Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומאו MiTo הושקה בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא ערומה, אבל לא מאובזרת במיוחד - הכל אופציונלי (בתוספת נכבדת של תשלום).

חבל מאוד שאין נסיעות מבחן עד אפריל - בהחלט.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

טל.

אודי TT זה שקודה בתחפושת.

ולא תמיד היצרנים מצליחים למכור אותם רכבים בשתי שמות.

כמה מייבך מכרו ב 2008,בערך 100?

אלפא לא הצליחו למכור את ה 155.

GM ארה"ב יש להם רשימה ארוכה של מכוניות בסיגנון.

1. לעניות דעתי, האמירה שאודי TT היא שקודה בתחפושת היא פשוט קשקוש.

2. "אותם רכבים בשני (לא שתי, אגב) שמות"? לדעתך גולף 1.6 ואודי TTS זה אותו רכב בשני שמות?

3. ממתי הצלחה במכירות מעידה על משהו? אני יכול להבטיח לך שזה שמייבאך לא מצליחה כמו רולס-רויס, נניח, לא קשור בכלום לפלטפורמה עליה היא יושבת.

בכל מקרה, כן, נהגתי קצת על גרנדה פונטו, לא, לא הרבה אבל מספיק בשביל רושם ראשוני. מה שזכור לי בעיקר זה הגה שמרגיש מלאכותי לחלוטין (ומהיר בצורה בלתי פורפורציונלית - כאילו ניסו להזריק באופן מלאכותי תחושה ספורטיבית שתכפה על היגוי לא מחובר).

הגה זה לא הכל בחיים, גם לא במכונית ספורטיבית. הרבה, אבל לא הכל. בטח ובטח שהגה של ג"פ לא אומר כלום לגבי היכולת הספורטיבית של המיטו. כדוגמה פשוטה, קח מגאן רגילה שהיא מכונית עם הגה זוועתי, ולעומתה - מגאן ספורט בגרסת R26R האחרונה, מכונית שכל העולם בערך קושר לה כתרים.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
.

תודה לעומר על היחס האדיב :) תרגיש טוב :)

תודה.

חתכתי הביתה בערך חצי שעה אחריכם (הייתי בקאנט)...

המיטו נראית אלפא (במושג הטוב של המילה) אבל עדיין אל התחברתי אליה מספיק, ישנם קוים שפתאום אני קולט פונטו :shock:וזה קצת הציק לי בעין .

ההשואה העיצובית לשירוקו לא קשורה לדעתי וכן , אני משוחד מאוד!

המיטו יותר נראית כמו הוט האצ' צרה וגבוהה (סגנון קליאוS) לעומת השירוקו שנראית נמוכה ורחבה ..

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

ואני רואה פתאום בשירוקו את הגולף :shock:

עומר, אני מכבד אותך מאוד, אבל כמעט כל הודעה שלך בפורום היא בבירור של איש מכירות מאולם התצוגה של פולקסווגן (אני מתגעגע לילד ה-106 ראלי :wink:), זה ממש לא מכובד להיות איש יח"צ של פולקסווגן ע"ג הפורום.

ד"א, הפנינה(/תכשיט) העיצובית הזו- מיטו, דומה לגרנדה פונטו? סתם השמצה.

פורסם

עומר באמת צודק , המיטו בכמה שהיא נראית טוב היא באמת נראית הוט האצ' ולא שזה רע! ואפילו האצ' בין היפות ויוקרתיות שיש.

רק שהשירוקו ממש לא דומה להאצ'בק והמבנה שלה מזכיר בכלליות את האלפא בררה רק בקטן יותר.

מה שכן המיטו ב170 אלף מגיעה מאובזרת יותר מהשירוקו , מושבי עור (אדום\חום), ג'אנט 18 , מערכת יוקרתית ועוד כמה פיצ'רים שהופכים את ההרגשה בתוכה ליוקרתית מהשירוקו.

אבל את היופי של השירוקו אף אחד לא יכול לנצח , היום פשוט הסתכלתי עליה ורציתי להתעלף רק מהמחשבה שאולי האוטו הזה בקרוב יהיה שלי , במיוחד בשחור שהיא מרגישה כל כך קרבית (ואני לא חובב שחור[!])

פורסם
עומר באמת צודק , המיטו בכמה שהיא נראית טוב היא באמת נראית הוט האצ' ולא שזה רע! ואפילו האצ' בין היפות ויוקרתיות שיש.

רק שהשירוקו ממש לא דומה להאצ'בק והמבנה שלה מזכיר בכלליות את האלפא בררה רק בקטן יותר.

מה שכן המיטו ב170 אלף מגיעה מאובזרת יותר מהשירוקו , מושבי עור (אדום\חום), ג'אנט 18 , מערכת יוקרתית ועוד כמה פיצ'רים שהופכים את ההרגשה בתוכה ליוקרתית מהשירוקו.

אבל את היופי של השירוקו אף אחד לא יכול לנצח , היום פשוט הסתכלתי עליה ורציתי להתעלף רק מהמחשבה שאולי האוטו הזה בקרוב יהיה שלי , במיוחד בשחור שהיא מרגישה כל כך קרבית (ואני לא חובב שחור[!])

תמיר אפשר להגיד מברוק או שזה מוקדם מדי?.

יניב

פורסם

שוב השאלה שעולה - מי מהן יותר מהנה? השירוקו או המיטו? זה יכול להיות מבחן השוואתי דיי טוב.

בכל אופן, אם הייתי בוחר ביניהן, ללא ספק שהייתי הולך על האלפא, ולו רק בגלל העיצוב המדהים שלה. כמובן שלפי הכתוב (לא ראיתי, מתבסס על ראות של אנשים אחרים שאני קצת מכיר :-) ומקריאה במבחני רכב), גם מבחינת האיבזור היא עדיפה.

אה, ומנוע תמיד אפשר לשפר :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

את זה לא נדע עד אפריל , עד אז לא תיהיה מיטו למבחני נהיגה

מה שכן השירוקו מתנהגת כמו הגולף GTI ואם לא אפילו טוב יותר לפי מה שחלק מכתבות אומרות , וכידוע לכולנו הגולף GTI הייתה מכונית השנה גם בפיפטגיר וגם וטופגיר.

אם המתלים של גרסאת ה1.4 ושל ה2.0 הם אותו דבר , ה1.4 אמורה להתנהג טוב יותר בגלל הפחחת המשקל על הסרן הקידמי (בגלל המנוע)

פורסם

השירוקו זכתה השנה ב"רכב השנה של טופגיר"...

גם מגזין CAR בחר בה ברכב השנה בקטגוריה שלה מול TTS ומול RX8 שהגיעו לאותו גמר..

אני באמת משוחד אבל השירוקו הצליחה להקסים אותי.

הרכב היה אצלי לכמה שעות טובות והצליח לשכנע אותי, מרגיש כמו גולף GTI משופרת , יותר שטוח ויותר חד.

שלא תבינו אותי לא נכון - לדעתי המיטו מדליקה מאוד! באמת רכב יפייפה אבל מצטער , בזוית מאחור הוא מאוד הזכיר לי את הפונטו.

וזה בסדר.. אין פה עיניין של להשמיץ , יש כאלו שטוענים שהשירוקו נראית כמו מזדה 3 - SO? כל אחד וזוית ראייתו.

נ.ב: ילד הראלי - עדיין לא חויתי רכב מתנהג ומחובר כמו הראלי שהיתה לי , האימפרזה רחוקה שנות אור וגם השירוקו בתחום הזה של הפאן... :idea:

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

נ.ב: ילד הראלי - עדיין לא חויתי רכב מתנהג ומחובר כמו הראלי שהיתה לי , האימפרזה רחוקה שנות אור וגם השירוקו בתחום הזה של הפאן... :idea:

לא הייתי ציני, באמת התכוונתי לזה :-)

הפכת מאחד האנשים שהכי ריתקו אותי לקרוא את חוויותיהם בפורום (אתה+106+גביעים) ל...נטו איש מכירות. חבל, התבזבזת.

פורסם
תמיר, הלכנו*.

לא הפעם הראשונה שאני פוגש ב-MITO, גם הפעם היה קשה להתרשם מאיכות ההרכבה הפיאטית המוכרת (לרעה), מהמושבים הלא מבריקים ומהעיצוב הפנימי הדי פיאטי וקודר.

במיטו שנהגתי בה במשך שבוע לא הייתה איכות הרכבה "פיאטית" מוכרת לרעה, וגם לא "עיצוב פנימי די פיאטי וקודר". מה זה בכלל עיצוב פנימי פיאטי? ממתי הוא קודר? אתה ראית את ה-500 החדשה? ראית את הגרנדה פונטו הצבעונית מבפנים? איפה פה הקטע הקודר? אם כבר קודר זו יקירתך פולקסווגן-אודי ושות', שנדמה שאין לה צבעים אחרים בארסנל חוץ משחור.

באשר לשירוקו - הוא בכלל לא מתחרה במיטו, טכנית (קטגוריה מעל) אבל בפועל בארץ כנראה שתהיה סוג של תחרות בעקבות הקרבה במחיר. מבחן השוואתי בהחלט יכול להיות מעניין...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, ראיתי את ה-500 (ויש לי אחת במשפוחה) וראיתי וישבתי ב-MITO.

MITO מרגישה כמו פונטו שעברה שידרוג קל מבחינת איכות החומרים וההרכבה - לצערי, זה עדיין לא זה - לא מרגיש איכותי במיוחד. ברב המקרים - הפלסטיקה מרגישה זולה.

הפיאט בראבו שהייתה לי באירופה והכרומה (המתוחה) שיש לדוד שלי - מרגישות איכותיות משמעותית.

הקודר הוא ספציפי לגבי הרכב שנמצא כרגע אצל היבואן - הכל שחור. יותר מידי שחור :|.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...