Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כן, אנחנו עם רע. :roll:

אבל מגיע לכם! :twisted:

גם כך אנו גזע נכחד ( כגברים ):lol:

אבל אין בעיה , בסוף מי שיתחיל איתכן יהיו רק "עבריינים" - עולם תחתון - במבה לבמבה ( הגשש החיוור )

כי מהם אתן מפחדות , ולא תתלוננו , ואילו הגברים הנורמליים יפחדו מכן

( זה נקרא חרב פיפיות - אתן דוקרות וגם נדקרות )

ו dorki קראתי את ההודעה הקודמת שלך בבוקר , הסכמתי , וגם בערב אני מסכים :idea:

כל השאר כנראה חיים בעולם אוטופי , ולא מבינים מוניפולציות , של גברים ושל נשים .

זה היפה במשחק המינים , וזה המחיר

וכמו שאומר " רפי גינת " שלא יעבדו עלייכם ועלייכן , הורים ואחים צריכים ללמד בחורות צעירות קוים אדומים .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

בואו נראה מי יתעצבן מהתגובה שלי...

אפילו בגיל 15, בחורה שמוכנה להגיע למצב של סקס או של עירום כלשהו בלי הסכמה מראש, היא מטומטמת.

הורים לא מלמדים את הילדים שלהם כלום? יש אנשים מניפולטיביים שרוצים לנצל אחרים וההורים צריכים ללמד את הילדים שלהם מה הקווים שלא עוברים ומה לעשות בכל מקרה כזה.

אותי לימדו מאז שהייתי קטן להגיד "לא" אם מישהו נוגע בי בצורה מוזרה או שלא לרוחי. הבחורה הזאת היא אידיוטית? אונס כן צריך להיות אלים. אם הוא לא אלים, זה לא אונס אלא משהו אחר שאין לנו משום מה מילה בשבילו.

אז כן, הוא יצא זבל של בן אדם וניצל את המעמד שלו, אבל לדעתי אם מישהי מוכנה שייכנסו לה לתחתונים ולא מתנגדת או לא אומרת "לא", האשמה היא עליה.

היא הייתה צריכה להפעיל טיפה שיקול דעת ולקום משם תוך שהיא נותנת לו כאפה. אם היא לא עשתה את זה היא פשוט אידיוטית.

נכון שהפרוטוקולים לא פורסמו, אבל הבחורה כן אמרה "לא" ברגע כלשהו, אני סותם את הפה כי אז זה הופך לאונס.

"לא" זה קו אדום מאוד ואי אפשר לעבור אותו אבל אני עדיין לא מבין איך מישהי יכולה להיות כל כך דבילית שהיא תשכב איתו סתם.

שניהם אשמים בכל מקרה. צריך להכניס אותו לכלא כי הוא שמוק ועשה משהו לא בסדר שפגע בבן אדם אחר, אבל גם אותה צריך להכניס לעבודות שירות כי היא מאפשרת התנהגות כזאת ועוזרת לדבר עבירה.

עוד משהו קטן: אם הוא באמת הפעיל כוח פיזי אז צריך לחתוך לו את הביצים עם קולף תפוחי אדמה.

פורסם

אותי לימדו מאז שהייתי קטן להגיד "לא" אם מישהו נוגע בי בצורה מוזרה או שלא לרוחי. הבחורה הזאת היא אידיוטית? אונס כן צריך להיות אלים. אם הוא לא אלים, זה לא אונס אלא משהו אחר שאין לנו משום מה מילה בשבילו.

אז כן, הוא יצא זבל של בן אדם וניצל את המעמד שלו, אבל לדעתי אם מישהי מוכנה שייכנסו לה לתחתונים ולא מתנגדת או לא אומרת "לא", האשמה היא עליה.

היא הייתה צריכה להפעיל טיפה שיקול דעת ולקום משם תוך שהיא נותנת לו כאפה. אם היא לא עשתה את זה היא פשוט אידיוטית.

.

ההודעה שלך כ"כ תלושה מהמציאות שאני די המום. אין שימוש בכח אז זה לא אונס?

אני סוחר שמוכר לך אוטו, אתה הולך איתי למכון שלי שיש לי קומבינה איתו והוא אומר לך שהאוטו פצצה ואתה קונה אותו.

אחרי שבועיים הולך מנוע ובמוסך מגלים לך שהאוטו לא עם 12K ק"מ אלא עם 450K ק"מ, 3 תאונות שילדה ומורכב מ 2 מכוניות שונות.

לפי ההגיון שלך אתה תגיד, "הוא לא איים עלי, זה אני האידיוט ואמא שלי אשמה שלא חינכה אותי להיות חשדן" או שלמחרת אתה אצל העו"ד מכין כתב תביעה כנגדי ?

הוא אנס מסריח וחבל שלא חטף 25 שנים, חלקכם שמגן עליו בחרוף נפש עושה את זה כי אולי הוא זוכר אותו בתור חנן ענן כי אני לא מוצא סיבה אחרת להגן עליו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה הקשר בין רמאות במכירת רכב לבין זה שהיא שכבה איתו מרצון?

לפי מה שאתה טוען, בחור שהולך לזונה ולא משלם לה אז זה נחשב לאונס?

תעשה הבדלה בין מכירת מוצר לבין טובות הנאה. כמו שכבר אמרו, אם היא היתה מצליחה, תהיה בטוח שהיא היתה סותמת את הפה. היום ילדות בנות 12 נכנסות למיטה עם בני 16 וגם יותר, כל עוד זה בהסכמה, אני לא רואה פה מה האונס.

המשמעות של אונס היא סקס בכפיה, אם הוא הבטיח לה משהו תמורת סקס ולא קיים, אני לא רואה פה את הכפיה.

בכלל המצב היום כלכך גרוע שמספיק שבחורה הולכת ומתלוננת על מישהו מהצד השני של המדינה וישר הוא נעצר והסיכוי שלו לצאת מזה נקי הוא די אפסי. זה מה שקורה שהמערכת המשפטית רוצה להראות את הנוכחות שלה, היא חכמה על חלשים (וזה נכון לגבי כל תחום של עבירה על החוק).

מתי לאחרונה שמעתם על גבר שהתלונן על אונס מהסוג הזה? גבר לא יתלונן כי הוא יראה בסקס משהו רווחי גם אם בסופו של דבר הוא לא יקבל את מה שהובטח לו תמורת הסקס. בחורה ישר רצה לצעוק אונס.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מי שרוצה לפתח קשר עם מישהי שעובדת איתו, צריך ליידע את החברים לעבודה ואת הבוס. אחרת זה עבירה.

על איזה חוק?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אבל כולנו יודעים שלא מעט מקרי 'אונס' מתחילים מנסיונות פיתוי והפעלת לחץ ( מניפולציות ) מצד הנקבה על הצד הזכרי , ולא מעט פעמים גברים נופלים למלכודות הללו .

באמת?!

"כולנו יודעים"?

אז בוא ספר לנו, בעל הידע הכללי, כמה?

מספרים, עובדות, הוכחות לזה שיש לך מושג.

אל תענה לי סחור, סחור. מ ס פ ר י ם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מה הקשר בין רמאות במכירת רכב לבין זה שהיא שכבה איתו מרצון?

.

היא שכבה איתו מרצון בדיוק כמו שאתה קנית את הנבלה הנ"ל ממני מרצון.

שם אני רימיתי אותך ושם הוא רימה אותן.

הבעיה אצלו היא שבנוסף לעברת הרמיה יש גן עברת אינוס.

אני אתן לך דוגמא יותר מוחשית:

בא נגיד שאני מזדהה מולך עם כל התיעוד והדוקומנטציה הדרושה כסוכן סמוי של השב"כ ומשכנע אותך לחטוף איזה פעיל חמאס שעומד להתאבד.

בסוף מתברר שזה סתם מישהוא שחייב לי כסף ואני זייפתי את התעודות.

אז בגלל שאתה האמנת לי אז אני זכאי?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אנחנו מסתובבים בכיכר, בואו נפשט את הנתונים לדברים הברורים לנו .

יש יפני משעמם :roll: יביא אותך ליעד ללא חויות מיוחדות או הפתעות מרגשות .

ויש צרפתי :lol: מעוצב , מעורר אמוציות עם הבטחות לריגושים והרגשה של פריצת דרך .

כל הסימנים מראים כי הצרפתי עלול לתקוע אותך בהפתעה , כך אומרים גם הגדולים .:cool:

אבל אתה מרגיש כי אתה תצליח לך זה לא יקרה , אתה בנוי לריגושים :wink:ויש כאלה שעברו את זה בשלום .

ואז אתה עושה את סיבוב חייך מאושר, אתה בדרך המהנה ,ופיתאום אתה תקוע באמצע הסיבוב .

אז אמרו לך ולקחתה סיכון - מה תעשה תתבע את היצרן , הוא יגיד האחריות כבר הסתיימה, זה מה יש

יכולתה לבדוק , כל האזהרות היו על הקיר, ואתה רציתה להיות שונה , זה מחיר הסיכון - נכון חבל .

כעת אתם קוראים אולי מתעצבנים ואולי צוחקים ,

אני נתקל בזה לפחות פעם בשבוע עם הבחורות הצעירות וחברותייהן במסעדה .

וזה חוזר על עצמו , אבל אמרנו לך הוא לא בשבילך , הוא גדול עלייך , הוא אמר שהוא לא רוצה קשר רציני .

אל תסעי איתו לאילת , זה סיפור לא הגיוני - תשובה אז מה , לפחות אהנה מטיול וקשרים חדשים .

ואולי הן צודקות וזה רק כייף , ואולי גם אם הוא לא רציני זה יסתדר בהמשך ויהיה טוב , ואולי .

ואולי הן יפגעו ויעלבו , וינקמו בו , על אובדן האשליה , ההבטחה שהופרה :oops:

דעתי , אם יש אונס , הענישו בחומרה , ואם אין אל תמציאו מילים חדשות בעברית

זכרו דבר אחד , היום זה הוא במצב X לא ברור . מחר זה יכול להיות במצב Y (סגר את הדלת בטריקה ,תקיפה לא פוגענית )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
על איזה חוק?

אני לא בטוח שזה חוק, אני זוכר ששמעתי את זה ברדיו כשהיה משפט למישהו על אונס בעבודה.

הבחור טען שהכל היה בהסכמה ושהם זוג לכל דבר, הבחורה טענה שזה אונס, ובית המשפט קבע שבגלל שהוא היה הבוס שלה, אסור היה לו לפתח איתה קשרים רומנטיים ללא ידיעת שאר העובדים כי הוא היה הבוס שלה והמעמד שלו כנראה גרם לה לשכב איתו או לא משנה מה.

הפועל היוצא מזה הוא שכיום כל בוס שישכב עם הפקידה שלו, גם אם הם זוג, ואף אחד לא יודע שהם זוג, זאת פתיחת דלת להאשמה באונס.

in the face

with a chair

פורסם
היא שכבה איתו מרצון בדיוק כמו שאתה קנית את הנבלה הנ"ל ממני מרצון.

שם אני רימיתי אותך ושם הוא רימה אותן.

הבעיה אצלו היא שבנוסף לעברת הרמיה יש גן עברת אינוס.

אני אתן לך דוגמא יותר מוחשית:

בא נגיד שאני מזדהה מולך עם כל התיעוד והדוקומנטציה הדרושה כסוכן סמוי של השב"כ ומשכנע אותך לחטוף איזה פעיל חמאס שעומד להתאבד.

בסוף מתברר שזה סתם מישהוא שחייב לי כסף ואני זייפתי את התעודות.

אז בגלל שאתה האמנת לי אז אני זכאי?

אז לפי מה שאתה טוען, במצב כזה אתה נחשב לאנס?

אם נתתי לך הלוואה ולא החזרת לי אותה, זה אונס?

אינוס זה משהו בכפיה, מה הכפיה פה?

אם מכרת לי רכב עקום וקניתי אותו למרות ששיקרת לי, זאת נוכלות, לא אונס.

אתה לא כפית עלי לקנות את הרכב, אתה שיקרת לי וזאת רמאות. אם הית כופה עלי בכל צורה שהיא לקנות ממך את הרכב, זה אונס (יותר נכון ניסיון לסחיטה כי אונס מקובל יותר רק בסקס אבל זה גם סוג של אונס)

כשתעשו הפרדה בין ההגדרות תבינו שהוא לא אנס אותה אלא רימה אותה. רמאות זה לא אונס, אחרת כל שקר יחשב לאונס בכל תחום.

in the face

with a chair

פורסם

אני קורא את השירשור הזה ונדהם:

הנשים כפי שהן מוצגות כאן הן יצורים מטומטמים, חסרות הבנה, עם כישורים שכליים של ילד.

מישהו הבטיח לה גן של שושנים, כמובן שהיא תכנס איתו למיטה (בדיוק כמו ילד שנתנו לו סוכריה) הבחור לא קיים? זה אונס!

תגידו אתם השתגעתם? מקסימום מדובר כאן בחוזה שהופר ובטח שלא באונס.

דוגמא להמחשה: אחד הולך לזונה וסוגר איתה על 300 ש"ח, כשזה נגמר הוא מסרב לשלם, האם זה אונס?

הרי יש לנו כאן בסה"כ מחלוקת עסקית בדבר תשלום שכ"ט בסך 300 ש"ח.

כל הצגת הדברים הזו עומדת בסתירה מוחלטת לדמות הנשים שאני רואה סביבי: מדובר בנשים דעתניות, משכילות, עצמאיות שלדעתי מתוחכמות לא פחות מהגברים.

אם מתחשק להן להאמין לסיפור כלשהו זה רק בגלל שבאותו הרגע זה מה שהתאים להן לעשות ובטח שלא בשל כך שהן באמת מאמינות לזה.

צאו מעוד סרט: כל השפה והסלנג שאנו מדברים מגדירים את יחסי המין כאישה "שנותנת".

אף אחד לא מעלה על דעתו שמדובר במשהו שגם האישה מעוניינת בו ורחמנא לצלן אפילו נהנת ממנו...

פורסם

אתם שוכחים דבר מאוד חשוב,

כמה שהילדות של היום מפותחות מבחינה מינית ומבחינת ההבנה שלהן לנושא,הן עדיין ילדות ,ועדיין יש בהן את התמימות הזאת ואת צורת המחשבה הלא הגיונית לפעמים,ולפי דעתי כל אדם מבוגר עם טיפה ניסיון חיים יכול בקלות ובקלילות לסבן/לתחמן/לשקר/לעשות מניפולציות ולגרום להן לשכב עימו בהבטחות כאלו או אחרות וזה לא אומר שהילדות הללו ידעו לקרוא מראש את התמונה הגדולה מאחורי הסיפור,ולכן מה שמר גולדבלט עשה נקרא אונס לפי דעתי,הוא ניצל אותן במודע ואין ספק שהוא השתמש בנתון שהוא אדם מוכר ו"כביכול" בעל קשרים ענפים בתחום המשחק והטלויזיה(ולא נראה לי שצריך להיות חכם במיוחד בשביל להבין שכל בחורה בגילאים הללו חולמת להיות הסלבריטי הבאה של ישראל).

• תוכן חדש...