Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמאס לי לנהל שיח חרשים איתך!

היא רק נעצרה, בקושי נחקרה ואתה כבר רוצה כתב אישום?

גם חנן גולדבלט בהתחלה רק נעצר.

עצם העובדה שהיא נעצרת ונחקרת (ובכתבה בקישור שלך יש קישורים לעוד 2 מורות שבעבר נעצרו ונחקרו)מראה לך שלפחות בעיני החוק יש סימטריה מלאה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכוונה בדבריו של dorki , היא להצגת הנושא בתקשורת ,ע"י המשטרה והפרקליטות, ויצירת ההד הגדול .

מורה אשה - קיימה יחסים עם קטין .

מורה גבר - אנס תלמידה בת 17 :idea:

בשני המקרים המשטרה צריכה וחייבת לחקור .

השאלה - האם באיזה שלב התלמידה תשוכנע , כי בעצם היא נאנסה ,והיא לא הייתה מודעת לכך .

אין לי תשובה חכמה , יש לי ספקות , ולכן כדאי לבדוק את כל הנתונים , לא רק מה שמספרים לנו

וכאשר אנו מקשים בשאלות התשובה - צנעת הפרט .

גם לנאשם יש משפחה וחיים , והוא זה שבסופו של יום ישלם מחיר ( ואם הוא אשם , זה עונשו ):evil:

אבל יש לנאשם גם זכויות בסיסיות של הגנה , וכאשר לא כל הנתונים גלויים

( לדוגמה - נטען כי לפני האונס ,הוא לקח אותה למסעדה ואכל שווארמה בלאפה ) ובית המשפט מאמין לכך .

העדות הזו לא גלויה , ולכן אנשים המכירים את הנאשם לא יודעים על כך

ולא יכולים לתמוך בעדותו כי הוא אוכל שווארמה רק בפיתה , והוא סולד מעמבה :lol: ואז יש סדק קטן באשמה .

וברצינות

מכר רחוק , שראה אותם מרחוק מחובקים ומחייכים, יום אחרי האונס לכאורה , בחוף הים .

הוא לא יודע מי הבחורה , אולי הוא חושב שזו אחרת , וגם הנאשם לא יודע כי ראו אותם, יש כאן עד אשר נשאר נעלם :idea:

( ולא משנה מה משקל עדותו ) ואולי מידע זה יוביל לנתונים נוספים אשר יעזרו לנאשם .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

בגירה, רק אל תבוא אלי עם חליפת האיומים... :lol:

הטיעון שלי מורכב משני חלקים:

- ההד התקשורתי, כפי שהיטיב אייל לתאר.

- החוק שאיננו מגדיר יחסים כאלה כאונס (הפוכים כן).

אין כאן שום קשר למשטרה או לאופן הפעולה שלה, שכן תפקיד המשטרה לאכוף את קיום החוק, לא המשטרה היא זו שחוקקה את החוק הזה.

פורסם
כנראה שכן גיל ההסכמה בישראל הוא גיל 16. מגיל 16 עד גיל 18 מותר לילדה לקיים יחסי מין אך ורק עם נערים שגילם לא עולה על שלה ב-4 שנים. כל השאר - אונס קטינה \ בעילת קטינה. אגב - אם היא בת 15 - זה נחשב אונס כי היא לא הגיעה לגיל ההסכמה.

עד כמה שזכור לי יש הפרש בין גיל ההסכמה לגיל שבו זה נחשב אונס בכל מקרה, ובניהם זה תלוי בשיקול דעת השופט.

בכל מקרה אם הוא אכן עשה את מה שמאשימים אותו , שירקב בכלא ויקרה שמו בישראל חנן אגזוזן ,על שם הסבון ....ולא מעניין אם בסעיף אישום יהיה כתוב אונס או בעילה העיקר שירקב.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

שמר,

אם אתה חושב שהמערכת מתייחסת לנשיא מדינה מכהן/לשעבר באותה צורה כמו לשחקן עבר שגם בעבר לא היה מוצלח במיוחד, אתה יותר תמים ממני, וזה כבר ממש הישג נדיר! :lol:

פורסם

קרא שוב.

אני מתרעם על כך שמי שקרוב לצלחת מקבל יחס שונה לגמרי. כמו כן - יותר מעצבן אותי שכספי המיסים שלי הולכים לטובת אחד כזה.

חנן גולדבלט שילם על מה שעשה (יכול להיות שזה לא מחיר מספיק, קטונתי מלקבוע, אבל עשר שנים מהחיים הן לא עניין של מה בכך, אפשר להשוות את זה לפושעים אחרים כדי לקבל מושג) ויותר מכך - החל לשלם עוד לפני שהורשע (3 שנות מעצר בית).

מדוע מישהו רם דרג, שמואשם בעבירות כמעט זהות (ואף חמורות יותר. ההאשמות הן גם על שימוש בכח פיזי, לא רק כח הסמכות) - זוכה לקבל הטבות על חשבון המדינה, במקום ההטבות הרגילות (שעה טיול ביום, מדי כלא, טלפון וארוחות)?

פורסם

זה שיש יחס שונה לאנשים שונים בפני החוק זה בהחלט מעצבן אבל לצערי נראה לי שזאת תופעה כלל עולמית.

בקשר לקצב (ולרגע שלא ישמע כאילו אני מגן עליו):

שני דברים שונים שכמה שהם מעצבנים את כולנו (והם מאוד מעצבנים) לא קשורים.

שמר, בעצמך אמרת, הוא כרגע רק חשוד, גם חנן גולדבלט כל עוד היה חשוד לא זכה להטבות של מדים, חדר חינם ושעה ביום טיול.

מאחר ונכון לכרגע קצב עלוב הנפש רק חשוד (ותקן אותי אבל נדמה לי שאפילו עוד לא הוגש כתב אישום מחודש) ולכן אי אפשר לשלול לו זכויות של נשיא לשעבר על בסיס הקלון שיקבע במידה ואם הוא בכלל יורשע (ושוב, במידה ובכלל יוגש כתב אישום).

עד כמה שיצא לי להכיר אותך, אתה היית אמור להתרעם על זה שנשללות ממנו זכויות (במידה והיו נשללות)על בסיס רק חשד לעבירה.

פורסם
זה שיש יחס שונה לאנשים שונים בפני החוק זה בהחלט מעצבן אבל לצערי נראה לי שזאת תופעה כלל עולמית.

בקשר לקצב (ולרגע שלא ישמע כאילו אני מגן עליו):

שני דברים שונים שכמה שהם מעצבנים את כולנו (והם מאוד מעצבנים) לא קשורים.

שמר, בעצמך אמרת, הוא כרגע רק חשוד, גם חנן גולדבלט כל עוד היה חשוד לא זכה להטבות של מדים, חדר חינם ושעה ביום טיול.

מאחר ונכון לכרגע קצב עלוב הנפש רק חשוד (ותקן אותי אבל נדמה לי שאפילו עוד לא הוגש כתב אישום מחודש) ולכן אי אפשר לשלול לו זכויות של נשיא לשעבר על בסיס הקלון שיקבע במידה ואם הוא בכלל יורשע (ושוב, במידה ובכלל יוגש כתב אישום).

עד כמה שיצא לי להכיר אותך, אתה היית אמור להתרעם על זה שנשללות ממנו זכויות (במידה והיו נשללות)על בסיס רק חשד לעבירה.

חנן גולדבלט איבד את הזכות הבסיסית ביותר של אדם (ואני לא מתייחס בכלל כרגע לשאלה אם הזכות נשללה בצדק או לא - זה לא רלוונטי) - לצאת ולבוא כרצונו (מעצר בית במשך 3 שנים).

משה קצב - על חשדות וכתב אישום כבדים לא פחות (היה כבר כתב אישום ועיסקת טיעון, להזכירך), אלא שהאדון החליט לשחק בתופסת עם הפרקליטות והמשטרה, ולכן כתב האישום נערך מחדש - לא רק שמסתובב חופשי, אלא אף ממשיך לקבל הטבות מהמדינה.

מקרה ברור של איפה ואיפה.

רוצה עוד? קח את פרשת ה"אופנובנק" מול סתם שודדים שהרגו את קורבנות השוד תוך כדי ביצועו.

המדינה רצתה להתנקם בו - על שהפך את המשטרה לחוכא ואיטלולא, ונתנה לו עונש בסגנון אייטוללה.

כמה כבר מקבלים על הריגה ? 8 שנים? עשר שנים?

אתה משווה את הנזק שגרם רוני לייבוביץ' (להזכירך, אחרי תפיסתו, החזיר כמעט את כל הכסף) לגרימת מותו של אדם?

• תוכן חדש...