Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HOT ומעלליה

tomyon
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

HOT, YES, פלאפון, סלקום, מירס.

לכל אחד מאיתנו יש סיפורי זוועה ועצבים על התמודדות מול החברות הללו.

עכשיו, אנחנו פעם בכמה זמן רבים עם התאגיד הגדול? פעם בשנה? לרובנו גם זה לא קורה, אלא פעם בכמה שנים.

תחשבו עכשיו נציג שירות לקוחות, שצריך "לריב" עם לקוחות 8 שעות ביום, כל יום.

איזה באסה זה הא?

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לכל המצטרפים החדשים ל YES, ממליץ בחום להצטרף גם ל MAX.

שינה לחלוטין את הרגלי הצפיה שלנו בבית,

אין יותר "מחר אנחנו לא יוצאים כי יש הישרדות"!

אין "שיט, פספסתי את פרק 6 של "עמוד האש"!

והכי חשוב, אין יותר פרסומות!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אז אני רואה שאני בחברה טובה :|

חברים, אל תרימו ידיים! היכנסו בהמוניכם לאתר תלונה והעלו את טענותיכם על הכתב.

זה מה שאני עשיתי, והתשובה מהם צריכה להגיע כל יום.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• אחראי פורום
פורסם

איזה באסה זה הא?

אתה נציג מתוסכל במקרה?

זה התפקיד שלהם. אם להוט או כל חברע אחרת היה שירות לעניין - זה לא היה קורה.

סתם דוגמא , הרכבים בחברה שלנו הם מ"אלבר" - עונים אחרי שניה, עומדים בכל דבר שקבעת איתם

(תמיד מקדימים החוצפנים :shock:), שירות זריז ובלי חירבושים - הנה נציגים שלא מקבלים בראש.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני דווקא עברתי להוט, בטלפוניה ובאינטרנט, ואמנם השירות חרא והייתי צריך קצת לצעוק (ב-מ-ק-ר-ה הוכנסתי למסלול עם דמי מנוי חודשיים למרות שבפרוש חתמתי על מסלול טלפון בלי דמי מנוי) אבל זה עולה לי כמאה שקל פחות כל חודש, ואין תלונות לאיכות הטלפון והאינטרנט. בטלוויזיה אני ממילא עם כבלים אנלוגיים אז ככה שזה לא משנה לי כלום.

פטנט שקראתי פה בפורום עושה נפלאות לאיכות השירות של הנציגים - תגידו שאתה מקליטים את השיחה ותבקשו מהנציג לומר את שמו, את התאריך והשעה ועיקרי הסיכום ביניכם. works like a charm! ואני גם באמת מקליט באמצעות הסלולרי וככה יש לי תיעודים שאני אפילו משמיע בשיחות הבאות, אם צריך.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני דווקא מבסוט מהוט , עונים לי מהר וכל דבר שביקשתי יום למחרת כבר תיאמו לי נציג והכול הלך חלק ונציגים חזרו אליי כשראו שהפעולה מתארכת ולא רצו סתם למשוך אותי. אחלה סדרות מקור , תמיד יש מה לראות , אני נמצא גם בתשתית של הוט הרבה מאוד שנים וגם בטלויזיה ונדירות הפעמים שאני מרים טלפון לHOT , כשאני אצל חברים ורואה שם YES אז אני באמת אומר לעצמי שאומנם כולם מדברים של שירות לקוחות ויחס גרוע(שלא יצא לי לחוות) אבל טלויזיה רואים בשביל טלויזיה ולא בשביל שירות לקוחות, זאת דעתי בכל אופן.

פורסם

לפני כמה זמן רציתי להתנתק מ HOT באינטרנט, ולעבור ל ADSL, התקשרתי להוט, אמרתי להם שחזרתי בתשובה ואני מנתק את האינטרנט וזורק את המחשב מהחלון.

הם אפילו לא ניסו לשכנע אותי להישאר... ניתקו אותי אחרי כמה שעות 8)

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם
לפני כמה זמן רציתי להתנתק מ HOT באינטרנט, ולעבור ל ADSL, התקשרתי להוט, אמרתי להם שחזרתי בתשובה ואני מנתק את האינטרנט וזורק את המחשב מהחלון.

הם אפילו לא ניסו לשכנע אותי להישאר... ניתקו אותי אחרי כמה שעות 8)

אהבתי רעיון נחמד

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אתם מזכירים לי את אלו שמתווכחים בינהם מי יותר טוב- סלקום, אורנג' או פלאפון.

על כל אדם שמאוכזב מהוט אני מכיר אדם אחר שהבטיח לעצמו שרגלו של נציג יס לעולם לא תדרוך עוד בפתח ביתו.

שירות לקוחות בהוט שובר אותכם? גם ליס יש אחד כזה בדיוק!

טרטורים אינסופיים ועצבים מיותרים על התנהלות חשבונות חודשיים? גם ביס זה אותו דבר.

אל תנסו לחפש מי טוב פחות ומי טוב יותר..איפה שהאחד נופל השני קצת מתעלה עליו ובמקום אחר זה יהיה הפוך.

מה לעשות שאנחנו עדיין לא אמריקה (שם כבר כולם משדרים HD לפי חוק)..

כאחד שרכש פלזמה חדשה ממיטב כספו- לא ממש משנה לי אם מחובר אליה הזבל הזה של הוט או הגוש ח&א של יס- שניהם לא עושים חסד עם LG 42 חדשה!

פורסם
אתה נציג מתוסכל במקרה?

זה התפקיד שלהם. אם להוט או כל חברע אחרת היה שירות לעניין - זה לא היה קורה.

סתם דוגמא , הרכבים בחברה שלנו הם מ"אלבר" - עונים אחרי שניה, עומדים בכל דבר שקבעת איתם

(תמיד מקדימים החוצפנים :shock:), שירות זריז ובלי חירבושים - הנה נציגים שלא מקבלים בראש.

האמת שלא.

מעולם לא עבדתי כנציג שירות לקוחות באחת מהחברות האלו.

וגם אני לא חושב שאני אהיה מסוגל לעבוד בזה.

אבל יש לי הרבה חברה שעובדים או עבדו בזה. אז מניסיון כללי.

פורסם

4y2RwP8DcQ+d6rT9ATiAAAAAElFTkSuQmCC

אני דווקא מבסוט מהוט , עונים לי מהר וכל דבר שביקשתי יום למחרת כבר תיאמו לי נציג והכול הלך חלק ונציגים חזרו אליי כשראו שהפעולה מתארכת ולא רצו סתם למשוך אותי. אחלה סדרות מקור , תמיד יש מה לראות , אני נמצא גם בתשתית של הוט הרבה מאוד שנים וגם בטלויזיה ונדירות הפעמים שאני מרים טלפון לHOT , כשאני אצל חברים ורואה שם YES אז אני באמת אומר לעצמי שאומנם כולם מדברים של שירות לקוחות ויחס גרוע(שלא יצא לי לחוות) אבל טלויזיה רואים בשביל טלויזיה ולא בשביל שירות לקוחות, זאת דעתי בכל אופן.

דווקא היחס של השירות כן חשוב.

אנשים מוכנים לשלם יותר כסף ולקבל שירות כמו שצריך ולא שיתייחסו אלייך כמו זבל, ועוד אתה צריך לשלם להם.

יש חברות בארץ שיש להם שירות טוב..

פורסם

אה, זה אתה שמבסוט מהוט? שמעתי שיש מישהו מבסוט.

אתם מזכירים לי את אלו שמתווכחים בינהם מי יותר טוב- סלקום, אורנג' או פלאפון.

על כל אדם שמאוכזב מהוט אני מכיר אדם אחר שהבטיח לעצמו שרגלו של נציג יס לעולם לא תדרוך עוד בפתח ביתו.

שירות לקוחות בהוט שובר אותכם? גם ליס יש אחד כזה בדיוק!

טרטורים אינסופיים ועצבים מיותרים על התנהלות חשבונות חודשיים? גם ביס זה אותו דבר.

אל תנסו לחפש מי טוב פחות ומי טוב יותר..איפה שהאחד נופל השני קצת מתעלה עליו ובמקום אחר זה יהיה הפוך.

מה לעשות שאנחנו עדיין לא אמריקה (שם כבר כולם משדרים HD לפי חוק)..

כאחד שרכש פלזמה חדשה ממיטב כספו- לא ממש משנה לי אם מחובר אליה הזבל הזה של הוט או הגוש ח&א של יס- שניהם לא עושים חסד עם LG 42 חדשה!

מצטער אבל אתה לא יודע על מה אתה מדבר.

ראשית , רואים YES מהותית טוב יותר על מסכי פלזמה/ LCD -יש בהוט סדרות וסרטים 16:9 ?

שנית, מבחינת חשבונות יש ל YES אותה כמות טעויות כמו בHOT, אבל עם הוט ההתנהלות לא נגמרת ובYES כל טעות מטופלת מיידית ומזוכה בחשבון הבא כמו שעון ,בדרך כלל עם פיצוי.

HOT, YES, פלאפון, סלקום, מירס.

לכל אחד מאיתנו יש סיפורי זוועה ועצבים על התמודדות מול החברות הללו.

עכשיו, אנחנו פעם בכמה זמן רבים עם התאגיד הגדול? פעם בשנה? לרובנו גם זה לא קורה, אלא פעם בכמה שנים.

איזה באסה זה הא?

אבל למי אכפת? אנחנו מדברים על החברות לא על העובדים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בתור אחד שעבד בהוט (יותר נכון ב012 שנתנו שירותי OUTSOURCING להוט), עבדתי בתור נציג תמיכה טכנית לאינטרנט, לזכותם של הוט יאמר שבאינטרנט הם הרבה יותר טובים, מי שיש לו תשתית טובה באיזור, הרוויח. מי שיש לו תשתית גרועה באיזור, שיעבור ל ADSL - לטובתו.

נציגי השירות לקוחות/טכני של מוקדי הטלויזיה גרועים, אם הם היו שומעים אפילו רמז למשהו שקשור לאינטרנט, ישר מבלי לחשוב הם היו מעבירים למוקד אחר, למשל פעם העבירו לי שיחה, כי לקוח שאל איך משתמשים בחיבור ה USB בממיר הדיגיטלי. היה על זה בלאגן, למה שמעבירים אותו ממוקד למוקד בשביל שאלה כזו.

למזלי הרב, בבית אני מחובר ל YES כבר שנים רבות, בזמנו שעבדתי ב 012, קיבלתי הצעה ממש אטרקטיבית לעבור להוט עקב עובד חברה, לא חשבתי פעמיים, לא עברתי. רק הטלפונים, כאבי הראש ואיכות הצפיה לא שווים את החיסכון של כמה עשרות שקלים.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

אני גם בחודש -חודשיםם אחרונים עזבתי את HOT ודדוקא לא בגלל בעיות אלה מחיר את האינטרנט ניתקו ללא שום בעיה במועד ובזמנים, אפילו לא שכנעו להשאר. ואז הגיעה זמנה של הטלויזיה בכבלים ,היה מעניין. התחיל מכך שהובטח ערוץ מסוים בזמן חידוש ההתחייבות אךהוא נעלם לפתע ודרשו שנשלם אחרי הרבה טלפונים החזירו וזיכוי אחרי חודשיים עוד פעם התחילו לחייב , אמרתי : אבל הבטחתם והם אמרו אין מצב זה ערוץ שעולה לנו כסף ולא תקבל אותו אבל כי אני לקוח טוב יתנו לי VOD ללא עלות , אמרתי טוב אני אבדוק אם יס אם יש להם אני עוזב . כרגיל מסע שיכנועים שאני לקוח טוב וחבל שאני אבזבז את כל הוותק שלי אצלהם בקיצור דיברתי עם יס קיבלתי הצעה טובה חתמתי ונשלח מכתב ניתוק להוט .

אחרי יום (או שאולי אפילו באותו יום) חזר נצג שימור שהודיעה שבגלל שאני לקוח טוב שלהם הם שקלו ואמרו שיחזירו לנו את הערוץ חינם . וכמובן שאל אם ניתן לבטל את המכתב ניתוק , לאחר שנאמר לו שלא כי לפני יום הייתי לקוח לא טוב ועכשיו אני לקוח טוב אז אני עוזב, ואז השתנו הטונים של הדיבור, היה קצת דיבורי אימה ואיומים כולל קנס על עזיבה (ופה חבל שלא הקלטתי את השיחות מלפני כי הייתי מראה להם מאיפה הדג משתין)

שבוע אחרי בא יס התקינו אך הוט לא באו לאסוף כפי שקבענו ,לאחר שיחה ארוכה (כולל המתנה עוד יותר ארוכה) הסתבר שאנחנו לא לקוחות אין לנו ממירים "מי אתה בכלל" אמרו לי. לאחר בדיקות נוספות נקבע טכנאי לשבוע אחרי , אך גם באותו יום לא הגיעה אף אחד וכרגיל אין שום רישום במערכת לא אני ולא טכנאי , אמרתי טוב נחכה עוד שבוע אולי אז יתמזל מזלי . נקבע טכנאי לשבוע אחרי ואיזה פלא לא הגיעה אף אחד, הפעם התקשרתי לשירות לקוחות ואז דיברתי עם טכני ואז אחראי אזור ועוד כמה עד שבסוף עשו לי שיחת וועידה עם הטכנאי באזור שיבוא לקחת את הממירים (משהו כמו שעה וחצי שיחות), ואכן אחרי שעה וחצי דפיקה בדלת והנה הטכנאי שכלכך חיכינו לו הגיעה רשם ממירים כולל מספרים סידוריים(לבקשתי) רשם שבוצע ניתוק . כך אחרי 3 שבועות התנתקנו מהם עכשיו מחכים לקנס 470 ש"ח לפחות יס מחזירים אותו (וכן הפעם הכל חתום שום סיכום בע"פ עם נציג טלפוני).

יש לי תחושה שזה עוד לא נגמר , לא אהיה מופתע מאיזה דרישה לתשלום על ציוד שלא הוחזר:oops:.

ואת האמת לדעתי ערוצי הסרטים טובים יותר כך גם הסדרות ומה שחסר לי זה ערוץ 8 .

• תוכן חדש...