Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תקרא, תחשוב שזו הבת שלך, ואז תגיב שוב.

מדובר במי שאזרה אומץ להיות הראשונה להתלונן.

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=747&msgid=53789747&archive=1

הוצאת לי את המילים מהפה.

לפותח השרשור, דמיין באמת שאחת מאלה שעברו את הדברים האלה היא הבת שלך או אחותך,ואז תגיד שהוא זכאי (או שעדיין תגיד שהיא מטומטמת שהיא היתה תמימה?).

שיירקב בכלא,זבל אדם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מבין את ההתאכזרות כלפיו. הוא מניפולטור תחמן ולא מוסרי ולא אנס אכזרי.

הייתי מבין שנה-שנה וחצי כלא על המניפולציות, אבל 7 שנים נראה לי אכזרי (ויש לי בת).

אני חושב שאם אותן אלה שעשו עליהן מניפולציות היו נעשות כוכבות, לא היינו שומעים על המקרים הללו.

בעולם הבידור אחוז ניכר מהגברים/נשים "פותח רגליים" בכדי לפתוח את הדלתות להצלחה, ראו את יו הפנר שכל הכוכבניות מגיעות לשכב עימו.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

האנשים שכותבים שהוא זכאי, ממליץ לכם לקרוא את השרשור בתפוז שקישר אליו אליבאבא. לא צריך לקרוא הכל, אם תקראו רק את ההודעות של פותחת השרשור זה יספיק.

אתם לא מבינים את הכוח שיש לאדם כזה על בחורה צעירה. הוא היה שחקן , מפורסם ובעמדת כוח על הבחורות האלה. לאדם שאתה מעריץ ומכבד קל מאוד לתמרן אותך, במיוחד אם מה שהוא אומר לך זה בדיוק מה שאתה רוצה לשמוע (הרי הוא שיכנע את הבחורות שהוא אוהב אותן או משהו בסגנון) ואפילו יותר מכך אם הוא שחקן (כמו במקרה הזה בדיוק).

האיש הוא רמאי ונחש ומגיע לו להירקב בכלא עד סוף ימיו, לא רק 7 שנים. לצערנו, 7 שנים זה עונש מאוד רציני יחסית לעונשים שנפוצים במקרים כאלה, אז אולי צריך להגיד תודה גם על זה (ואת זה שמערכת המשפט בישראל היא בדיחה- נשאיר לשרשור אחר).

"ai motoare capul doare"

פורסם

השאלה אם השגת מין דרך רמייה נחשבת אונס ?

אם נקביל עבירות מין לעבירות אחרות הרי שאונס שקול לשוד ,מה שגולד-בלאט עשה שקול לגניבה/רמאות,

אין ספק שמגיע לו עונש , ואפילו עונש כבד , השאלה היא אם העבירה מוגדרת כאונס.

פורסם
אם הוא נכנס לכלא ל7 שנים כי הוא רימה אותן, אז כל בחורה שאמר לבחורה שהוא אוהב אותה כדי להשכיב אותה גם צריך לשבת 7 שנים? :roll:

זו לא אותה תרמית.

הוא יצר מצג שווא שלם על מנת לגרום לנערות (לא נשים, נערות בגילאים 15.5-17) לשכב עימו, תוך ניצול מעמדו המיוחד. השאלה שעמדה בפני בית המשפט היתה, האם התנהלות כזו דינה כאונס.

פסק הדין אומר שכן.

מכאן והלאה, הכל עניין של דעה.

השאלה אם השגת מין דרך רמייה נחשבת אונס ?

עכשיו כן.

אם יש לך עמדת השפעה ואתה מנצל אותה תוך רמאות, אתה יכול להיכנס לכלא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אינני יודע מה היה שם וכמו שכבר נכתב בהודעה קודמת התקשורת מעוותת את התמונה לפי הפוזיציה של הכתב.

כלומר מבלי לקרוא את הפרוטוקולים של בית המשפט אינני מסוגל לחוות דיעה על מה שהיה שם והאם הוא אשם או לא.

אבל, אל תשכחו שמדובר בסה"כ בסקס.

במשך שנים גברים מכוערים רבי השפעה ומשופעים בכסף קיבלו מין תמורת הבטחות מעורפלות לעשות את הנותנת למלכה.

במשך שנים נשים מניפולטיביות פילסו את דרכן לצמרת בזכות כישורים מעולים בחדר המיטות.

איך שלא תסתכלו על זה מין הוא בהרבה מיקרים מטבע עובר לסוחר, בין נותן(נת) מרצון למקבל(ת) טובות הנאה מרצון.

מידיעה רדודה למידי של פרטי המיקרה, יש לי הרגשה שהעניין נופל לקטגוריה הזו, הא ותו לא.

אני מניח שמיד יתקפו אותי כל אלה שטוענים שמין זה פסגת היחסים בין גבר לאישה, שמדובר ביחסים קדושים.

לאלה אני אזכיר את הפעמים שיצאו עם מישהי, סיפרו לה כמה היא מיוחדת ושאין כמותה בעולם ושהם חושבים על קשר ארוך טווח איתה (עד מחר בבוקר...).

ואיך בצ'יק הכל נגמר כשהם כבשו את פיקוד דרום...

פורסם

אני לא מאמין שאני קורא את הדברים האלה. מה זה "בסה"כ סקס"? אתם יודעים כמה "בסה"כ סקס" יכול להרוס לבחורות צעירות את החיים? וזה בכלל לא משנה אם הוא מפורסם או לא.

חוצמזה, אונס זה לא רק לתפוס בחורה ולשכב איתה בכוח. וזה בכלל לא משנה אם זה נעשה כך או תוך כדי מרמה. ובקשר לעונש - כמעט אף פעם לא נפסק העונש המרבי הרשום בחוק. תראו לי מתי מישהו קיבל 20 שנה על אונס. לא שיש לי דרך לכמת האם 7 שנים זה הרבה או מעט, אבל במקרה הזה נראה לי שזה לפחות מספיק. הוא אמנם יצא מהכלא תוך 4.5 שנים על התנהגות טובה, אבל בגילו אני משוכנע שזה כבר תחילתו של הסוף עבורו...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אבל, אל תשכחו שמדובר בסה"כ בסקס.

במשך שנים גברים מכוערים רבי השפעה ומשופעים בכסף קיבלו מין תמורת הבטחות מעורפלות לעשות את הנותנת למלכה.

תראה, אם היה מדובר בנשים בוגרות, הייתה דעתי על מעשיו אחרת. אם אישה בת 25 נכנסת למיטה של כוכב כי היא מאמינה לסיפורי הבבל"ת שלו, שתאשים רק את עצמה. אבל במקרה דנן למעמדו מול מעמדן של הקטינות וגילן יש משמעות. הוא הלך על החלשות, התמימות, אלו שיכול היה להפיל בפח ורימה אותן ביודעין ובכוונה תחילה.

אני מכיר יותר ממערכת יחסים אחת בין גברים מבוגרים לבחורות מאוד צעירות שמבוססות על "תן-וקח" שהוא אולי שונה מהנורמה אבל לגיטימי. זה לא לבדו לא הבעיה.

אני מכיר בכוכבים שמנצלים מעמדם להשכיב בחורות, גם קטינות. זה לבדו לא בעיה.

השילוב של בעל עמדה/כוכב, קטינות ורמייה הוא שיוצר את העבירה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זכאי? ואת זה קבעת לאחר עיון בחומר התביעה? מביא לי את הסעיף הדיבורים של זה "רק סקס", אם הייתם מכירים ולו קצת ממה שעובר על אותם נערות ולא אלה שאתם רואים בתקשורת, כי הם החזקות, הם אלו שיש להם כוח לדבר.

בסופו של דבר אונס זה לא רק בכוח הפיזי, פסק דין הזה אני מקווה שיהיה תקדים למקרים דומים. והעונש? לפי דעתי מגוחך בלהתחשב בכך שלקורבנות יקח הרבה מאוד זמן אם בכלל להתגבר על הטראומה שחוו.

פורסם
אני לא מאמין שאני קורא את הדברים האלה. מה זה "בסה"כ סקס"? אתם יודעים כמה "בסה"כ סקס" יכול להרוס לבחורות צעירות את החיים? וזה בכלל לא משנה אם הוא מפורסם או לא.

ואם הוא היה הופך אותן לכוכבות טלוויזיה, אז הסקס הזה לא היה הורס להן את החיים? או שאולי עצם הכוכבנות היה מהווה פיצוי נאות לנזק הנפשי שנגרם להן?

תעשה לי טובה.

השילוב של בעל עמדה/כוכב, קטינות ורמייה הוא שיוצר את העבירה.

אני בהחלט מקבל את ההערה הזו.

זכאי? ואת זה קבעת לאחר עיון בחומר התביעה? מביא לי את הסעיף הדיבורים של זה "רק סקס", אם הייתם מכירים ולו קצת ממה שעובר על אותם נערות ולא אלה שאתם רואים בתקשורת, כי הם החזקות, הם אלו שיש להם כוח לדבר.

בסופו של דבר אונס זה לא רק בכוח הפיזי, פסק דין הזה אני מקווה שיהיה תקדים למקרים דומים. והעונש? לפי דעתי מגוחך בלהתחשב בכך שלקורבנות יקח הרבה מאוד זמן אם בכלל להתגבר על הטראומה שחוו.

איפה ראית שטענתי שהוא זכאי? דיברתי על התחושות שלי שמקורן בידיעה רדודה של פרטי הארוע.

אגב הבנתי מה ההגדרה שלך למושג 'אונס':

יצאת עם בחורה ואמרת לה שהיא יפה ומיוחדת, רק כי באותו רגע בא לך עליה - זה אונס.

אמרת לה שאתה בעל תואר שני בפיזיקה גרעינית ובפועל אתה רק סטודנט לתואר ראשון בפלוסופיה - זה אונס.

אמרת לה שאתה מחפש יחסים רציניים ובפועל היית סתם חרמן - זה אונס.

אמרת לה שמנהל הבנק קם לקראתך כל פעם שאתה נכנס אל הסניף, אבל בפועל יש לך וואקום בחשבון - זה אונס.

וואלה?

פורסם
אתה היית תוקע אותו בכלא? - בעזרת שמן חמניות או נוזל בלמים העומד בדרישות התקן DOT 4

מה כשהוא הרים את הסבון?

תוקע=זורק אותו לכלא שיצחיק את הערסים.

איזה כייף לי :)

פורסם

ולמי שעוד לא יודע, גם בעבודה שלכם אסור לכם ליצור קשרים עם אלה שעובדות איתכם.

מי שרוצה לפתח קשר עם מישהי שעובדת איתו, צריך ליידע את החברים לעבודה ואת הבוס. אחרת זה עבירה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
תקרא, תחשוב שזו הבת שלך, ואז תגיב שוב.

מדובר במי שאזרה אומץ להיות הראשונה להתלונן.

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=747&msgid=53789747&archive=1

הספיק לי לקרוא את המשפט הזה שלה כדי להבין במה מדובר :

" בעלי אומנם גרר אותי למרכז לנפגעות לפני שנים ... אבל "

כנראה שמדובר באישה שונאת גברים ונקמנית , אם כך היא מדברת על בעלה אז אני לא אתפלא לדעת שמדובר בעלילה !

ציד המכשפות שנעשה כאן פשוט מחריד .

עובדה נוספת , שאחת 'הנאנסות' המתלוננת שהופיעה אתמול מול יאיר לפיד טרחה שוב ושוב להעביר ביקורת על עצם כוונתה של התקשורת לשדר את הראיון עימו ואת עמדותיו בענין , כנראה ש'ההצלחה' שלה בבית המשפט עומדת להתערער מעצם שידור הכתבה , וכנראה , החשש מערעור שיוגש ( וסביר להניח שיוגש כתב ערעור ) ואז יחשפו את פרצופם האמיתי של המתלוננות , של המשטרה , של התובע וגם של צוות השופטים שחרץ את הדין באופן שכזה .

דבר תמוה כשלעצמו , הוא הנחרצות של השופטים למנוע את חשיפת הפרוטוקולים , שחנן מבקש לפרסם .

ברור לי שצריך להטיל עונשים כבדים על אנסים ועל גברים שכופים עצמם בכח על נשים ובעיקר אם מדובר בקטינות אבל כולנו יודעים שלא מעט מקרי 'אונס' מתחילים מנסיונות פיתוי והפעלת לחץ ( מניפולציות ) מצד הנקבה על הצד הזכרי , ולא מעט פעמים גברים נופלים למלכודות הללו .

הבעיה מתחילה בהפעלת שיקול דעת של המערכת המשפטית והמשטרה , ואנו גם יודעים שחפים מפשע לעיתים נשלחים לכלא .

אני לא טוען שחנן חף מפשע , אבל התרשמתי שהוא לא אשם באופן שבו הציגו אותו ושפטו אותו .

פורסם

אתם יודעים מה הכי כואב?

לא רק במקרה של חנן, אלא הרבה גברים בעלי הרבה כסף,כח,והשפעה נופלים בצורה דומה.

למה לעזעזל לא ללכת למכון ליווי?

בין 50-1000 שקל ואתה מבסוט.

ואם כבר יש לך זמן פנוי, צא וחפש לעצמך.

בן אדם בגיל של חנן גולדבלט והמעמד שלו? חצי מהמבוגרים יותר גודלו על ידי תכניות טלויזיה שלו.

למה הוא היה צריך את זה?

שיהיו בריאים,יש לו 7 שנים לחשוב על זה....

פורסם

50 ש"ח במכון ליווי ???? :shock:

מה זה תקופת הצנע ?

בסכום הזה תצטרך לעבוד קשה כי היא אפילו לא תוריד את התחתונים.

ולעניננו , היה לי חבר שפגש מישהי דרך אתר היכרויות , יצא איתה , מהר מאוד היא עברה לגור אצלו , חודש-חודשיים אחריי

נמאסה עליו, אמר לה שלום , וביקש יפה שתפנה את חפציה מהדירה.

זה עלה לו מאוד ביוקר:תלונה במשטרה על מעשה מגונה/אונס (למרות שהיו לא מעט עדים להיותם זוג) , הוא נאלץ להתפטר, לשבת במעצר בית שנה, להפסיד שנת לימודים אקדמיים ולחזור לבית הוריו בפעם הראשונה מאז התגייס.

• תוכן חדש...