוג האנשים שיורדים לחוף רחצה עם הטרקטורון ודורסים אנשים.

אם אתה רוצה דוגמה קצת יותר טובה, תאר לך שלפני האוטובוס היה אופנוע שיצא ברמזור לאט והאוטובוס היה מאפשר לטרקטורון לחתוך אותו (הטרקטורון לא רואה מה יש מעבר לאוטובוס), הוא הרי היה נכנס בעוצמה באופנוע וסביר להניח שהיה מרים את האופנוע באויר והרוכב היה נחבל בצורה לא קלה.

אני לא עושה הכללות שאת כולם צריך להוריד, פשוט מאוד רק את אותם משתוללים שעושים את זה במכוון והמשטרה לא פועלת ולא מטפלת בהם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

קצת עדכון על התאונה עכשיו מהחדשות - הראו סרטון שצולם ממצלמת אבטחה במקום,ומה שרואים הוא שהרוכב פנה שמאלה וככל הנראה עבר באור אדום,ובנוסף פנה מהנתיב הנגדי, והאוטובוס נכנס בו באמצע הצומת,ככה שהתיאוריות פה שהוא ניסה לחתוך אותו לא נכונות - כנראה הוא "פשוט" עבר באור אדום.

• תוכן חדש...