Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מ ס פ ר י ם.

אין לי מספרים בשבילך , תצטרך להסתדר לבד .

יוסי פרנקוס - אני אישית לא התעצבנתי מהתייחסותך לענין , ודווקא מצודד בה .

דרך אגב יש כאן בפורום עוד אדם שלימדו אותו להגיד לא על כל דבר , והוא לקח את זה איתו לחיים עובדה שהוא עדיין מגיב כך על כל דבר שנכתב כאן ע"י מישהו אחר .

ליין מן - הייתי שמח לו הגיון בריא כשלך היה מצטרף ומתנחל בקרב השופטים .

מישהו כתב כאן על הגברים כזן נכחד .

בדיוק אתמול בערב בזמן הנהיגה חשבתי על כך - ותפיסת עולמי 'רואה' חברה שנשלטת בידי נשים בשנים הבאות ובדורות הבאים .

אין לי פחד מנשים ( אני נשוי כבר 20 שנה ובעל משפחה ) אבל יודע שנשים משתמשות בכוחן לא ממש בתבונה כנגד הגברים בעולמם .

לאן זה יוביל GOD KNOWS .

התנועה לשחרור האשה ( פמיניזם אם תרצו ) אכן 'שחררה' את הנשים , אבל המחיר שהן ואנחנו נשלם יהיה כואב .

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מצאתי את המילון שלי אבל מצאתי באינטרנט את הציטוט מתוך המילון של אבן שושן למילה אונס.

"כפייה, הכרח, מעשה שנעשה לאדם בעל כורחו"

"תקיפת אישה ובעילתה בעל כורחה"

האם אחד מהפרושים האלה התקיים במקרה של חנן גולדבלט?

אם לא, הרי שההאשמות היחידות שאפשר להאשים אותו הוא נוכלות\רמאות.

אם כן התקיים אונס לפי אחד מהסעיפים האלה, אז הוא אנס.

ואם מדובר באנס אמיתי, למה לא מסכימים לפרסם פרוטוקולים? הרי זה לא נושא בטחוני מסווג

משהו בכל הסיפור הזה מסריח, ורק בגלל זה מבחינתי הוא זכאי מחמת הסירחון שעולה מכל הסיפור.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

גם ניצול תמימותה של ילדה שמסכימה לקיים יחסי מין עם אדם בעל השפעה מבחינתי נחשבים לניצול יחסי מרות, השגת דבר במרמה ואינוס.

מאחר ואף אחד מכם לא היה בסיטואציה הזו אתם מפליצים שזה לא אונס. אין לכם מושג כמה דבר כזה יכול להשפיע על ילדה צעירה (ראיתי מה זה עושה לבנות, אני מכירה מקרים כאלה אז בינינו - לאלו שטוענים שהכל היה בסדר פה אין מושג על מה הם מדברים).

גם ניצול מיני הוא סוג של אינוס. ברגע שהוא הביא לפחות בחורה אחת למצב שבו היא צריכה לשכב איתו כדי להתקדם זה נקרא אונס. אמנם לא במובן הקלאסי של המילה - אבל הבחורה הזו במשך לפחות כמה שנים לא תישן בלילה.

אני מכירה בחורה עם סיפור דומה שרק אחרי 3 שנים מצליחה לאט לאט להתגבר על זה, בעזרת הרבה מאוד תמיכה מהמעטים שיודעים על זה (ביניהם אני).

אל תגידו שלא מגיע לו לשבת בכלא כי מגיע לו להרקב שם עד סוף ימיו ומבחינתי 7 שנים הוא עונש קל מדי.

לא אמורים לפרסם פרוטוקולים כי הבחורות היו קטינות בזמנו - על פי חוק אסור לפרסם אותם.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

היום הבחורה לא קטינה, היום היא התלוננה, שיפרסמו!

הרי החוק פה ממזמן כבר לא דבר הגיוני שבא באמת לעשות צדק.

היום גבר יוצא עם מישהי ולמחרת הוא מואשם באונס, ושיוכיח שלא אנס אותה. המצב הזה הוא בלתי נסבל.

את הית רוצה לשבת במעצר ולהישפט על אונס רק כי עיצבנת מישהו שיצאת איתו וזאת הדרך שלו לנקום בך? שוב, מדובר בעבירות שלא נחשבות לרציניות ולכן קל מאוד למערכת להראות את ידה הארוכה במיוחד אם מדובר במפורסם.

מה גם שאני לא רואה סיבה שחוק ההתיישנות לא יתפוס גם במקרים האלה.

במקרה של כל מה שקשור באונס, הרבה נשים עושות בזה שימוש ציני או שימוש לנקמה (גם אם לא היה באמת אונס)

וזה שאנשים לוקחים מילה ומפרשים אותה איך שנוח להם רק כדי להצדיק מעשה זה או אחר (אונס במילון זה כפיה בלבד ולא משנה מי נגד מי), זה פשוט אידיוטי שמראה על חולשה.

in the face

with a chair

פורסם
היום הבחורה לא קטינה, היום היא התלוננה, שיפרסמו!

.

א. אם היא הייתה קטינה, אסור לפרסם את זה - מה הבעיה שלך עם זה? בחורה צריכה שישאר לה כתם על כל החיים מבחינת מה שהעולם יודע עליה? למה לגרום לה לסבול עוד יותר?

יש לך מושג כמה אומץ צריך כדי להתלונן במשטרה על דבר כזה?יש לך מושג כמה זה קשה שכל המשפחה שלה יודעת מזה? שכל מי שמכיר אותה יודע מזה?

זו אגב הסיבה שחלק גדול מהמנוצלים מינית לא פונים למשטרה. לא רוצים שידעו עליהם דבר כזה.

אגב - כפייה נפשית היא גם כפייה.

וכשאתה אומר שהרבה נשים מנצלות את זה לפי מה אתה יודע את זה? דבר במספרים! דבר בהוכחות!

פורסם

אתם מפליצים שזה לא אונס. תגובתך זו צפויה להצטרף לתגובתן של נשים זועמות אחרות .

גם ניצול מיני הוא סוג של אינוס.

אולי תרצי לדבר גם על ניצול מיני של נשים כלפי גברים ?

את יודעת כמה מקרים שכאלה מתחוללים ? סביר להניח שלא .

וכמה מהם מגיעים בכלל לידי שיפוט או אפילו תלונה !

פורסם

עד כמה שאני יודע אין ויכוח על כך שהוא שכב איתן,אלא האם הדבר נעשה בכפיה או מרצון.

בן אדם בגילו ששוכב עם בנות בגילן,ולא עם אחת אלא עם כמה... לי זה נראה כמין דפוס התנהגות שהוא פיתח במשך הזמן.

אני אומר שכל אדם נורמלי יודע בדיוק לאן המהלכים שלו יובילו אותו בעתיד ,בטח אדם בגילו אמור לדעת איך יראה הדבר במידה ויתגלה(כל זאת נאמר בהנחה שבאמת הכל נעשה מרצון של הבחורה),הוא כרה לעצמו את הבור שבו הוא שקוע כרגע ולי זה נראה על פי מה שקראתי שכל מה שהוא עשה,היה מתוכנן ומגמתי ולכן מגיע לו העונש .

פורסם
אולי תרצי לדבר גם על ניצול מיני של נשים כלפי גברים ?

את יודעת כמה מקרים שכאלה מתחוללים ? סביר להניח שלא .

וכמה מהם מגיעים בכלל לידי שיפוט או אפילו תלונה !

אין לי שום צורך לדבר על זה כי לא אמרתי שזה לא קורה - אני יודעת טוב מאוד שזה קורה ולא מעט. אולי אתה רוצה להצטרף להמון זועם כלשהו?

לאנשים שעוברים ניצול מיני מכל סוג שהוא יש את אותן התגובות ואותם השיקולים ללא לפנות למשטרה - נשים וגברים כאחד. פשוט כאן מדובר ספציפית בנשים אז דיברתי עליהן.

פורסם

מישהו מאלה שמגינים עליו קרא את פסק הדין?

באישום הראשון הורשע הנאשם בעבירות של אונס ומעשה מגונה שביצע בק. לאחר שהכיר אותה, כשהיתה תלמידה בת 16 וחצי, בקורס משחק בו לימד, והוא הציע לה ללמוד אצלו משחק באופן פרטי. אח"כ הציע הנאשם לק. להשתתף בסרט פרי עטו, בו הוא ישחק בתפקיד האב והיא בתפקיד בתו הצעירה המנסה לפתותו, כאשר הוכח במהלך המשפט כי סרט כזה לא היה ולא נברא. בהמשך ביקש הנאשם מק. לערוך חזרה על סצינת מין מול המצלמה כדי לבחון את יכולתה בסצינות מין, כאשר הבטיח שהכל נעשה "עם בגדים" ו"הכל משחק".

במהלך ה"חזרות" הפשיט הנאשם בהדרגה את ק. מבגדיה עד שנשארה בתחתוניה בלבד, וכשביקשה ממנו שיחדל ענה שאינו מתכוון לשכב, אך בהתעלם מתחנוניה החדיר את איבר מינו לאיבר מינה ושפשף את איבר מינו בין שדיה. בתום האירוע הסיע הנאשם את ק. חזרה לביתה ובמהלך הנסיעה הניח את ידה על איבר מינו, לאחר שפתח את רוכסן מכנסיו, וביקש ממנה שתשפשף אותו, בהתעלמו מבקשותיה כי יחדל.

הקובץ המלא

פורסם

ofir - יש מושג האומר , השלם גדול מסך כל חלקיו .

כאשר יש הבדל בין שתי גרסאות ( מתיחסים לנתונים הנוספים )

לא היו הוכחות , רק מילה שלה כנגדו .

( אין תלונה במשטרה , בדיקה רפואית , התיעצות עם גורם נוסף , ניתוק הקשר , שיחה קשה על הנושא )

בית המשפט האשים , על סמך הנתונים הנילוים ,

אדם לא מוסרי ,שקרן ,מניפולטור , כי יש כאן תדפיס חוזר .

המסקנה - אם הוא עושה דברים לא מוסריים , אז הוא מסוגל גם לאנוס .:idea:

אם הוא אשם באונס , לא צריך את שאר העדויות , והמאשימות הנוספות לחיזוק גירסת הנאנסת .

זה שבמקרה אחר הוא שיקר או גרם מצג שווא לא אומר שהוא אנס .

( הוא בהמה שקרן , אדם לא מוסרי ) האשימו בזה , גם זה עונש , שידעו כולם וגם חבריו .:oops:

קבעו שישלם פיצויים כספיים לכל הבחורות ששיקר וגזל את כספם .וגם עונש מאסר לפי ההאשמות הנכונות.

כי כן , אני מאמין כי הבחורות נפגעו , הוא סמכות מיקצועית והן האמינו לו , וכאשר בצע את זממו הם נפגעו קשות

וזה פגע בהן ובאמונם כלפי הסובבים .

אבל - כאשר אין משענת רצינית להוכחה , צובעים בכל הצבעים , ובסוף אנו לא מוצאים את ה " אקדח העשן "

ושוב אני אומר - הביאו הוכחות חותכות למקרה האונס , לא מצאתם האשימו בהאשמות אחרות הנכונות למקרה .

"הבחור מוניפולטור ומנצל את תפקידו להשגת בחורות , נכון , אתם בטוחים מעל כל ספק כי הוא אנס ":?:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

הבעיה היא שלפעמים אין הוכחות חותכות אפילו שהמקרה קרה. כאן מגיעה הדילמה של השופט - ולא אני ולא אף אחד פה לא נמצאים במקומו.

פורסם
הבעיה היא שלפעמים אין הוכחות חותכות אפילו שהמקרה קרה. כאן מגיעה הדילמה של השופט - ולא אני ולא אף אחד פה לא נמצאים במקומו.

אני מסכים , ושלא יהיה ספק , אני הייתי שולח אותו למאסר , על עברות שאני בטוח שבצע :idea:

הונאה , יצירת מצג שווא , גזלת כסף ללא נתנת תמורה - דברים שאפשר להוכיח

( לא היתה סדרה שהוא כתב , לא קידמו אותן כדבריו , לא קבלו תמורה על כספן )

מעניש על כל העבירות במצטבר ( לא חופפות ) וקובע פיצויים גבוהים לתיקון העוול והפגיעה .

אבל שוב - האם אתם בטוחים כי היה אונס מעל כל ספק סביר .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ושוב אני אומר - הביאו הוכחות חותכות למקרה האונס , לא מצאתם האשימו בהאשמות אחרות הנכונות למקרה .

"הבחור מוניפולטור ומנצל את תפקידו להשגת בחורות , נכון , אתם בטוחים מעל כל ספק כי הוא אנס ":?:

מסכים.

יוליה, צר לי אבל לשופט לא צריכה להיות דילמה:

אדם הוא חף מפשע עד שהוכחה אשמתו.

חובת ההוכחה על התביעה - התביעה לא הוכיחה את האשמה אז הנאשם זכאי.

מה זאת אומרת אין הוכחות חותכות? אם אין הוכחה חותכת אז הוא זכאי, אפילו שמדובר באדם מתועב ושפל.

פורסם

מכיר מושג בשם ראיות נסיבתיות? הן עדיין ראיות אפילו שלא כוללות דגימת זרע.

פורסם

ובגלל זה אמרתי שבית המשפט בוחר להיכנס במי שלא צריך רק כי זה הכי קל.

בחורה שלא היתה רוצה שכולם יעו על זה, לא היתה הולכת ומתראיינת בתקשורת, ברגע שהיא עשתה את זה, היא הסכימה לחשוף הכל.

מעבר לזה, אני לא מאמין שביום בהיר אחד אחרי כמה שנים פתאום בחורה מקבלת אומץ ללכת להתלונן, זה פסיכולוגיה בגרוש שנועדה לתת לנשים כוח.

ואם היא נשארה איתו בקשר לאחר האונס, על אחת כמה וכמה שלא בוצע אונס או שהיא חולת נפש ולכן צריך לקחת בערבון מוגבל מאוד את מה שהיא טוענת.

וזה נכון גם לגבי אלימות במשפחה, אם בעל מכה את אישתו, ואחרי כמה זמן מחוץ לבית היא חוזרת לשם מבחירה ומבטלת נגדו את התלונה במשטרה, או שהיא חולת נפש והיא צריכה להיות סגורה במוסד מתאים, או שהיא נהנת מהיחס אותו היא מקבלת.

כל העניין של הפחד הוא מטופש! בנאדם שפוחד, בורח, מי שנשאר לקבל מכות הוא אידיוט או שיש לו הפרעה נפשית.

אמא שלי התנדבה במקום לנשים מוכות, ראיתי איך חלק מהמתנדבות מקצינות כל דבר קטן שגבר עשה עד כדי הגשת תלונה רק כי הגבר הרים את הקול על אישתו. על זה שלחו בחורה להתלונן במשטרה על אלימות!!!

במקרה אונס זה לא שונה, תקחי ילד שעבר חוויה לא נחמדה אצל הדוד שלו למשל, הוא לא ירצה לחזור לשם ויראו את זה עליו, אבל כשילד חוזר לשם בלי בעיה זאת אומרת שהוא נהנה שם והכל תקין.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...