Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומאו MiTo הושקה בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה שטויות, מה שכתבת לגופו של העניין, זה לא היה להיט ולזה בחרת שלא להתייחס.

זמנית, היה מאוחר אתמול בלילה.

בכל מקרה, כן, נהגתי קצת על גרנדה פונטו, לא, לא הרבה אבל מספיק בשביל רושם ראשוני. מה שזכור לי בעיקר זה הגה שמרגיש מלאכותי לחלוטין (ומהיר בצורה בלתי פורפורציונלית - כאילו ניסו להזריק באופן מלאכותי תחושה ספורטיבית שתכפה על היגוי לא מחובר).

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראשית - לא נהגתי על הגרנדה פונטו. אדאג לארגן סיבוב על מנת לחוות דעה מבוססת יותר. ובכל זאת, להסיק מה-GP למיטו זה כמו מטיפו 1.4 ל-146TI, פחות או יותר.

הגה מהיר, אגב, הוא בוודאי לא חיסרון אלא יתרון בנהיגה ספורטיבית (כמה שפחות אתה מוריד ידיים מאחיזת המוצא = נהיגה יותר מהירה ויותר בטוחה).

לגבי רגש - היה כבר שרשור על זה, זה טוב, זה כיף, זה חשוב - והגה שנחשב לנטול רגש לאו דווקא מפריע בנהיגה ספורטיבית - ראה ביקורות על S2000, מגאן RS ולאון ספורטיביות (מכל אלה נהגתי רק על הלאון אבל דווקא ההגה שלה, שזכה לביקורות רעות, לא הפריע לי בנהיגה נמרצת כלל ועיקר).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

RK, אני מכבד את דעותיך ולא רוצה להסיט את השרשור הזה לכיוון אחר.

רק אומר שהגה מהיר ברכב ספורטיבי זה דבר נהדר. למדנו גם לקבל הגה ללא רגש בשנים האחרונות במכוניות ספורטיביות.

הגה מהיר הוא יתרון כאשר המכונית ספורטיבית ולהגה יש משקל טוב (לפחות) והוא פרוגרסיבי.

ההגה בפונטו הרגיש לי קל מאוד, ללא משקל עם רדיוס סיבוב קצר מאוד ומהיר. השילוב של שלושת התנאים הללו הוא לא שילוב טוב.

פורסם

כל מה שאתה אומר בערך קשור כמו מחת לתחת.

נהגת על ג"פ ולא אהבת סבבה, אבל מזה להשליך שהמיטו היא כישלון מבחינת נהיגה הדרך עוד ארוכה.

תנהג על המיטו ואז תבוא ותספר לנו את הרשמים שלך, עד אז התיאונים שלך הם בגדר תאוריה נטו.

אני בעלים של 145 תלתן שמבוססת על הפלטפורמה (או וואי) של הטיפו, בוא נגיד ככה שההבדל בינהין פשוט תהומי.

פורסם

ToxicTux - משקל, כמו כל דבר אחר, הוא עניין שניתן להתרגל אליו. גם אני מודה שהגאים קלים לא עושים לי את זה ואני אפילו מעדיף את ההגה הכבד יותר של ה-159 על זה של ה-156 שלי, אבל שוב, זה לא סוף העולם ואני שוב אביא את הלאון FR כדוגמא מצויינת - במהירויות חניה וזחילה עירונית ההגה שלה קל באופן מופרז, אך בנהיגה נמרצת יותר הוא מתקשה ואף כי אינו מצטיין ברגישות מופלגת, לא נזקקתי לתיקונים. ההגה עשה את העבודה שלו ברמה שהספיקה לי ברצף פניות חביב למדי.

לעניין ההגה של המיטו, במגזין CAR ירדו עליו חזק ומאידך במגזין EVO, אשר מתמקד, כידוע, במכוניות ספורטיביות, פשוט אמרו שהוא יכול להיות טוב יותר, אך לא משהו ששווה לפסול את האוטו בגללו. עד כמה שאני מעדיף שלא לסמוך על מבחן דרכים שהוא לא שלך, EVO הם עדיין מספיק אוטוריטה בעיני.

ובורקה, גם במחט וגם בתחת יש חור :-)

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בתור מישהו שנהג בשתי גירסאות של פיאט גרנדה פונטו (מולטיג'ט ו-1.4 רובוטית) לאורך קרוב לאלף קילומטר במצטבר, אני יכול לומר שההגה במצבו הקשה כלל לא הרגיש חשמלי או מנותק. בנוסף, בתמרונים עירוניים צפופים, מצאתי את מצב CITY כשימושי ונוח ביותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
כל מה שאתה אומר בערך קשור כמו מחת לתחת.

נהגת על ג"פ ולא אהבת סבבה, אבל מזה להשליך שהמיטו היא כישלון מבחינת נהיגה הדרך עוד ארוכה.

אני מבין שהגבת מבלי לקרוא בכלל את מה שכתבתי? חבל.

פורסם

אמנם לא נהגתי על השירוקו עדיין, אך אני מצטרף לדברי טל - המיטו בכלל לא מרגישה כמו פונטו אלא כמו אלפא (בואו נגיד - 147 עם איכויות של 159). היא מאוד נעימה ליום-יום, מאובזרת, איכותית, נוחה, מרווחת כמו הפונטו. לטעמי במחיר הזה היא יכולה להיות אלטרנטיבה מצוינת למשפחתיות או למשפחתיות גדולות עבור מישהו שלא צריך רכב גדול ורוצה משהו איכותי (אה - ולא מפחד מתיבה ידנית, כמובן).

יותר מזה - במחיר כזה אני לא רואה אנשים קונים פיאט 500 (אותו יבואן...) אלא רק אם הם באמת משוגעים על הצורה. ה-500 עולה רק 10% פחות ונותנת אולי 60% ממה שיש למיטו להציע. מול המכוניות שצוינו כאן (פולו GTI, איביזה קופרה) גם אין תחרות, ורק מול ה-207 GTI יש על מה לדבר (לא נהגתי, לא יודע - אבל זה אחלה מבחן השוואתי...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מול המכוניות שצוינו כאן (פולו GTI, איביזה קופרה) גם אין תחרות

רוני

רוני,

שאלה לי אליך: למה לדעתך למיטו אין תחרות נגדן? היא ברמה אחת/כמה רמות מעליהן, או שמא היא לא פונה לפלח השוק של המכוניות הנ"ל (קרי:ספורטיביות)?

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

היום הלכתי לראות את המיטו.

ואוו מדהימה

צליל של אלפא :)

בפנים מבחינת איכות חומרים היא סבירה , היו פה ושם פלסטיקים זולים אבל לא כמו שמתארים כאן

מה שיפה אצל היבואן שאפשר לעשות הזמנה מכל הקומבינציות של הצבעים (פנים וחוץ)

ב147 אלף היא מגיעה יחסית ערומה , שווה להוסיף 7200 שקל ולקבל מערכת של BOSE (עם סאב) ג'אנט 18 , קיט של טבונים וחצאיות מונמכות ועוד כמה פיצ'רים נחמדים.

פורסם

תמיר, הלכנו*.

לא הפעם הראשונה שאני פוגש ב-MITO, גם הפעם היה קשה להתרשם מאיכות ההרכבה הפיאטית המוכרת (לרעה), מהמושבים הלא מבריקים ומהעיצוב הפנימי הדי פיאטי וקודר.

מצד שני - נראית מצויין (למרות שהיא טיפה גסה. אני עדיין מעדיף את העיצוב האלגנטי של השירוקו), המנוע נשמע טוב, יש הרבה אופציות בחירה לגווני הפנים וניתן להזמין אותה עם שלל תוספות מקוריות.

יהיה מעניין לנהוג בה.

עד שזה יקרה - השירוקו היא האופציה המועדפת עלי (ותודה לגלברט על היחס הסופר אדיב. ועומר, תרגיש טוב - איש יקר!) :-).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

המיטו הופכת למעניינת במיוחד לאחר בחירת גוונים פניימים יחודיים כמו דש בורד אדום ומושבי עור חומים או אדומים.

ובמיוחד עם הגוון של הקסנון המקורי שנראה מהמם.

תודה לעומר על היחס האדיב :) תרגיש טוב :)

פורסם

תמיר, חבל שאי אפשר לשלב בין העיצוב של השירוקו לבין האופציות גוונים של MITO והמושבים של 207GTI.

:wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...