Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומאו MiTo הושקה בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים,יש לה סיכוי להצליח? דווקא המחיר נראה סביר ביחס למתחרות.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האלפא מיטו היא מכונית ראוייה, אבל מן הסתם לא נראה אותה הרבה על כבישי ארצנו.

אתה צריך לזכור שהיבואן עצמו לא סביר ביחס למתחרים, ואת זה אני אומר עם כל הצער.

רק להביט לעבר הפיאט גרנדה פונטו (אותו יבואן) שהיתה הצלחה מסחררת באירופה ועם פוטנציאל הצלחה גדול מאוד גם אצלנו, ותראו מה יצא מהרכב הזה היום מבחינת מכירות בארץ.

פורסם

רק להביט לעבר הפיאט גרנדה פונטו (אותו יבואן) שהיתה הצלחה מסחררת באירופה ועם פוטנציאל הצלחה גדול מאוד גם אצלנו, ותראו מה יצא מהרכב הזה היום מבחינת מכירות בארץ.

גיא בן דוד שלי מסמל"ת אמר לי שבוע שעבר שיש בדרך לארץ כ-30 מיטו לארץ בכל מיני צבעים ואני כבר מת שיקרא לי לבוא לראות את היפיופות.

יניב

פורסם
מחיר סביר ביחס לאיזה מתחרות?

היא מבוססת על הפונטו ועולה 40000 יותר

אתה יכול להשוואת את איכות החומרים ואיכות ההרכבה לפונטו ? שלא נדבר על מנוע טורבו בריא ועוד המון איבזורים...[נקודה]

לדעתי המחיר מ-ע-ו-ל-ה.[נקודה] היא לא יקרה יותר מפולו GTI ואיביזה קופרה.[נקודה]

כמובן שהיא לא מתחרה ישירה שלהם אבל היא כן יכולה לענות על הצרכים של חלק מהלקוחות האלה.[נקודה]

פורסם

יפהפיה. הלוואי שתצליח כאן בארץ והיבואן לא יצליח "להסתיר" ולדכא את המכירות שלה.

מי יודע, אולי עם המיטו תהיה מדיניות תמחור סבירה (כמו שעשו לאחרונה עם ה-159).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

"פוטנציאל הצלחה"? על סמך בה אתה קובע את זה? בישראל, עם תיבה רובוטית? בישראל, שוק שנשלט על ידי תוצרת יפן וקוריאה ומכוניות עם תיבות אוטומטיות? סתם לידע כללי, בשנתיים האחרונות הגרנדה-פונטו נמכרת כאן יותר מרנו קליאו ויותר מפיז'ו 207+206 יחד, וב-2007 בכלל היא היתה הסופרמיני האירופית הנמכרת ביותר. כך ש"פוטנציאל" ו"הצלחה" זה ענין יחסי, מסתבר.

מחיר סביר ביחס לאיזה מתחרות?

היא מבוססת על הפונטו ועולה 40000 יותר

איזה מין טיעון זה? באותה צורה אתה יכול לומר שמגאן ספורט מבוססת על מגאן ועולה 70,000 שקל יותר, או שאודי S3 מבוססת על גולף 1.6 ועולה פי שלושה.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

Guest ספורטמוטורי
פורסם

ראיתי כזאת בברצלונה,אוטו יפיוף וחמוד מאוד,סגנון מיוחד,אני דווקא מאמין שהאוטו ילך בארץ.

ב146 אוטו כזה ספורטיבי מנוע 1.4 טורבו עם 153 כ"ס חסכוני וחזק.

פורסם
"פוטנציאל הצלחה"? על סמך בה אתה קובע את זה? בישראל, עם תיבה רובוטית? בישראל, שוק שנשלט על ידי תוצרת יפן וקוריאה ומכוניות עם תיבות אוטומטיות? סתם לידע כללי, בשנתיים האחרונות הגרנדה-פונטו נמכרת כאן יותר מרנו קליאו ויותר מפיז'ו 207+206 יחד, וב-2007 בכלל היא היתה הסופרמיני האירופית הנמכרת ביותר. כך ש"פוטנציאל" ו"הצלחה" זה ענין יחסי, מסתבר.

השוק נשלט ע"י חברות הליסינג בלבד, אשר רוכשות את הרכבים הכי זולים גם במחיר של בטיחות לקוייה (ראו ערך יונדאי גטס GLF ושברולט אוואו).

אילו רק סמל"ת היתה מתמחרת את הגרנדה פונטו 1.4 עם התיבה הרובוטית במחיר שמתחרה ביונדאי גטס, והרכב היה מצליח גם בארץ מבחינת הליסינג. אני מניח שלא צריך להזכיר לך את הקורולה הרובוטית, שנמכרת פה בכמויות מרשימות.

אילו רק היו מייבאים את כל רמות הגימור של הגרנדה פונטו ללקוחות פרטיים, והרכב היה מצליח גם בארץ.

רק כדי שיהיה לך מושג עם איזה יבואן יש לנו עסק (למרות שרשמתי את זה 50 פעם): כשאני ניגשתי לסוכנות לפני 4 חודשים בלבד והתענינתי בגרנדה פונטו, לאחר שיחה קלה עם הנציג, הובהר לי שעדיף שאקנה את הפאביה וכך עשיתי ולא מתחרט. בכל מקרה אני מאוד מקווה שזהו מקרה בודד, כי לאחר 24 שנים של פיאטים אני אשמח לראות עוד מאלה על הכביש.

במקרה אחר שהתפרסם, אותה סוכנות ממש מכרה ללקוחה מבוגרה פיאט פנדה רובוטית, ללא נסיעת מבחן וללא הסבר על הגיר הרובוטי, ולאחר מסירת הרכב האישה המבוגרת נקלעה לבעיות התדרדרות אחרונית בעת זינוק בעליה וכ', והם התלוננו.

בקיצור אני מקווה שמערך המכירות של סמל"ת לא ידכא כל לקוח שבא לרכוש את האלפא.

פורסם

חולה על האוטו הזה,מדהים.

אבל הם המציאו לעצמם קטגוריה.

אי אפשר להשוות למתחרות,כי אין כזאת קטגוריה.

הדגם הבסיסי מתחרה בגרסאות הספורטיביות של מכוניות קטנות.

אפשר להשוות אוטו לפולו 1.8GTI שעולה אותו דבר.

אבל זה ממש מצחיק להשוות את שתייהן.:roflmao:

את ה GTA אי אפשר להשוות לכלום.

mito_gta1.jpg

אייל

פורסם

מדברים פה הרבה על המחיר, ומה המחיר המדובר פה?

נשמע כאילו מדובר ברכב אולטימטיבי; מהיר, חזק, וחסכוני בדלק.

פורסם

הרכב הזה פשוט מכוער.

לקחו את ה8C ודחסו אותה לחצי מהגודל.

אפילו הפנים של הרכב נראה די רע, לא קרוב ל147, בטח לא עם ההגה המוזר הזה.

Insane things comes from insanely people.

• תוכן חדש...