Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה תמונות של הe30 שלי מהיום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפונט בלוחית שלו אולי מכוער אבל חוקי לחלוטין. היה מכון טסטים בצפון שהיה עושה אותם עד שהם קיבלו הוראה להפסיק אבל מי שיש לו כבר אין עם זה בעיה. יש עליו חותמת והכל ומנסיון של אנשים שאני מכיר שקיבלו הורדה על הרבה דברים...על הלוחית לא.

אגב לא שאלת את עצמך למה במרכז מקבלים הורדה על דברים מגוחכים? שום בוחן לא מפחד פה מאף אחד וכשצריך הם עוצרים אנשים ולא חושבים פעמים אבל כניראה במרכז זה מדינה שונה.

בטסט פה בודקים דברים בטיחותיים נטו ולא איכפת לאף אחד עם על האוטו יש קיט כזה או אחר...

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום, סיפור קטן ומאוד משעשע על E30 ו"בני דודים".

כשאני קניתי את הE30 שלי הייתי עובד בתחנת דלק, ביום הראשון שהגעתי עם הרכב לעבודה, נאלצתי לחסום רכב של עובדת התחנה (בחנות המנטה), לא אמרתי לה כלום והתחלתי לעבוד, היא בדיוק סיימה משמרת, בחוץ ישבו באופן מאוד מקרי 3 "בני דודים" על כוס קפה, הנ"ל הגדילה לעשות וניגשה אל הבחורים "תזיזו בבקשה את האוטו" (בלי לשאול אותם אם זה שלהם, אני עמדתי מטר ממנה ושמעתי), אחרי שצחקקתי עליה איזה 2 דקות הזזתי את האוטו ונתתי לה לנסוע.

אגב אני חושב שזה נורא מגניב להכנס עם רכב כזה ליפו, עושים לך כבוד בכל מקרה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הרכב קרבי ויפה, כולל הג'אנט, כולל הספויילר, הכל בעצם, מה שמאפיין בימרים ישנות.

אין סיבה להוריד את הרכב הוא שמור יותר מהרבה מכוניות, כל אחד פתאום נהיה לי בוחן רכב שדואג לרווחת הציבור.

מי שרוצה בימר שיקנה לא משנה מאיזו שנה, כל ההערות על בני דודים לא צריכות להשפיע, אני אשמח לבימר כזו אצלי בחניה.

פורסם

יש לי הרבה חברים ערבים (חלקם אפילו קוראים כאן בפורום) שצוחקים איתי על מכוניות עם מראה "ערבי" (במילים האלה), על מדבקות RIGER, דברים שמחוזקים עם ברגים, חלקי ניקל מפלסטיק על במוו מודרניות, מכוניות שצבועות בכל צבעי הקשת , לוחיות עם פונט באלכסון וכו'.

אבל להכליל כל E30 ועוד כמו של גנא שנראת נקייה ומושקעת רק בדברים מקוריים בלי קומבינות, בתור מראה ערבי זה כבר טימטום לדעתי.

אני אישית לא מושפע משום סטיגמות וגם על שלי יש Borbet Type A

הנה כמה E30 מהאתר הגרמני E30.de מחיפוש של דקה:

04.jpg

03.jpg

11.jpg

03.jpg

06.jpg

09.jpg

08.jpg

04.jpg

08.jpg

03.jpg

03.jpg

BMW E30 325i Coupe

פורסם

גנא הרכב שלך מהמם!

הכל בטוב טעם - יורו סטייל קלאסי. יש לך טעם טוב.

הדבר היחיד שלא אהבתי - המסיט רוח. נראה מאוד לא מקורי. וכמובן את זה שהרכב אוטומטי :wink:

פורסם
המושג מכוניות של בני דודים או ערבים או מושגים יפי נפש אחרים באים לבטא לדעתי משהו שאין לו מושג ספציפי ולכן ככה קוראים למכוניות האלה.

מכוניות שמשופרות באופן מצועצע, לא פורפורציונאלי ובעל מראה זול בדרך כלל.

או בקיצור רכבים שלא בנויים בטוב טעם.

לא סתם רק במפרץ יש מכוניות מצופות זהב, הם היחידים שחושבים שזה יפה.

ניסית לקנות פעם במוו בת יותר מ7 שנים?

מה לעשות שיש אנשים שלא רוצים לקבל את זה אבל רק מכוניות של ערבים נראות ככה, כמו שאמרו פה האוטו הזה משייט בגבול האפור של החוקיות ובאזור המרכז האוטו הזה היה מקבל 80 הורדות מהכביש כבר, בצפון יש מעיין מערב פרוע שהמשטרה נמנעת מלגעת במכוניות של ערבים משום מה.

הדברים פה חוקיים בערבון מוגבל, אני לא בטוח כמה הרכב חוקי אם בוחן רכב מתלבש עליך.

אם זה נשמע ככה שזה משהו גזעני אני ממש אבל ממש לא מתכוון לזה! זה העובדות שאנשים רוצים להדחיק אבל זו האמת.

נ.ב

לא מבין את האופנה של הלוחיות רישוי המכוערות והלא חוקיות שגם אנשים אימצו לעצמם... מה הקטע של הפונטים המכוערים בלוחיות רישוי?

מה אתה מדבר שטויות!!

האוטו של הבחור יפה מאוד, ולא משופר בצורה מצועצעת.

מה לעשות שיהודים מעדיפים מזדה 6 מאשר סדרה 3.

והמשטרה קורעת את הצורה של האנשים, אל תדבר שטויות. בצפון מקבלים הורדות מהכביש כמו גשם.

אני קיבלתי באוטו הקודם 3 הורדות, מי שמכיר את האוטו שלי יודע שאין על מה. מאיפו לך לדעת? מאיפה אתה?

דבר אחרון אם היה לי כסף כמו לבני דוד שלך במפרץ, בהחלט היתי רוצה CARRERA GT מזהב.

אני אגיד לך משהו, אצל ערבים מי שקונה קאיה, יונדאי, סוזוקי, וכל הזבל הזה אומרים שהוא רוסי..

אז מה זה העלבה?

ואני בטוח שרוב הפורם מעדיף את BMW מאשר, הדבר האפור שלך!

פורסם
גנה האוטו נראה טוב !

אם האוטו 89' למה הפנסים מהסוג הישן ?

ישבתה פעם על מנוע יותר גדול ? גיר ידני ?

הפנסים האחוריים מהסוג הישן כי בקבריולטים ב89 עדיין היה את הפנסים הישנים ורק בדגמי קופה ו4 דלתות הפנסים השתנו מ88.

פורסם
יש לי במוו בת אוטוטו 25 שנה . ועוד אחת של חבר שנמצאת אצלי והיא אוטוטו בת 15 .

חוץ מזה קנינו לחבר לפני כשנתיים וחצי במוו E30 325 עם קיט M כמו של הבחור וג'אנטים בורבט . אה... היא בת אוטוטו 22 .

כנס לפורומים בחו"ל , אחד הג'אנטים הנחשקים יותר מלבד ה BBSים למיניהם או הג'אנט של האלפינות הוא דווקא ( כדאי שתשב ) הבורבט .

על טעם ועל ריח... מכיר ?

לדעתך זה מצועצע , סבבה . לדעת רבים - מעולה .

אתה לא יכול להחליט בשביל כולם וזהו , מהרגע שבוב אמר שזה מצועצע , זה מצועצע .

בכל מקרה , לטעמי הכל במקום . זו דעתי . אתה לא חייב להסכים ואני מכבד את הדעה שלך .

מה שקשה לי להבין זה איך לעזאזל אומרים שהספוילר הזה ( ואני מצטט ) "מוגזם" . מלבד זה שהוא מקורי של M TECH הוא נראה לי שבר את השיא לספוילר הכי נמוך בעולם .

:-D

לילה טוב , קחו את החיים בקלות ותשדלו לגדוש כמה שיותר . לפחות 3 באר . תשאלו את פוסמן .

באמת?! יש לך במוו? ספר לי על זה... נו באמת, הכוונה הייתה שהסיכוי לקנות מיהודי כרגע במוו שהיא כמה שנים על הכביש קטן מאוד, זה הכל.

יאשה אתה יכול לעקוץ או להיות ציני אבל אתה מתעלם בכוח ממה שאמרתי בהודעה הראשונה שלי, אני מפרגן לאוטו ולדעתי הוא מאוד יפה! אבל זה שהגרמנים עושים את זה לא אומר שזה נכון קח לדוגמא את ההיסטוריה...

לא החלטתי בשביל אף אחד, אתה לוקח את דעתי האישית ועושה ממנה כאילו אמרתי לו תחליף עכשיו אם אתה אוהב או לא.

מה גם שאני לא אמרתי שום דבר על הספויילר או על הקיט של דעתי יושבים בול.

אהבתי מאוד את ההנמכה, אני פשוט מעדיף ג'אנט אחר זה הכל.

על טעם ועל ריח שמעתי, זה הטעם והריח שלי אם בא לך לשמוע או לא.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
נראה כמו רכב "בני דודים" האולטימטיבי.

לבני דודינו יש את האופציה "לעשות סיבוב" לירדן "הסמוכה" לאבזר את הגרמניות שלהם בכל טוב , מה שגורם לכך שבכפרים של "בני דודינו" יש מכוניות שנראות וגם נוסעות כאילו יצאו מהמגזינים הכי נחשבים של חובבי היורו סטייל.

נכון שפה ושם יש גם יציאות מצועצעות באופן מחריד אבל חלק נכבד מהגרמניות מושקעות בסכומים שיגרמו לגולש הממוצע עם "הקליאו זבורט" הספורטיבית (בטירוף) שלו להסמיק.

גנא הקבריו שלך מדהימה מיכאל תפנק גם אתה בתמונות של ה325 :-P

אני מסכים עם יאשה ומיכאל לגבי הבורבט A לדעתי סט קלאסי לE30 כמובן שיש תמיד עוד אפשרויות (חוץ מBBS) למשל בורבט B ואלפינות (רפליקה כמובן :)) --> בתמונות על E28

dsc0016ys3.jpg

download2.php?a=4230763&b=ad6f42f0707843bc5f929de0d2ed1ce8

פורסם

יצא לי לראות את הבימר הזאת כמה פעמים במפגשים והיא נראית אפילו עוד יותר מדהים מאשר בתמונות.

כל הכבוד לך על ההשקעה. גם אם לא הכל קולע לטעמי האישי, את טיב ואיכות העבודה אפשר לזהות בקלות. שאפו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הרכב מדהים.

הלוואי על כולנו לנהוג ב-ב.מ.וו, להרגיש את הרמה של נהיגה ב-BMW.

כל אחד עושה מה שבטעם שלו ואף אחד לא צריך להחליט מה כן ומה לא.

כל עוד אתה נהנה מהרכב ומהמראה, תהיה בריא!

בקיצור, אין מילים, הרכב מדהים, בטוח שמהנה, וסע בזהירות.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
יאשה אתה יכול לעקוץ או להיות ציני אבל אתה מתעלם בכוח ממה שאמרתי בהודעה הראשונה שלי

לא ניסיתי לעקוץ אותך . תתפלא .

מה שבהודעה שלך לא מצא חן בעיניי זה ההחלטיות שבה פטרת את האופציה של הבורבט והחלטת קהל עם ועדה שזה ג'אנט שלא מתאים לאוטו . לא ג'אנט שלא מתאים לדעתך , אלא שלא מתאים לאוטו .

חפש הודעה קודמת שמישהו רשם שהספויילר מוגזם . ועל זה היתה התרעמותי ואף רשמתי עליה .

אתה יכול להיות רגוע , יש עוד אנשים כאן בשרשור ולא הכל מופנה אליך . לא תאמין יש עוד אנשים מלבדך בעולם .

על טעם ועל ריח שמעתי, זה הטעם והריח שלי אם בא לך לשמוע או לא.

שוב , לא יודע מה אכלת ואם זה משפיע , אבל תסתכל לציטוט למטה , לשנייה בלבד וזהו .

על טעם ועל ריח... מכיר ?

סתם ציטוט שרשמתי לפני בשרשור וכנראה בטעות לא יצא לך לראות .

אחלה סופ"ש לכולכן בנות . תנסו לא להיעלב ואם אתם חושבים שהעליבו אתכן , זה הזמן לקרוא שוב את ההודעה , אולי ורק אולי פירשתם אותה לא כמו שצריך .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...