Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב.מ.וו סדרה 7 החדשה עשתה עלייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1398839

אני רק רציתי לומר שאם אני שילמתי קרוב ל800 אלף ש"ח על מכונית אני מצפה שהיא תגיע עם הטכנולוגיה

הכי חדשה שיש ליצרן ולא לשלם אלפי שקלים נוספים בתוספות אופציונליות כדי לקבל אותה האם אני טועה?

יוני.

פורסם

אתה אכן טועה...

הדגם מגיע ברמת הבסיס כמו שיצא מהמפעל, כנ''ל לגבי כל רכב, מכאן מתחילה הרשימה, אתה יכול להוסיף ג'אנטים שונים, מערכות שונות כיד המלך, ואין לזה סוף, שים לב שהגירסה הכי חמה עולה 1,187,000.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

כן, אתה טועה.

לא מכריחים אותך לקנות B.M.W חדשה. אם אתה רוצה אתה יכול לקנות דגם "פשוט" או דגם עם תוספות, כמו כל חברה אחרת.

כמובן שברכבים יוקרתיים זה מתבטא בסכומים הרבה יותר משמעותיים אבל זה המחיר שהם קבעו, תתווכח איתם? זו זכותם.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

הוא טועה ולא טועה. נכון שיש תוספות יוקרתיות וייחודיות בתוספת תשלום בהתאם, אבל חבילת זכרונות למושבים הקדמיים שהיא רק אופציה בתוספת תשלום ברכב שמחירו ההתחלתי הוא כ-800K ש"ח, זו הגזמה.

פורסם
הוא טועה ולא טועה. נכון שיש תוספות יוקרתיות וייחודיות בתוספת תשלום בהתאם, אבל חבילת זכרונות למושבים הקדמיים שהיא רק אופציה בתוספת תשלום ברכב שמחירו ההתחלתי הוא כ-800K ש"ח, זו הגזמה.

זה בזיון.

כמו לקנות רכב ב 500000 עם טאסוט. מזה השטויות האלה?

קמור רוצים לעשות עוד כסף כמו גנבים.

אגב, בעבר יצא לי להיות באיזה סדרה 7, ופשוט השתגענו מכל הכפתורים שם ( אבא שלי נהג כמובן, לא היה לי רישיון אז ).

530 יותר קלאסי ^_^

פורסם

אתם שוכחים שמי שבאמת יקנה;

1) יקבל חבילת איבזור מאוד מקיפה במחיר מוזל (ולפעמים אפילו "במתנה" במסגרת מבצע השקה/מכירות כזה או אחר).

2) יקבל לפחות 10 אחוז הנחה (תלוי אם הוא לקוח קבוע/חוזר ועד כמה הוא מקורב/מוכר).

ולמרות זאת - לא רחוק היום שבו סוכנות BMW תהיה כמו סוכנות פורשה.

הסוכנות תהיה, רכבים בתצוגה יהיו, מוסכים מורשים יהיו - אבל המכוניות יגיעו בייבוא אישי.

(לשם השוואה - ב2007 עלו על כבישי ישראל כ~100 רכבים תוצרת פורשה. פחות מ30 הגיעו בייבוא רשמי דרך הסוכנות (לפי נתונים שפורסמו בעיתון))

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

רק עכשיו השקה של הבומר החדש? ראיתי אותו על כבישי הארץ לפני חודשיים, דגם 750 בצבע כסוף מטליק.

הכי אהבתי שהוא נסע לאט ולא מיהר, למרות ברור שאם הוא היה רוצה היה יכול לטוס.:twisted:

אני מבין למה בעלי רכבי יוקרה לא ממהרים. רכב כ"כ נעים לנסיעה, שקט נוסע חלק שלא בא למהר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני חושב שהרכב שהוא הכי טוב בסדרה (נניח 750, אני לא בטוח אם יהיה 760 בארץ) צריך להגיע מאובזר קומפלט בלי אפשרויות אחרות. דגמים קצת נחותים, כמו 730 למשל, ראוי שתהיה גרסה בסיסית ותוספות בתשלום.

על עלות התוספות ניתן להתווכח.

פורסם

בדיוק כשכל היצרנים האחרים (במיוחד מרצדס) הולכים בעקבות ב.מ.וו ובאנגל ומכערים את המכוניות החדשות שלהן עד אימה (E קלאס חדשה, מישהו?), ב.מ.וו חוזרת לשורשים, עם קו עיצוב שמרני משמעותית שפשוט גדל במימדים בהתאם לדגם (תראו את זה בחמש החדשה לעומת ה7). מעניין.

בכל מקרה, היא נראית טוב. לא טוב כמו S8, נגיד, אבל עדיין נראית טוב.

לגבי האבזור, רשימת האבזור ארוכה כלכך, שלא בטוח שתרצה הכל - ולפעמים יש דברים שבאים על חשבון אחרים. לא נראה לי מעשי למכור אותן Fully loaded. מצד שני, אם הם לוקחים כסף על דברים בסיסיים בסגמנט הזה - קסנון נגיד - זה שוד. אבל זה רק באופן רשמי; מעשית הם נותנים לא מעט אם רק תשים את הכסף, במיוחד בתקופות כאלו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...