Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין שום קשר בין המשפט הנ"ל ובין מערכת המגינה על מתלוננת קטינה.

אם היו מרשיעים אותו בלי העדות אני מבין את הבעיתיות אבל להתלונן על הרשעתו בלי פרסום ברבים של עדות המתלוננת נשמע כמו מציצנות פורנוגרפית.

?

אתה חי באשליות , נותנים לך מידע , את מה שרוצים שתדע :idea:

אין כאן מציצנות , חיי אדם עומדים כאן על הכף , אתה מאשים באונס .

עזוב , יום אחד אתה תלמד , כמה המערכת דורסת את הזכויות (מקווה מאוד שלא אישית, מישהו קרוב שאתה מאמין לדבריו )

זה משחק של הצגת הנתונים

לגמתה מהכוס והשארתה חצי מלא - מה פתאום זה חצי ריק :lol:

הותקפתה ע"י שוטר , מה פתאום אתה התקפתה אותם , ולכיסוי תחת מלא גם תועמד לדין .

נכון אין עולם מושלם , אבל הבסיס של ההגינות אומר , ספר גם לנו , שנלמד ונזהר אולי :wink:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בגירה, חכם יותר לומד מניסיונם של אחרים:

חיים רמון - נישק חיילת שדקה לפני כן נמרחה עליו (תראה את התמונה ותבין הכל) והורשע. :shock:

אביגדור ליברמן - כל פעם ששמו הועלה כמועמד לשר, הייתה "פריצת - דרך" בחקירת מיקרה תקיפה שהוא מואשם בו ושארע לפני כמעט 10 שנים.

יעקב נאמן - ניסה כשר מישפטים להניע רפורמות במערכת המשפט, הוא הודח בשל כתב אישום שבוטל אח"כ. :shock:

אהוד אולמרט - הודח מתפקידו ללא כתב אישום בעקבו עדות טלנסקי, שניתנה באופן חריג בבית משפט כי העד טען שהוא "חושש" לחיו.

בנימין נתניהו - תזכור את כתבי הטלוויזיה שהמתינו לתנ"ץ יפה גולן כשבאה לערוך חיפוש בביתו בעניין אבנר עמדי והמתנות. מה קרה מאז? נאדה.

אחרי כל אלה אתה עוד רוצה שאני אתן אמון במערכת אכיפת החוק (משטרה, פרקליטות ובתי המשפט)?

אתה יודע מה שיעור ההרשעות במדינה ? 98%.

כן כן ברגע שהחליטו - הלך עליך, לא תצא מזה זכאי.

פורסם
כלומר, אתה כותב שטויות בלי ביסוס.

אז תכתוב, "לעניות דעתי הנסמכת על שמתאים לי לחשוב שהוא עובדה למרות שאין לי מושג ירוק על מה אני כותב" במקום לכתוב "כולם יודעים" או "הרי ידוע".

אמנם אתה מוגדר אחראי פורום .

אבל אתה מתעלק עלי ועל אחרים .

לא מתאים לך סגנון הכתיבה שלי אתה מוזמן לא לקרוא אותי , זהו דיון פומבי וכל אחד עושה את בחירותיו הוא .

אל תכניס לי מילים לפה ואל תנסה לשכתב את מה שנכתב על ידי , אלא אם כן תלך צעד אחד נוסף קדימה בהתנכלות ותשכתב הלכה למעשה את כתיבתי .

אני לא ארד לרמה הזו שלך למרות שזו לא הפעם הראשונה בה אתה נטפל אליי .

היה שלום .

פורסם

לעיניין המילה אונס , מעבר לפירושה המילולי ,מבחינת החוק בישראל ישנם מצבים שנחשבים כאונס גם אם היא הסכימה , למשל אם היא מתחת גיל מסויים (אם אני לא טועה 14 או 12 ) .

מעבר לזה , אני מכיר סיפור של בחור שהואשם באונס כשהיינו תיכוניסטים, כל חבריו נעלמו , הוא היה במשפטים שנתיים ואף אחד לא האמין לו שהוא זכאי , בסוף היא הודתה שהכל היה בדיה , בשבילו זה כבר היה אחרי שהוא איבד את השנים של 17-18 , את כל החברים , רב עם ההורים ( כנראה גם הם לא ממש האמינו ) .

זה מפחיד .

תחשבו כמה אנשים יושבים בכלא רק בגלל שאף שופט לא יעיז לזכות אותם מחוסר ראיות.

תחשבו כמה מפורסמים מואשמים כי הציבור כבר שפט אותם .

אני אישית לא מאמין במערכת המשפט שלנו .

גם שופטים הם בני אדם וגם חושבים על מה יגידו .

אני לא יודע אם כל הסיפורים על חנן חרמן נכונים , אם כן מגיע לו להירכב בכלא ולקבל את תפקיד א' סבונים .

אבל לדעתי אף אחד מאיתנו לא יודע מה באמת קרה אם בכלל.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
לא מתאים לך סגנון הכתיבה שלי אתה מוזמן לא לקרוא אותי , זהו דיון פומבי וכל אחד עושה את בחירותיו הוא

הבעיה איתך היא לא הסגנון, היא התוכן וכשזה נוגע לתוכן, פשוט אין לך שומדבר אינטילגנטי להגיד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לעיניין המילה אונס , מעבר לפירושה המילולי ,מבחינת החוק בישראל ישנם מצבים שנחשבים כאונס גם אם היא הסכימה , למשל אם היא מתחת גיל מסויים (אם אני לא טועה 14 או 12 ) .

תעשה לי טובה, בבקשה תגיד לי שאתה צוחק! :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הבעיה איתך היא לא הסגנון, היא התוכן וכשזה נוגע לתוכן, פשוט אין לך שומדבר אינטילגנטי להגיד.

:mm_nah:

מ.ש.ל

נו טוב, הבנו שאין לך שום תימוכין לתיאוריות שלך, כי אחוז מקרי תלונות השווא על עונש זהה, פחות או יותר, ךאחוז תלונות השווא על עבירות אחרות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
תעשה לי טובה, בבקשה תגיד לי שאתה צוחק! :shock:

כנראה שכן גיל ההסכמה בישראל הוא גיל 16. מגיל 16 עד גיל 18 מותר לילדה לקיים יחסי מין אך ורק עם נערים שגילם לא עולה על שלה ב-4 שנים. כל השאר - אונס קטינה \ בעילת קטינה. אגב - אם היא בת 15 - זה נחשב אונס כי היא לא הגיעה לגיל ההסכמה.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אתה שבוי בכל כך הרבה דעות קדומות שאני בכלל לא בטוח שאתה לא חי בסדרות הטלוויזיה של שנות השמונים.

ובגלל זה אמרתי שבית המשפט בוחר להיכנס במי שלא צריך רק כי זה הכי קל.

זה שאמרת את זה, לא אומר שזה נכון

בחורה שלא היתה רוצה שכולם יעו על זה, לא היתה הולכת ומתראיינת בתקשורת, ברגע שהיא עשתה את זה, היא הסכימה לחשוף הכל.

אה באמת? חשבת אולי שהיה חשוב לה גם לשים את האשם בבית הכלא? לפעמים זה מתגבר על הבושה

מעבר לזה, אני לא מאמין שביום בהיר אחד אחרי כמה שנים פתאום בחורה מקבלת אומץ ללכת להתלונן, זה פסיכולוגיה בגרוש שנועדה לתת לנשים כוח.

אתה רציני? זה הדבר הכי ברור בעולם - לוקח לה שנים להתגבר על זה, להתגבר על הבושה, ואם אחרי כמה שנים היא הולכת לטיפול, או בן זוג/קרוב משפחה בעל השפעה טובה עליה שומע על זה - למה שהוא לא ישכנע אותה לעשות משהו כדי לסגור את העניין? (עד כמה שניתן)

ואם היא נשארה איתו בקשר לאחר האונס, על אחת כמה וכמה שלא בוצע אונס או שהיא חולת נפש ולכן צריך לקחת בערבון מוגבל מאוד את מה שהיא טוענת.

אין לך מושג כמה כוח יש לפעמים לאנשים מסוימים על אחרים. ילדה בת 15-16 עשויה להיות מאוד מבולבלת מבנאדם כזה, לך תדע מה קרה. את זה תשאיר לפסיכולוגים

וזה נכון גם לגבי אלימות במשפחה, אם בעל מכה את אישתו, ואחרי כמה זמן מחוץ לבית היא חוזרת לשם מבחירה ומבטלת נגדו את התלונה במשטרה, או שהיא חולת נפש והיא צריכה להיות סגורה במוסד מתאים, או שהיא נהנת מהיחס אותו היא מקבלת.

ואו, אתה באמת חי בעולם משלך. זה קורה כל הזמן! נשים מוכות חוזרות לבעליהן - זו עובדה ידועה ומוכרת

כל העניין של הפחד הוא מטופש! בנאדם שפוחד, בורח, מי שנשאר לקבל מכות הוא אידיוט או שיש לו הפרעה נפשית.

נו באמת...

אמא שלי התנדבה במקום לנשים מוכות, ראיתי איך חלק מהמתנדבות מקצינות כל דבר קטן שגבר עשה עד כדי הגשת תלונה רק כי הגבר הרים את הקול על אישתו. על זה שלחו בחורה להתלונן במשטרה על אלימות!!!

ויש לזה סיבה מצוינת! הנשים האלו כל כך חלשות שהן צריכות שיחזקו אותן וישכנעו אותן להוציא את הבעלים שלהן מהחיים. זה מאוד לא פשוט

במקרה אונס זה לא שונה, תקחי ילד שעבר חוויה לא נחמדה אצל הדוד שלו למשל, הוא לא ירצה לחזור לשם ויראו את זה עליו, אבל כשילד חוזר לשם בלי בעיה זאת אומרת שהוא נהנה שם והכל תקין.

שוב, תזכיר לי, מאיפה קיבלת את התואר שלך בפסיכולוגיה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני עם סקורניצקי. תומר אין לך מושג בפסיכולוגיה ובטח לא בפסיכיאטריה של טראומות. אתה חושב שהכל שחור ולבן בחיים. אז בוא נכיר לך צבע חדש - אפור. יש לו הרבה מאוד גוונים והרבה מאוד סיבות לכך.

עכשיו תנסה את האנאלוגיה הזו בהקשר שלנו ותראה מה יוצא.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
אתה שבוי בכל כך הרבה דעות קדומות שאני בכלל לא בטוח שאתה לא חי בסדרות הטלוויזיה של שנות השמונים.

איזה שנות ה 80? שנות ה 70.

זה ארצי באנקר!

311504-5.jpg

דורקי,

מה אתה מנסה להוכיח? הוא בן 17 ועבר את גיל ההסכמה ,בכל מקרה, אתה רואה שהמשטרה מתערבת וחוקרת אז דוקא יש סימטריה יפה מאוד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כנראה שכן גיל ההסכמה בישראל הוא גיל 16. מגיל 16 עד גיל 18 מותר לילדה לקיים יחסי מין אך ורק עם נערים שגילם לא עולה על שלה ב-4 שנים. כל השאר - אונס קטינה \ בעילת קטינה. אגב - אם היא בת 15 - זה נחשב אונס כי היא לא הגיעה לגיל ההסכמה.

דורקי,

מה אתה מנסה להוכיח? הוא בן 17 ועבר את גיל ההסכמה ,בכל מקרה, אתה רואה שהמשטרה מתערבת וחוקרת אז דוקא יש סימטריה יפה מאוד.

אני לא רוצה להוכיח שום דבר, חוסר הסמטריה בחוק מפריע לי, אבל הלוואי וזה היה המקום היחידי.

המורה מבוגרת מהנער ביותר מ- 4 שנים, לכן אם החוק היה אוניברסלי היא הייתה אמורה להיות מואשמת באונס (משמע, חנן גולדבלט 2).

• תוכן חדש...