Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קורא את פסק הדין ובא לי להקיא ואתה יוצא להגנתו?

איפה אמות המוסר שלך?

ילדה בת 15 מתחננן שלא ישכב איתה, הוא מפשיט אותה וחודר לתוכה(ופה אין עניין של גרסאות, זה מפסק הדין זאת אומרת שבית המשפט השתכנע מעבר לכל ספק שהיא דוברת אמת) ואתה מגן עליו?

באמת כל הכבוד לך!

הוא לא רק רמאי, הוא לא רק אנס, הוא גם פדופיל והלוואי שכל מה שעשה באזרחות, יעשו לו בחזרה בכלא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וכמו שכבר אמרו כאן - תאר לעצמך שהילדה הזו הייתה הבת שלך, הנכדה שלך, אחותך הקטנה.

עכשיו תגיד מה אתה חושב

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

ToMeR , לא תמיד , יש עוד משתנים , משפחה ילדים רכוש - אבל בשלב מסויים היא תדבר , יהיו סימנים על הגוף .

זה דומה , אבל שונה , הלואי והחיים היו שחור או לבן , יש הרבה אפור באמצע .

ובמקרה שאנו דנים בו , היו בחורות שראו את כיוון הדברים , ופשוט ניתקו מגע , כמו שצריך .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אני קורא את פסק הדין ובא לי להקיא ואתה יוצא להגנתו?

איפה אמות המוסר שלך?

ילדה בת 15 מתחננן שלא ישכב איתה, הוא מפשיט אותה וחודר לתוכה(ופה אין עניין של גרסאות, זה מפסק הדין זאת אומרת שבית המשפט השתכנע מעבר לכל ספק שהיא דוברת אמת) ואתה מגן עליו?

באמת כל הכבוד לך!

הוא לא רק רמאי, הוא לא רק אנס, הוא גם פדופיל והלוואי שכל מה שעשה באזרחות, יעשו לו בחזרה בכלא.

בגלל זה אני מעדיף פרוטוקולים, אני לא סומך על בית המשפט 100 אחוז.

אני רוצה לראות על מה נשען בית המשפט. כבר היו מקרים בעבר שאנשים ישבו בכלא למרות שהם לא אשמים.

אני לא מגן על אף אחד, אני פשוט רוצה הוכחות ולא מילה של מישהו נגד מישהו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

Blue Jay ו bagira

תהיו ממוקדים בתשובות ולא ברגשות .

כן יכאב לי ,

ואם אחותי יצאה עם בחור , הבטיח הבטחות , היום היא בהריון והוא לא רוצה להתחתן - כואב פוגע , נכון .

אז מה התשובה , נסרס אותו , נאשים באונס .

- ואם הבחור אחיך או הבן שלך , גם אז התשובות שלכם יהיו בטוחות מעל כל ספק -

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

הונאה , יצירת מצג שווא , גזלת כסף ללא נתנת תמורה - דברים שאפשר להוכיח

( לא היתה סדרה שהוא כתב , לא קידמו אותן כדבריו , לא קבלו תמורה על כספן )

זו בדיוק הנקודה!

אם הוא היה נענש בחומרה יתרה על העברות שהוכחו, אפילו שמשקלן נמוך יחסית, הייתי אומר שהשופט חכם.

אבל כשבן אדם מורשע במשהו ללא ראיה חותכת, אותי זה מטריד - מאוד מטריד.

שלא תבינו, האיש רחוק מלהוות מודל לחיקוי, אבל שופט מיקצועי היה אמור להתעלות מעל לדברים האלה ולהרשיע אותו רק במה שהוכח מעל לכל ספק סביר. אם אח"כ הוא היה מחליט שמחומר הראיות (שלא הוכחו) עולה שמדובר בחולרע ולכן יש להעניש אותו בחומרה, זה צודק ונכון - אבל להרשיע בשל ראיות נסיבתיות?

יוליה - ברשותך כמה מילים:

נוח לנשים להציג את עצמן כמין החלש, אבל בין זה לבין המציאות קיים מרחק עצום.

אתן חלשות רק בכוח הפיזי שלכן, מעולם לא הייתם חלשות ביכולת השיכלית וכיום החוק גם עומד לצידכן בכל דבר ועניין.

הטרדות מיניות? תמיד מכיוון הגבר, מערכת אכיפת החוק בכלל לא מעלה על דעתה אפשרות אחרת.

גירושין? תראי כמה החוק הוא חד צדדי לטובת האישה באחזקת הילדים ובדיני מזונות.

קחי זווית ראיה אישית: במקום עבודתי ישנה עובדת שאין הרבה קשר בין הסיפורים שהיא מספרת לבין המציאות.

היא כבר התלוננה כנגד מישהו על הטרדה מינית.

כשהיא נכנסת אלי לחדר אני דורש ממנה לפתוח את הדלת ומקפיד שעוד מישהו יהיה בקרבת מקום.

אני לא מעיז לעלות למעלית כשרק היא נמצאת בה, תמיד ממתין למעלית הבאה.

ועכשיו תגידי לי מי החלש ומי החזק בסיפור הזה, בבקשה בלי התפלפלות.

פורסם

בהתחלה אמרתם שמה שהוא עשה לא מצדיק את העונש שהוא קיבל

עכשיו אתם טוענים שהוא לא עשה את מה שבית המשפט החליט שהוא כן עשה, זה כבר ויכוח אחר לגמרי

פורסם

ליין מן - הודעה קודמת

דעתי , אם יש אונס , הענישו בחומרה , ואם אין אל תמציאו מילים חדשות בעברית

זכרו דבר אחד , היום זה הוא במצב X לא ברור . מחר זה יכול להיות במצב Y (סגר את הדלת בטריקה ,תקיפה לא פוגענית )

כן אני מטיל ספק בהחלטת בית המשפט בנושא האונס, ולדעתי אפשר היה להעניש בחומרה בסעיפים אחרים

ולהגיע לתוצאה יותר נכונה ,הוא יוענש בחומרה על מעשים מוכחים .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
כן אני מטיל ספק בהחלטת בית המשפט בנושא האונס, ולדעתי אפשר היה להעניש בחומרה בסעיפים אחרים.

כבוד נשיא בית המשפט, אני מתנצל שלא זיהיתי אותך מעבר למסך.

פעם הבאה , אנא ממך תזדהה למפרע בכדי שנוכל לתת לך את הכבוד הרב שמגיע לך.

וקצת רצינות, העדויות גנוזות אז על סמך מה הגעת למסקנה הפנטסטית שלך?

פסיכוקינזיססססססססס?

pic1.jpg

פורסם
אין לי מספרים בשבילך , תצטרך להסתדר לבד .

כלומר, אתה כותב שטויות בלי ביסוס.

אז תכתוב, "לעניות דעתי הנסמכת על שמתאים לי לחשוב שהוא עובדה למרות שאין לי מושג ירוק על מה אני כותב" במקום לכתוב "כולם יודעים" או "הרי ידוע".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
וקצת רצינות, העדויות גנוזות אז על סמך מה הגעת למסקנה הפנטסטית שלך?

פסיכוקינזיססססססססס?

pic1.jpg

חכה ל " שבוע סוף " אולי הוא יחשוף אותן .

וברצינות - כמו שרשמתה העדויות גנוזות - לכן אני מטיל ספק

" צדק צריך להראות - לא רק להעשות " זה אבן הבניין של החוק ושמירת הזכויות .

קשה לבצע זאת במצב הקיים - הענש על האפשרי , בדרך חכמה

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לא הצגתי נשים כמין חלש. הצגתי ילדות בנות 15-17 בתור תמימות - דבר שקל מאוד לנצל. גם מינית וגם בצורות אחרות. וכמו שכבר אמרתי - אני מדברת ספציפית על ילדות כי זה המקרה הנתון.

אגב - אתה בטוח שהיא התלוננה שלא בצדק? למרות שמה שאתה עושה הוא בסדר גמור (מבחינת פתיחת הדלת - דרך טובה לשמור על עצמך)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

יוליה, למה את לא מתייחסת לכך שמנצלים מינית גם נערים בגיל הזה? התופעה הזו בזויה בין כשמדובר בזכר ובין כשמדובר בנקבה.

לגבי העובדת, אין לי ידיעה מוחלטת מה היה שם, ישנם רק רסיסי שמועות שיש בהם לא מעט חורים.

מה שכן, מסיפורים שהיא מספרת על עצמה די ברור שהגזמה היא דרך חיים אצלה (נהיגה ברכב ללא רשיון בגיל 12, בת למשפחת אצולה איטלקית בלי שהיא יודעת מילה אחת בשפה הזו - ועוד ועוד).

העובדה הפשוטה היא שאני 186/85 בלי טיפת כרס ובכושר גופני מצוין, רועד מפחד מרבע עוף במידות של 160/55 שיכולה להרוס לי (או למישהו אחר) את החיים בכל רגע נתון.

מבט לא במקום, אמירה שלא ניראת לה ולך תדע איך זה ייגמר.

פורסם

" צדק צריך להראות - לא רק להעשות " זה אבן הבניין של החוק ושמירת הזכויות .

אין שום קשר בין המשפט הנ"ל ובין מערכת המגינה על מתלוננת קטינה.

אם היו מרשיעים אותו בלי העדות אני מבין את הבעיתיות אבל להתלונן על הרשעתו בלי פרסום ברבים של עדות המתלוננת נשמע כמו מציצנות פורנוגרפית.

יוליה, למה את לא מתייחסת לכך שמנצלים מינית גם נערים בגיל הזה? התופעה הזו בזויה בין כשמדובר בזכר ובין כשמדובר בנקבה.

מה עניין שמיטה להר סיני? אנחנו מדברים כרגע על עניין ספציפי ואתה מתלונן על זה שיוליה לא פעילת זכויות האדם בזמנה הפנוי?

פורסם

אני כבר הייתי צריך להתמודד עם השטויות האלו, משני הצדדים.

קיבלתי הטרדות מיניות בצבא והתלוננתי, וגם מישהי ניסתה להתלונן עלי אבל לא האמינו לה בסוף.

נשים כיום עושות הכל כדי להרוס לגברים שהן שונאות את החיים.

אני באופן אישי בדרך כלל מחכה שהחברה תהיה במחזור כדי להיפרד ממנה, שלא תלך ותשכב עם מישהו ואחר כך תבוא ותגיד לי שזה שלי כדי שאני אשאר איתה (לא שזה יעזור, אני מאמין בהפלות).

הסיפורים והרוע של נשים זה משהו מדהים פשוט!

עד היום יש לי אקסית שרק כותבת ומלכלכת עלי בבלוג שלה כמעט כל יום, רק כי נפרדתי ממנה והיא יודעת שהיא לא תשיג מישהו כמוני.

מעצבן אותי פשוט לחשוב שאני צריך להיזהר מכל מה שאני אומר, נוגע, חושב או מסתכל.

במקרה שהבחורה אמרה לגולדבלט "לא" והוא ממשיך, זה הופך לאונס. אם היא לא התנגדה והיא שכבה איתו בשביל להשיג חלום, זה לא אונס, ואפילו אעז להגיד שהיא זונה שלא שילמו לה.

זו כפיה מינית מגעילה שבאה בתירוץ של תנועה פמיניסטית אינטלקטואלית אבל למעשה היא נובעת מניצול ושנאת גברים. די כבר!

• תוכן חדש...