Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HOT ומעלליה

tomyon
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי גם יס וגם הוט ולצערי הרב שניהם מחורבנים.

דווקא עם חיבורי ADSL מעולם לא היו לי בעיות, למעט אולי כמה מודמים שנשרפו והוחלפו מיד וללא כל טענות.

אבל אם כבר טענות על HOT, למה לעזאזל התפריטים בממיר עובדים כל כך לאט?

כל כך הרבה זמן להעביר ערוץ? הלך כל הכיף בזיפזופ.

והכי גרוע - כל הערוצים האינטרקטיבים שתוקעים לך את הממיר לשעתיים ואין שום דרך הגיונית לצאת מהם.

ראבק, שנת 2009. שלחנו טילים לאורנוס ואוטוטו אדם נוחת על המאדים ואי אפשר לארגן כפתור exit שבאמת עובד? :roll:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה ידוע שיס טובים בהרבה,ועוד לא התחלתי לדבר על המקס שלהם.

אגב מי שצריך עזרה עם הוט ויס,מוזמן לצור איתי קשר בפרטי.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני קורא מהתגובות על יותר מידי אנשים שנכוו מהוט, איך עדיין לא קמה עמותת נפגעים?!

לצערי גם אצלי הסגה עדיין לא נגמרה.

כמו שכבר אתם יודעים הח'ברה הטובים מהוט אמורים לאסוף את הציוד שלהם, אבל כמובן באופן לא מפתיע דפקו לי ברז פעמיים.

אני מרים טל' לשאול למה הם מייבשים שוב ושוב את זמני לשב, תנחשו מה הם עונים?

נציגת שירות : " חברה חיצונית אחראית על איסוף הציוד, והדבר לא תלוי בנו", לעזאזל, אתה מקבל באמת חום מהוט למשמע תירוץ עלוב שכזה, וזה אחרי שלקח להם בערך שנת אור לענות לטלפון.

דחילק מה "החברה החיצונית" הזאת מקבלת הוראות מהחלל החיצון או משהו כזה?!, החוצפה שלהם כל פעם מפתיעה אותי מחדש.

הנוכלים האלה כאשר אתה מזמין התקנה תוך שעה הם אצלך, אבל לקחת את הציוד סיפורי אלף לילה ולילה.

בקיצור, יש למישהו "פטנט" שיגרום להם לבוא ולקחת את השיט שלהם ?

בכל מקרה למדתי מוסר הסכל מכל הסגה הזאת: שכף רגל של ממיר/מודם שלהם לא תדרוך על מפתן הבית שלי.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

למה אתה רודף אחריהם להחזיר להם ציוד?

פעם פעמיים אתה רואה שהם לא מגיעים במועד שנקבע, אל תיצור איתם קשר, פשוט תן להם לרדוף אחריך וכשהם יקבעו איתך או שתבריז להם אם אתה רוצה להחזיר באותו המטבע או שתבקש תשלום עבור הזמן שביזבזו לך בהברזות הקודמות או שתקבע איתם לשעות הלילה שאתה בלילה גם ככה בבית ושהם ישברו את הראש מי יבוא אליך בשעות האלה כי אלה השעות היחידות שאתה בבית ובגלל ההברזות שלהם אתה לא מוכן לחכות להם באמצע היום ולבזבז זמן יקר.

כשהציוד שלהם אצלך אתה בעמדת הכוח, אל תתן להם את הכוח הזה בהתקשרויות מיותרות ורדיפות כי בגלל זה הם מזלזלים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מהסיבה הפשוטה, שהדרך שאתה אומר זאת המטרה שלהם, ובסופו של דבר יתקעו לך סכום אסטרונומי על אי החזרת ציוד.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

אין כזה דבר אי החזרת הציוד, ברגע שאתה הודעת על ניתוק זאת אחריותם לאסוף את הציוד, אם לא אספו זאת בעייתם ואין להם שום זכות לגבות תשלום על הציוד.

ואם גובים, מכתב מעורך דין או מכתב אפילו שאתה תכתוב שמסביר את העניין ומציב עובדות עם איום מפורש על בית משפט וכ"ו. ככה אם תאלץ להגיע למשפט בעניין, הכל יהיה לטובתך. וסיכוי טוב שזה יזרז אותם לקחת את הציוד או לפחות לא לגבות ממך תשלום על אי החזרת הציוד.

אחרת לפי מה שאתה אומר הם יכולים לעשות תרגיל להשאיר אצלך את הציוד במשך חודשים ולהגיד שאתה זה שלא החזרת ולגבות תשלום וככה לעשות לכל לקוח שעוזב.

מה גם שאתה תמיד יכול להציב להם עד יום X לבוא לאסוף אחרת הציוד יושלך לפח בגלל חוסר במקום איחסון וחוסר הענות מצידם לקחת את הציוד.

שורה תחתונה אתה מציב עובדות ברורות בשיחת טלפון אחת בלי לרדוף אחריהם ובלי להתעצבן.

in the face

with a chair

פורסם

אני רק אציין.

לנו יש בבית את כל השירותים של HOT ואין תלונות.

אני מרוצה ולעולם לא היו לי בעיות איתם, למרות שכן הייתי זקוק לשירות כמה וכמה פעמים.

אין תלונות.

פורסם

החוק אם זכור לי נכון מדבר על שירות שהטכנאי אמור לתת לך, פה לא מדובר בשירות ולכן יש צורך לבדוק מה החוק אומר לגבי העניין.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...